סיכום שבוע

Adar Azulay

New member
../images/Emo41.gifסיכום שבוע../images/Emo41.gif

דוגמני\ת השבוע:
צלמ\ת השבוע:
משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
שיר שלא הפסקת לשמוע:
התחדשות השבוע:
תוכנית\סרט השבוע:
מאכל השבוע:
יציאת השבוע:
אדם שעשה לך את השבוע:
ציטוט השבוע:
המלצת השבוע:
מסר לפורום: העלו את תמונת השבוע שלכם! שיהיה שבוע מצויין .

kimi d

New member
סיכוםםם =]

דוגמנית השבוע: נטלי היפה שלי!! דוגמן השבוע:נועם טור משהו טוב שקרה לי השבוע: סוףסוף אני בתיכון , ואני בכיתה מדעית גם :) משהו רע שקרה לי השבוע: חזרנו ללמווווד :( שיר שלא הפסקתי לשמוע: מי הכי יפה- עדי כהן התחדשות השבוע: ואווווווו הרבה הרבה בגדיםםםם =] תוכנית השבוע: העונה החדשה של הטופ מודל מאכל השבוע: פיצצצצצה :) ציטוט השבוע: " חבר ש רק בארתור וגם הוא כלבבבבב!!!!!!!!" חחח סתם משהו לא קשורר, גבהתי מ178 ל180!! חחחחחחחח :) התמונה ששמתי היא תמונה שלי עוד שהייתי 178 חח אני חייבת תמונות חדשותתתתתתתת שבוע מצויןןןן

milky20000

New member
קים,

אני באמת באמת ב-א-מ-ת לא מבין למה את לא עושה עם עצמך כלום??? את יכולה ללכת לכל סוכנות שאת רק רוצה.למה לא??

kimi d

New member
חחחחחחח תודה ../images/Emo13.gif

ואמממ, אמממ, כן חח אני יכולה ללכת לכל סוכנות השאלה אם יקבלו אותי, ולפי דעתי יש בארץ הזאת 10000 בנות שנראות כמוני אז זה טיפה בעייתי ... :) אבל זה תמיד ישאר החלום שלי

יותר מידי גבוה זה לא יפה

כדאי שתלכי להבדק אצל הרופא כדי שלא תגבהי יותר או משהו כזה סיפרו לי שיש כדורים כדי לעצור את הגובה.

Nicoleriver

New member
רעיון גרוע

אבל גבוה מידי זה באמת לא יפה. גם מוסרית. תני לאחרים קצת!

kimi d

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

אמרו לי את זה כבר כמה פעמים אנשים שאני לא מכירה שיש כדורים כאלה ושכדאי לי לקחת אותם, אבלללל אני באמת רוצה לעשות את הבדיקה הזאת כדי לדעת אם אני אגבהה עוד, ואם כן ממש ממש אין לי בעיה עם זה !! להפך! אני חושבת שזה הדבר הכי יפה בעולם!! ואני שלמה ומאושרת מהמתנה הזאת שאלוהים נתן לי, ואני חושבת שאני הילדה שהולכת הכי זקוף בעולם בניגוד לכמה בנות גבוהות שאני מכירה , אין לי במה להתבייש

kimi d

New member
אבל התגובה שלכם היא טבעית ,

נדיר לראות מישהי בת 15 וחצי בגובה 180..

מדהימההההההה !!!

כמו שכבר אמרו לך- תעשי משהו עם עצמך . ולגבי הגובה, זה נכס , לא צריך כדורים ולא צריך להפסיק את הגדילה שלך! :)

kimi d

New member
תודה יפית :) ../images/Emo68.gif

אני מסכימה עם מה שאת אומרת לגביי הגובה, ותעשי משהו עם עצמך גם את!! ומהרררררררררררררר

prezik

New member
ואוו הגובה מדהים!

ואין מה להגיד חוצ מ לכי כבר לסוכנות!

למעלה