עדכונים מהוילה יום-83 6.2

אלירז מתפרץ על פותנה והולך, כדי לא לפתוח ריב

אומר לה שכולם היו צריכים להתמודד עם הסטריאוטיפ שלהם ("ההומו", "הבחבוך", "הבחבוחית", "הפלצנית") ולא רק היא,שמדברת על כך שתופסים אותה דרך הסטריאוטיפ של הערביה, כמו עדנה.

תומס277

New member
פותנה מאכזבת אותי מאוד מאוד

בימים האחרונים. ובמיוחד עכשיו בשיחה על עדנה

הגר331

New member
אלירז לא התפרץ

פותנה ירדה עליו כי בין המילים בלילה הוא ירד עליה בנוגע לאלין, פותנה שומרת טינה.. פותנה רטצה לפתע להדגיש את עצמה כמיוחדת וענתה לו בעוקצניות ולכן הוא קם מהשולחן, לא בגלל התוכן אלא בגלל הטון והעוקצניות. כרגע נוח לה בגלוי להיות עם איילה וסער ולרדת על אלירז ואלין. חבל...יותר התאים לה לשבת על הגדר, למרות שלא ממש ישבה על הגדר.

leean29

New member
נראה שאלירז הבין שחברה היחידה בבית הזה

זאת אלין וטוב שכך כי היא באמת היחידה שאוהבת אותו באמת!!!!

שורדת 28

New member
אני לא אתפלא אם סער יוותר

אבל העיקר בוכה לאח הגדול איך לא נותנים לו להגיב ולבסוף מוותר?! הוא משחק באח הגדול והם עושים מה שהוא רוצה ונראה שגם מכוונים אותו, האח הגדול פוחד מסער?! או שלסער יש קשרים עם האח הגדול?! תגידו אתם. מרשים לסער לתאם העמדות, מרשים לסער להתלחשש עם איילה, מרשים לסער ואיילה לדבר בלי מיקרופון במיטה, סער מקלל את האח הגדול שלא נתן לו להגיב לעדנה והם מביאים לו את עדנה שיגיב לה. מה קורה פה?????????????????????????????????? יש פה דברים מסריחים! עוד שאסי עזר אומר שסער ואיילה לא שמחו שאלירז עזב את הבית?! מעניין אם אסי אמר את זה בעצמו או שההפקה אמרה לו להגיד את זה, אבל מה שלא יהיה מישהו מהם בעד סער ואיילה והוא אמר את זה בשביל ליפות אותם, מזל שאני רואה ערוץ 20 ויודעת את האמת. עכשיו עוד יותר אני מתחילה להיות בטוחה שסער או איילה זוכים במיליון, אתם תראו את זה!!! לא יכולה להאמין בהפקה הזאת!

הגר331

New member
סער לא יזכה במליון

בספק עם יגיע לגמר אולי רק בגלל כספים שיש לחברים שלו. סער כדאי לו לא לדבר ולא לאומר מילה עדנה לא תשאר חייבת ותענה לו והתדמית המרוסקת שלו תתרסק יותר , סער נמצא בשנה 9 מבחינה נימרולוגית זאת לא שנה של הצלחה זאת שנה של סיום .

מנוקד

New member
../images/Emo10.gif הם מעוררים חלחלה, איכס!

פותנה הכבוד והאגו חושפים בך אדם כל כך דוחה, ונקמני. גואל, אתה שמנצח על הכל, אני מזועזע ממך. איילה בתפקיד היועצת הקטנה, והתומכת הנלהבת בפותנה. וסער כמו סער, הנקמן והצדקן הגדול ביותר בתוכנית. ומה הפלא שאלירז קם מהשולחן, מראש אמר לפותנה תעשי מה שאת רוצה, וכשהיא מתעקשת לשמוע את דעתו הוא אומר ללא כחל וסרק: את קטנונית, נקמנית, ונוטרת טינה! נפלו פניה של פותנה מדבריו הכי אמיצים ונכונים של אלירז. אבל אז, גואל מרים עליו את הקול, איילה מתחנחנת לפותנה, סער ממשיך בנאום הנלעג שלו. ופותנה מנגנת על הכבוד הערבי שלה. גם אני הייתי קמה, ועפה מהבית המבחיל הזה!

BimBamBomm

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מנוקד!

משהו שהיה הבוקר, וחשוב שתדע: עד עכשיו לא האמנתי שהאח הגדול מנתב אותם. תמיד כשהיה דיווח שכזה בפורום חשבתי שהוא מוגזם. הבוקר, שבת, בשעה 9:50-10:00 איילה בחצר אמרה לגואל (זה כל כך הסעיר אותי שקמתי ישר מהמיטה למחשב): האח הגדול הזה (זה שהיה אתמול. עפ"י הקול זה היה כנראה יורם זק) מרשה לעצמו דברים שאחים אחרים לא אומרים. הוא אומר את דעתו ומכוון, על כל מה שרואים ומה שקורה בחוץ. ויש לו גם אינטליגנציה ריגשית גבוהה (גואל מוסיף: אבל עם מן "יאלה" שכזה, ששם דברים בפרופורציה ומנתב אותך לפעול). איילה: הייתי אצלו אתמול שעתיים והוא ניתב וכיוון אותי (אחרי הניתוב של האח, היא ניגשה לדבר עם אלירז, השיחה שראינו בחצר). המצלמה ישר עברה לאמבטיה וצלמה את אלין בוהה סתם בחלל ואת סער מצחצח שיניים. ואז חזרו לשניהם...

BimBamBomm

New member
ובהמשך לשיחתם הנלוזה על מה להגיד לעדנה:

אלירז אמר להם שזה קטנוני מצדם וכו'.

מנוקד

New member
בים בום, תאמרי, זה ה-אח, משמע קופרמן?

בכבודו ובעצמו? מה הולך שם, לעזאזל? אני חש כ'כ מרומה, כ'כ מגעיל אותי כל ההתנהלות המזוייפת, המכוונת. החסרת יושר. יש ריח רע של שחיתות. מאסתי בזה.

למעלה