סיכום שבוע

nirp01

New member
המון תודה ../images/Emo8.gif

איזה כיף לקרוא. תודה. מה שבטוח אם הייתי מסכם פה בעצמי אז אפשר לנחש מי היתה דוגמנית השבוע שלי, נכון? שבוע טוב לכולם מקליפורניה הרחוקה. ניר

V i s t a

New member
אני :} ../images/Emo66.gif../images/Emo13.gif../images/Emo189.gif../images/Emo69.gif../images/Emo12.gif../images/Emo190.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

דוגמנית השבוע: לירז דרור צלמת: - דוגמן!!: אלון שווה רצח וזה לנצח /m\ משהוטוב: סתם צחוקים נחמדים לא משהו מיוחד, אה ושיש לי פלאפון סוף סוף! כןן!XD רע: בצפר!!!!!!!!!! שונאת בצפר!!!!!!!!! שיר: - התחדשות: פלאפון עם שיחות חיחי XD סרט: CRY WOLF מי שלא רואה פשוט החיים שלא לא שווים כלום!XD יציאה: KFC אווהווו איזה מצחיק וכיף היה! נקרעה לי הנעל ובנינו לי חדשה עם הדבקת פלסטלינהXDD ומזלג פלסטיק תקוע קיצר היה קרוע:p אדם: - ציטוט: - המלצה: אל תדחו דברים ותצחקו בכול דקה אפשרית מסר: בואו כבר נשמיד את מוסד החינוך הדפוק תמונה: =[ יש אבל היא מתחת ל2 מגה ._____.

sea a

New member
../images/Emo176.gif הסיכום השבוע שלי ../images/Emo176.gif [:

דוגמני\ת השבוע: בר רפאלי המהממת צלמ\ת השבוע: אני. משהו טוב שקרה לך השבוע: כתבתי שיר חדש. משהו רע שקרה לך השבוע: נפלתי מהסקייטבורד וקיבלתי מכה לא שזה חדש חח שיר שלא הפסקת לשמוע: Mariah Carey & Westlife - Against All Odds ישן אבל נדיר. התחדשות השבוע: שיר חדש שכתבתי, מגף בוקרים מהמם. תוכנית\סרט השבוע: חרישת שנות ה70 בוי או די. מאכל השבוע: פתיתים. יציאת השבוע: הפאב הקבוע. אדם שעשה לך את השבוע: אבא. כמו תמיד ציטוט השבוע: "אבל אבל......." There's a light at the end of every tunnel, just pray it's not a train. המלצת השבוע: לצאת לים בשעות הערב, הכי נעים. מסר לפורום: יהיה טוב חח :]

שבוע וחצי../images/Emo9.gif

דוגמני\ת השבוע: נטלי מהפורום ועדי נויימן צלמ\ת השבוע: ניר שצילם את נטלי משהו טוב שקרה לך השבוע: הסופ"ש עם החבר משהו רע שקרה לך השבוע: אכלתיח תסביך שיהיה סוף העולם
שיר שלא הפסקת לשמוע: בדיוק כמו פעם
תוכנית\סרט השבוע: היפה והחנון, טופ מודל מאכל השבוע: בטטה
אדם שעשה לך את השבוע: אהובי ציטוט השבוע: "כולנו נבלע בחור שחור" חחח המלצת השבוע: לא לאכול תסביכים כמו שלי חחחח מסר לפורום: הכי סטייל זה לפתוח רגליים

חחחח האמתי שזאת בדיחה פרטית

בייני לבין נטלי... אני אסביר מישהי הגיבה לה פה על איזה תמונה שזה לא יפה לפתוח רגליים ולדעתי זה טיפשי.. פה זה לא משטרת הצניעות.. אז זאת הדרך הצינית שלי להגיב על זה

למעלה