סיכום שבוע

מממ....

ממ מתן מהפורום אה? אני מקווה שזה רומז למה שאני חושב שזה, המון בהצלחה!!!

חחח איזה פדחן

אני לא מכירה אותו בכלל סתם כי הוא נראה טוב והוא חתם עכשיו בעלית אז אני מפרגנת!! חחח

אז מה את אומרת פה...?

שסתם נחפזתי למסקנות רק בגלל שרשמת אותו בדוגמן השבוע שלך?

הסיכום שלי ! :)

דוגמן השבוע: - דוגמנית השבוע: נטלי מהפורום, עם בוק שלא הוציאו אותך בו טוב או בלי..את מדהימה ! דבר טוב שקרה השבוע: המון :) דבר רע שקרה השבוע: קיבלתי אתמול דו"ח של 500 ש"ח ו4 נקודות :( בילוי השבוע: שבוע משעמם רצח..חח היום ובחוה"מ נפצה עליו התחדשות השבוע: חולצה מאירית סרט השבוע: - שיר השבוע: LOW :) אדם שעשה לך את השבוע: מישהו מיוחד :) פאדיחת השבוע: להתווכח במשרד מי מצדיע לרמ"ח בתחילת המסדר ניקיון, ופתאום הוא נכנס..חח התכניות שלך לשבוע הבא: לנצל את כל ההדממה הזאת כמו שצריך, וכמובן- ביום חמישי יום הולדת! :) מסר לפורום: חג שמח :p אני השמאלית. 3>

../images/Emo20.gif סיכום שלי ../images/Emo20.gif

דוגמן השבוע: אהובבבבבבבבבי דוגמנית השבוע: איזה מישהי שראיתי מדהימה דבר טוב שקרה השבוע: עבודה עבודה ועבודה דבר רע שקרה השבוע: אמממ ריבים עם החבר אבל עבר בילוי השבוע: באמטיס עם אהובי התחדשות השבוע: כסף :p ושורט מושלם מ24/7 סרט השבוע: אהמ אין שיר השבוע: לא זכור לי אדם שעשה לך את השבוע: אהובי ואמא פאדיחת השבוע: לא היתה התכניות שלך לשבוע הבא: צילומים 2 תצוגות אוטומוטור עבודה ובומבמלה מסר לפורום: תפסיקו עם החרטות שלכם כבר

crazyilana

New member
סיכום השבוע שלי....../images/Emo23.gif

דוגמן השבוע: -
דוגמנית השבוע: אלה
דבר טוב שקרה השבוע: מצב הרוח שלי עלה ועלה
דבר רע שקרה השבוע: נזק לויזה
בילוי השבוע: טיול צהריים בדיזנגוף, ונראה מה יהיה היום....
התחדשות השבוע: בגד ים של גלית לוי, 2 צלליות של MAC, מברשות איפור, שרשרת ועגילים, סרט לשיער
סרט השבוע: סטפ אפ 2
שיר השבוע: LOW!
אדם שעשה לך את השבוע: אמא
פאדיחת השבוע: -
התוכניות שלך לשבוע הבא: אין כל כך הרבה חוזרת לבסיס ומקווה לצאת סופ"ש לבית ולא לסגור
מסר לפורום: אל תפסיקו לחייך, זה יעשה אתכם ליותר קורנים וזוהרים עם המון עוצמה וביטחון

Dirty Pumpkin

New member
סיכום השבוע שלי ../images/Emo23.gif

דוגמן השבוע: הזה מהפורום שחתם בעלית :) דוגמנית השבוע: בריג'יט ברדו. דבר טוב שקרה השבוע: אני לא בטוחה שקרה משהו כזה
דבר רע שקרה השבוע: כנ"ל . בילוי השבוע: סוני פלייסטיישן 2?
התחדשות השבוע: סבתא קנתה חולצות.. ממ.. סרט השבוע: - ספר השבוע (!): מלך החומוס ומלכת האמבטיה. פעם שנייה שאני קוראת, זה מעולה. שיר השבוע: David Guetta - Love don't let me go אדם שעשה לך את השבוע: מלא מלא אנשים. פאדיחת השבוע: וואי בטוח קרו מלא חח.. התכניות שלך לשבוע הבא: תל אביב אוליי, מתחשק לי שופינג. מסר לפורום: אופטימיות משתלמת, בחיי ;) חג שמח לכולם :)

brasiloca

New member
עונה

דוגמן השבוע:\ דוגמנית השבוע: דורין איידן (דוגמנית מתחילה מושלמת) דבר טוב שקרה השבוע: יצאתי לחופש פסח=] דבר רע שקרה השבוע: כמעט מתתי 3 פעמים ביום אחד בילוי השבוע: יום חמישי יום הולדת לידיד בפתח תקווה היה אדיר התחדשות השבוע:מלא תחתונים מהממים=] סרט השבוע: סטפ אפ 2 שיר השבוע: roxnne- the police אדם שעשה לך את השבוע: ידיד שהתקשר מהצבא=] פאדיחת השבוע:התרסקתי על הרצפה כי דרכתי לעצמי על הג'ינס באמצע ריצה התכניות שלך לשבוע הבא: בומבמלה!!!! מסר לפורום: חג שמח=] +אני אשמח אם תגיבו לתמונה שלי:)

malvi

New member
שלי

דוגמן השבוע:מישהו חתיך שראיתי. דוגמנית השבוע:אלה מהדוגמניות דבר טוב שקרה השבוע:חיזוק מהמשפחה דבר רע שקרה השבוע:חוסר מזל בילוי השבוע:---- התחדשות השבוע:אמא קנתה לי סט זהב לבן-טבעת ,עגילים ושרשרת
סרט השבוע:---- שיר השבוע:את לא צריכה להתאפר שימי פס על הפסים.... אדם שעשה לך את השבוע:יותר נכון אולי אדם שהרס לי את השבוע... התכניות שלך לשבוע הבא:ללמוד אנגלית,מתמטיקה,היסטוריה
[כן בטח] מסר לפורום: Close your eyes So many days go by Easy to find what's wrong Harder to find what's right צילם:צורי

הסיכום שלי- דורין

דוגמן השבוע: דוגמנית השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: השלמתי עם חברה שהייתה כמו אחותי =] דבר רע שקרה השבוע: עזבתי את העבודה בילוי השבוע: EXUS בהרצליה התחדשות השבוע: חולצות, עגילים טבעות כל מיני =] אהה גם החזרתי את הפוני בובה סרט השבוע: סופרהירו שיר השבוע: "אמיתית היא" אדם שעשה לך את השבוע: דודה שלי =] אני מאוהבת בה פאדיחת השבוע: הייתי עם דודה שלי ואחותי בתחנה המרכזית כדי לקחת אוטובוס לשנקין ודודה שלי עצרה באיזה דוכן והתחילה לנשק פסלים :S אחת הפאדיחות הגדולות שהיו שלי התכניות שלך לשבוע הבא: לחרוש את החיים לתיאוריה ולמתמטיקה מסר לפורום: דברים טובים חוזרים בגדול תמונה: ממפדש פורום אחד..

צופטין

New member
אניי

דוגמן השבוע: דוגמנית השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: חופשש דבר רע שקרה השבוע: עבודה :/ בילוי השבוע: מסיבה :) התחדשות השבוע: 2 ג'ינסים חדשים סרט השבוע: אין שיר השבוע: אני רעבה... סתם שיר של חברה.. אדם שעשה לך את השבוע: ידיד פאדיחת השבוע: אין התכניות שלך לשבוע הבא: לעבוד לעבוד ולעבודד מסר לפורום: פסח נפלאאאאא :) העלו את תמונת השבוע שלכם סוף שבוע מעולה לכולם וחג שמח

למעלה