סקר

shakedsham

New member
גם לא גיטריסט אך

הנדריקס סטיב האו מרטין בארה (ג'ת'רו טול, לא בגלל סולואים אלא הליווי המעולה במיוחד בדיסק "שירים מהיער") עילי בוטנר (פאנקנשטיין!) פול גילברט גנור (עופר נדמה לי שמו הפרטי) טאונשנד דייב נבארו (קופי שופ שיר גאוני) האריסון (זה "משהו" מדהים) ישי גליק (סתם נגמרו לי הגיטריסטים)

shakedsham

New member
כן ואפרט מעט

מה שאני אוהב בו זה בעיקר הגישה שלו שהוא לא בא כמו מטאליסטים רגילים ומפחידים אלא הוא ככה הרבה יותר בסבבה...והוא מנגן די טוב אם כי כמובן בתור קלאסיקאי צורם לי הטכניקה שלו שאמנם מאוד מהירה אך חסרת כל ניקיון

loomer4

New member
בכיף אחי, לא ממש התעמקתי אף פעם

בגילברט.. ואת ישי גליק אתה אוהב?

gillad e

New member
שלי

1. קית' ריצ'ארדס - גיטריסט קצב מושלם, סאונד אדיר ופיל אדיר "בראון שוגר" ממחיש לי את זה כל פעם מחדש. 2. סלאש\איזי סטראדלין - ביחד יצרו את האלבום רוק הכי חשוב של ה20 שנים האחרונות. 3. תום מוראלו - בגללו קניתי וואמי. 4. ג'ימי פייג' - גם גיטריסט, גם כותב וגם מפיק. אין עליו! 5.דיויד גילמור - סולו מושלםTIME 6. מארק קנופלר - אם חשבתם שבעבודת אולפן שלו הוא אדיר חכו לראות אותו בהופעה. 7. ג'רי קאנטרל - תקשיבו ל"אן פלאגד" של אליס אין צ'יינס 8. דה אדג' - דיליי מאסטר 9.מאת'יו בלאמי - מעורר השראה 10. ג'ון מאייר - הדור החדש של ה"גיטר הירו"

BISm

New member
שלי:

לאו דווקא לפי הסדר.. אריק קלפטון גילמור הנדריקס אנדי טימונס פול גילברט סטיבי ריי ווהן נייל זזה(לא כזה מוכר) רוברט קריי מלמסטין ולאחר התלבטויות רבות החלטתי שהאחרון יהיה קייקו לוריירו.

Caraya

New member
תגיד

מאיפה החתימה שלך? זה נשמע לי מוכר בטירוף ואנלא מצליח להיזכר מאיפה...

BISm

New member
ת'אמת

אני כבר לא זוכר..חח שמתי אותה לפני איזה 3 שנים נראה לי..שמעתי את זה איפשהו..לא מצליח להיזכר איפה..

Y036

New member
שלי

1. ג'ימי הנדריקס 2. ג'ון פטרוצ'י 3. סטיבי ריי וון 4. דיוויד גילמור 5. סלאש 6. טוני איומי (בלאק סבאת') 7. אנגוס יאנג 8. דייב מארי 9. סטיב וואי 10. מייק סטרן

wish i was here

New member
טוב שלי הולכת ככה

1.ג'ון פרושיאנטה 2.דג'אנגו ריינהארדט(שאני לא מאמין שאף אחד לא שם עדיין) 3.טום מורליו(רייג' אגאינסט דה מאשין) 4.טוני איומי 5.ג'ון סאטריאני 6.סטיב ואי 7.דייויד גילמור 8.אריק ג'ונסון 9.ג'ון פטרוצ'י 10.אלכסי לאיהו(צ'ילדרן אוף בודום)

Xirus

New member
אתם כולכם צרי אופקים - מישהו חשב

להזכיר אפילו את Julian Bream...

Aviraman

New member
נו טוב, יאללה - שלי:

אני לא יודע ממש לדרג אותם, אז אני פשוט אזרוק את השמות שיש לי בראש לטופ 10: ג'ו סטריאני אינגווי מלמסטין ג'ו פאס בירלי לגרן הגיטריסט של שלישיית רוזנברג (אין לי מושג מה שמו למען האמת)/דג'אנגו ריינהארט ג'ייסון בקר ג'ימי הנדריקס אבי סינגולדה (אני מעריץ אותו ממש, לדעתי הוא קצת מבזבז את עצמו אבל רמה עולמית לדעתי יש לו) דיימבג דרל (הוא אליל לדעתי)

למעלה