סקר

Kfitzi

New member
1 2 3 הרחבות :

1. חנן אברמוביץ מ AMASEFFER 2. גות'רי גובן - Guthrie Govan הנה לינק ליו טיוב עם קליפון שלו... שווה לראות עד הסוף להבין כמה האיש הזה מגוון. איזה שליטה פנומנאלית בכלי. 3. שון ליין - Shawn Lane אחד הגיטריסטים המחוננים והמעניינים בהיסטוריה. מהיר, מורכב, מעניין ומרגש... שווה לחפש קטעים שלו ביו טיוב. אפשר לקרוא עליו טיפה ולשמוע אותו באתר שלו בלינק.

Molchansky

New member
לגבי שון ליין

אני ממליץ בחום על אלבום של שון ליין ביחד עם הבסיסט ג'ונאס הלבורג והמתופף ג'ף סייפ, לאלבום קוראים פרסונה פשוט אלבום מצויין של 3 נגנים גדולים. חבל שהוא כבר לא חי, גיטריסט באמת ענק

Kfitzi

New member
מי שמכיר אותי יותר משתי דקות

יודע שאני ממש לא אחד שרץ לפרסם את עצמו בכל מיני מקומות. לכן לא חפרתי על חנן, אני יכול לספר עליו סופרלטיבים מכאן ועד הודעה חדשה, לא סתם הוא הראשון ברשימה שלי. לא מאמין ב"פירסום" פורומי שכזה. באמת שזה לא מה שאני עושה. אם זה נראה ככה, אבקש מערן למחוק את ההודעה שלי. ואחי, אם יש לך שאלות שלא נוגעות לכל הפורום - אתה מוזמן לדבר איתי באיי סי או במסרים
יותר. יובל (ממלא מקום אסא בזמן טורים)

קלפטון1

New member
יובל לא צריך לפרסם את עצמו

הוא מספיק טוב שאנחנו נעשה את זה בשבילו

ש נ י1

New member
אני מקווה שזה קשור לפורום....

אוליי תוכל לעדכן פה מתי אתם מוציאים דיסק וכ'ו... חרשתי כבר על האמאמא של הקטעים באתר שלכם ואני כבר מתה לשמוע שירים שלמים

Kfitzi

New member
תודה, אבל

עם כל האהבה שלי לעצמי (
) אני לא חושב שזה מעניין את כולם. אם את, או מישהו רוצים לשאול שאלות, לא בהרכח שקשורות ללהקה, שלא מעינינות את כל הפורום - אפשר לשלוח מסר או איי סי קיו... אפילו מייל יתקבל

Kfitzi

New member
6 7 8 הרחבות :

6. אייריאן לוקסן - Arjen Lucassen גיטריסט ומוזיקאי שעוסק בתחום הפרוגרסיב, מלחין מוכשר מאוד וגיטריסט מאוד יוצא דופן במוזיקה של היום. בדיסקים שלו תמיד מככבים טובי הזמרים בתחום (ראסל אלן, ברוס דיקנסון, דווין טאוסנד, ג'יימס לה ברי, פלור ג'נסן וכד') 7. ויסנטה אמיגו - Vicente Amigo לדעתי? גדול נגני הפלמנקו של ימינו אנו (וקשה להגיד דבר כזה כפאקו עדיין בסביבה) וירטואז בקנה מידה לא אנושי, פיל ונשמה... האיש רוצח במסווה של ספרדי תמים. ממליץ בחום על הדי וי די האחרון שלו. מעלף. 8. שטפן ליל - Stephan Lill הגיטריסט של Vanden Plas . המקצועיות שלו, האופי שלו והמורכבות שלו עושות אותו אחד הגיטריסטים הכי אנדר-רייטד היום בעולם. לא מוכר כיאה ליכולות שלו. אפשר לשמוע כמה זנבות של ואנדן פלאס בדף המייספייס שלהם.

doc monti

New member
אמממ

אני יכול רק לרשום את הגיטריסטים שאני אוהב שכרגע עולים לי לראש, הם לא בהכרח הכי טובים: ג'ימי הנדריקס דיוויד גילמור סטיבי ריי ווהן אריק קלפטון סקוט הנדרסון אריק ג'ונסון ג'ו סטריאני ג'יימס הטפילד אלכס פולק אסף ברק (יאללה אפשר לפרגן קצת
)

MerlinTheWizard

New member
אתה קשור אולי לרונן ברק .??

הוא מתופף עם מוש בן ארי וניגן תקופה עם שוטי הנבואה פשוטי שעוד כמה המשפחה הזאת מוזיקאים(היכרות אישית ) אז חשבתי אולי ...

Carcass

New member
...

לאו דווקא בהכרח בסדר הזה.. סטריאני פרידמן מייקל אמוט (ארץ' אנמי היום,לשעבר קרקאס) ביל סטיר(קרקאס) צ'אק שולדינר דייב מוסטיין סטיב וואי ג'ימי פייג' הנדריקס הבחירה האחרונה אולי תהיה קצת שנויה במחלוקת..אבל..ג'סי פינדטו,אחד מהאבות המייסדים של הגרינדקור והברוטאל דת' מטאל(Terrorizer,Napalm Death)

למעלה