סיכום שבוע

Tamar Lev

New member
../images/Emo69.gif מסכמת

דוגמני\ת השבוע: אלין ונטלי מהפורום 3> צלמ\ת השבוע: קרן
משהו טוב שקרה לך השבוע: יום מדהים עם החבר משהו רע שקרה לך השבוע: ריב עם החבר, אבל הכל טוב :) שיר שלא הפסקת לשמוע: I Kissed A Girl - Katy Perry התחדשות השבוע: - תוכנית\סרט השבוע: CSI ניו יורק מאכל השבוע: חומוס מאבו גוש יציאת השבוע: - אדם שעשה לך את השבוע: החבר המדהים שלי
ציטוט השבוע: "לא יהיה ניצחון של האור על החושך כל עוד לא נעמוד על האמת הפשוטה, שבמקום להילחם בחושך, עלינו להגביר את האור." מסר לפורום: -

kimi d

New member
איזה שיר יפה שיר השבוע שלך חייח אני

מכורה אליו, ותמונה יפה, כרגיל !! =]

Rayu4ka

New member
../images/Emo203.gif סיכום השבוע שלי ../images/Emo203.gif

דוגמני\ת השבוע: נטלי,אני
צלמ\ת השבוע:לשם שינוי אני ^________^
משהו טוב שקרה לך השבוע: אמממ שסופסוף שנה אחרונה הולכת להיות הכי לא עמוסה (במערת שעות)
משהו רע שקרה לך השבוע: לא ראיתי את חבר שלי כבר שבוע ומשהו והפסיכומטרי הזה, אני לא רואה חיים
שיר שלא הפסקת לשמוע:amy winehouse-back to black
התחדשות השבוע:שיעורים...והורדתי את העגיל בטבור :(
תוכנית\סרט השבוע:נורביט חחחח סרט ישן אני יודעת אבל מצחי, וניוק יורק,לרדת בגדול
מאכל השבוע:אמממ הטחינה שידיד שלי הכין חח אחת הטעימות
יציאת השבוע:"תיזהר למה אדיר יביא לך פתק השמדה" חחחחחחחחחח XD
אדם שעשה לך את השבוע: חבר שלי שכול יום התקשר לפחות 3 פעם,רוסטי וארקשה (2 ידידים טובים)
ציטוט השבוע געגוע זה דבר קשה :((
המלצת השבוע: תהנו כמה שיותר אם יקירייכם תמונה אומנותית :p אני צילמתי

JOYE האחת

New member
אני מסכמתתתת../images/Emo23.gif

דוגמני\ת השבוע:נטלי המדהימה כמובן!!!!! משהו טוב שקרה לך השבוע:היו לי ביום שישי צילומים בחוף והיה מדהים!!בע"ה בקרוב אני יעלההההה משהו רע שקרה לך השבוע:מתגעגעת לחברצ'יק שלי=(((((((((( שיר שלא הפסקת לשמוע:when i grow up התחדשות השבוע:עגילים תוכנית\סרט השבוע:קומנדו חתונה... מאכל השבוע:מנגו..אין על זה... יציאת השבוע:--- אדם שעשה לך את השבוע:חברה טובה.. ציטוט השבוע: המלצת השבוע: מסר לפורום:תחיו כל שנייה כיאלו זה הרגע האחרון שלכם!

../images/Emo189.gif סיכום שבוע הכי מושלם שהיה יכול להיות

דוגמני\ת השבוע: אהובבבבבי ואני :p צלמ\ת השבוע: עמירם בן ישי ואחד לא ידוע משהו טוב שקרה לך השבוע: טורקייייה היה מושלם,שנה עם החבר
, בי"ס שגם נחמד, חברה שחידשתי קשר
,ותקופה מדהימה עם החבר משהו רע שקרה לך השבוע: לא קרה. חחח רק יום אחד עד 4 בבי"ס שיר שלא הפסקת לשמוע: מממ I KISSED A GIRL התחדשות השבוע: המון תמונות מדהימות, שרשרת עם תמונה חרוטה ומחר מתנה לשנה מהחבר תוכנית\סרט השבוע: איך פגשתי את אמא מאכל השבוע: טורטיה עם גבינה מקסיקנית יציאת השבוע: טורקיייה והמועדונים שם אדם שעשה לך את השבוע: אהובייי מאיה ואחותי המושלמת ציטוט השבוע: "את הבנאדם שגרםלי לחייך הכי הרבה בחיים" המלצת השבוע: לטוס לחופש :] מסר לפורום: תאהבו אחד את השני זה גורם אושר

Rayu4ka

New member
בובע שמחה שנהנתתת י'שוווה אחת

מדהימה מדהימה מדהימה 3333333333333333333>

keren LC

New member
../images/Emo80.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הופעה טובה משהו רע שקרה לך השבוע: הרבה מחסור בשינה, עזבתי את הסטודיו ודיי קשה למצוא אחד חדש שיר שלא הפסקת לשמוע: משהו של מקסים התחדשות השבוע:חולצות וספר. תוכנית\סרט השבוע: מגרש ביתי מאכל השבוע: הרבה מאפים משמינים יציאת השבוע: האחרונה לסטודיו אדם שעשה לך את השבוע: אחות וחברה ציטוט השבוע: המלצת השבוע:תתכננו נכון את הזמן. מסר לפורום: שבוע טוב! סתם תמונה שיש לי על המחשב הזה וכן אני יודעת שהיא לא משהו.

kimi d

New member
בפ"ת יש הרבה סטודיואים ממש מעולים!!

כדאי לך :) וקרןן , את יודדעת שאת יפה בכל מצב

keren LC

New member
אני גרה בראשון... זה מאוד רחוק לי פתח תקווה

ומה גם שאני מסיימת כל יום ב4... אז בעיה מקווה שיהיה טוב ושאני אמצא. ותודה יפה שלי=]

Shir136

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif

דוגמנית השבוע: לילי דונלדסון משהו טוב שקרה לי השבוע: סוף סוף תיכון, מלא אנשים החמיאו לי על התספורת. משהו רע שקרה לי השבוע: מערכת שעות עמוסה נורא .. שיר שלא הפסקתי לשמוע: Katy Parry - I Kissed A Girl התחדשות השבוע: תספורת חדשה שכוללת פוני סוף סוף+ בגדים. תוכנית השבוע: הטופ מודל הבאה מאכל השבוע: אייס קפה :) שבוע טוב

../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

דוגמני\ת השבוע: אילנית לוי צלמ\ת השבוע: קרן משהו טוב שקרה לך השבוע: ראיתי את חבר שלי אחרי 3 וחצי שבועות..חזר מהצבא..היה כל כך כיף להיות איתו
משהו רע שקרה לך השבוע: החבר חזר לצבא
..נתפס הצוואר כבר שבועיים..טחנתי שוקולד..לא מצאתי עבודה.. שיר שלא הפסקת לשמוע: ne-yo - closer ..ההתחלה השקטה כל כך יפה.. התחדשות השבוע: איפור..שמלת מיני נוצצת..חצאית לבית כנסת.. תוכנית\סרט השבוע: מגרש ביתי..ד''ר פיל..המודל הזה..אגב, מי זכה בתוכנית ''הדוגמן החכם ביותר'' ???!?!
מאכל השבוע:שוקולד יציאת השבוע: עם החבר
אדם שעשה לך את השבוע: חברים..חבר..רוברטו חחח ציטוט השבוע: ''מישהי1:בואו נרד [מהאוטובוס]..מישהי2:ממ לרדת זה טו-אוווווב
'' המלצת השבוע: לא לישון עם מאוורר ולהפסיק להיות פלצניים וחשים
מסר לפורום: זה לא כמו השאלה לפניה?

kimi d

New member
רוברטו ? חיחיחיחי

ליאת, יש משהו שאת רוצה לספר לנו? חח באמת אמרת שהזמינו אותך לשם , הלכת לפגישה כבר??

הסיכום שלייייי ! :)../images/Emo140.gif

דוגמני\ת השבוע: אולגה ! :) דוגמן השבוע-אורן תורג'מן, ראיתי אותו בחדר כושר, הוא כ"כ יפה ! צלמ\ת השבוע: - משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו שקשור לצבא וחיכיתי לו הרבה זמן, עכשיו נשארו לי עוד 2 תהליכים לעבור בדרך למה שאני רוצה להשיג ! כשאני אעבור גם אותם אני אדבר על זה (; משהו רע שקרה לך השבוע: תסביכים... הכי טוב לבד בקיצור ! חח שיר שלא הפסקת לשמוע: Clyde Carson Feat. The Game Sean Kingston - In Da Club התחדשות השבוע: חצאית ונעליים תוכנית\סרט השבוע: היפה והחנון, מפרץ האהבה, האח הגדול... מאכל השבוע: - יציאת השבוע: אתמול לאיזה פאב עם חברה וידיד :) אדם שעשה לך את השבוע: חברה שלי, וכמה ידידים ציטוט השבוע: "מה זאת ידידה שלך? התחלתי איתה לפני כמה זמן בשירותים" D: המלצת השבוע: - מסר לפורום: "יותר טוב כלום מכמעט" ! סתם תמונה, לא מצאתי משהו אחר להעלות ...חח

הסיכום שלי..../images/Emo13.gif

דוגמני\\ת השבוע:קים המדהימה.. צלמ\\ת השבוע:ניר
משהו טוב שקרה לך השבוע:להכיר את ניר..לקחת תעודת זהות שלי ותויזה סוף סוף...שיש אנשים שגורמים לי לטוב ושאני ממשיכה הלאה אני גאה בעצמי..! משהו רע שקרה לך השבוע:שום דבר רע.. אבל גם לא הכי טוב עכשיו.. יהיה בסדר לאט לאט..! שיר שלא הפסקת לשמוע:שרון זריהן-אהבה אסורה.. התחדשות השבוע:תספורת...הורדתי מהאורךךךך..
תוכנית\\סרט השבוע:לרדת בגדול..חחחח יציאת השבוע:ים..!!! ציטוט השבוע:"אני רואה בעינייך כאב כה גדול,שהייתי מוחק אם הייתי יכול..." אדם שעשה לך את השבוע:מתן ונדב! מסר לפורום:יהיה בסדר

למעלה