סיכום שבוע

Adar Azulay

New member
../images/Emo41.gifסיכום שבוע../images/Emo41.gif

דוגמן השבוע:
דוגמנית השבוע:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
בילוי השבוע:
התחדשות השבוע:
סרט השבוע:
שיר השבוע:
אדם שעשה לך את השבוע:
פאדיחת השבוע:
התכניות שלך לשבוע הבא:
מסר לפורום: העלו את תמונת השבוע שלכם
סוף שבוע מעולה לכולם וחג שמח

../images/Emo156.gifהשבוע שלי-אלין../images/Emo156.gif

דוגמן השבוע: דוגמנית השבוע: אני:] דבר טוב שקרה השבוע: הבראתי ממחלה:] דבר רע שקרה השבוע: לא היו חסרים דברים רעים השבוע
בילוי השבוע: אתמול באקדמיה...האמת שהיה לא להיט התחדשות השבוע: גופיה מהממת, תיק, והסרט הסוד.. סרט השבוע: הסוד שיר השבוע:כמו כל שבוע LOW אדם שעשה לך את השבוע: אימא האהובה שלי פאדיחת השבוע: התכניות שלך לשבוע הבא: עבודת דיילות בחופש פסח באוטומוטור:] מסר לפורום: תראו הסוד..זה באמת מה שהרים אותי מהתקופה הזו

Tamar Lev

New member
אני

דוגמן השבוע: דוגמנית השבוע: אלין דבר טוב שקרה השבוע: היה לי יום מדהים אתמול דבר רע שקרה השבוע: כל שאר השבוע היה מגעיל :\ בילוי השבוע: בבצפר התחדשות השבוע: - סרט השבוע: נפלאות התבונה שיר השבוע: Gym Class Heroes - Take A Look At My Girl Friend אדם שעשה לך את השבוע: החבר פאדיחת השבוע: לא זכורה אחת התכניות שלך לשבוע הבא: כלום מסר לפורום: -

Rayu4ka

New member
../images/Emo203.gif סיכום השבוע שלי!!

דוגמן השבוע: - דוגמנית השבוע: יאנה!! (מהפורום) ואלין מדהימות! דבר טוב שקרה השבוע: אממממ המון קניות ושמעתי מה שרציתי לשמוע הרבה זמן :] ת"א דבר רע שקרה השבוע: המון עבודה!! בילוי השבוע: היום כניראה על האעש בבית והייה כיף רצח התחדשות השבוע: מלא בגדים של פול אנד ביר מוקה תיק בטופטן ועוד כמה שטויות סרט השבוע: אומנם סרט ישן אבל אני ממש אוהבת אותו דה ז'ה וו שיר השבוע: 2 שירים שחרשתי עלייהם Duffy - Mercy ו- KNOB - only you אדם שעשה לך את השבוע: ארתור רומה זיו ואמא!! פאדיחת השבוע:המווווווווון חחח :p התכניות שלך לשבוע הבא: אני טסה לאוקראינה ביום ראשון!$@#@!! עד ה- 4.5 אז זה העדכון האחרון שלי!! ותמונה שלפני כמה דק' עשיתי חח

אני ../images/Emo13.gif

דוגמן השבוע:אהובי דוגמנית השבוע:גל גדות.. דבר טוב שקרה השבוע:לראות את אהובי..
דבר רע שקרה השבוע:לראות את ה"בוק" המזעזע שליי בילוי השבוע:אממ עוד לא יצאתי... אממ נראה אולי היום..ומחר חג
התחדשות השבוע:גינס אפור סקיני מדהיםם.. מלי קופרר.. סרט השבוע:אממ לא ראיתי סרטיםם שיר השבוע:כל השירים של אבבי גפן אני מושפעתת... אדם שעשה לך את השבוע:החבר המושלם שלי
קנה לי גינס איזה מתוק
פאדיחת השבוע:אממ התכניות שלך לשבוע הבא:להיות אם אהובי המון... ללכת לסופרלנד.. ואממ בומבמלההההההההההה אני כל כך מחכההה מסר לפורום:אל תחתמו בHH תמונה ישנה שלי

Aline In Chains

New member
../images/Emo68.gifאני =]

דבר טוב שקרה השבוע: סוףסוף חופש!! דבר רע שקרה השבוע: כלום:] בילוי השבוע: סתם עם חברות.. התחדשות השבוע: 2 חולצות :) סרט השבוע: התבגרות שנייה.. משהו כזה. שיר השבוע: The Endless Feed-Dark tranquillity אדם שעשה לך את השבוע: חברה:] פאדיחת השבוע: - התכניות שלך לשבוע הבא: ת"א, ולהיות שבוע שלם עם החבר:) מסר לפורום: -

היי הו, איידהו.

דוגמן השבוע: אסף אבידן. דוגמנית השבוע: אחת הדוגמניות של 24/7, גררררררר. דבר טוב שקרה השבוע: לא עישנתי שלושה ימים, אני מלכה. דבר רע שקרה השבוע: עישנתי ארבעה ימים. בילוי השבוע: אצל החבר וכו'. התחדשות השבוע: שורטס 200ממים מ-24/7 והביקיני היפה ביותר שנתקלתי בו מעודי. תמונות בקרוב! סרט השבוע: לא בונוויל. אלוהים ישמור, היינו שלושה אנשים באולם הקולנוע. שיר השבוע: יכול להיות שזה נגמר, יו קנואו ד'אט איים נו גוד. אדם שעשה לך את השבוע: זוג באוטובוס. פאדיחת השבוע: אע, לא עולה לי משהו מיוחד. התכניות שלך לשבוע הבא: לישון, לישון, לישון. חופש!
אין צבא!
! אין להכין קפה!
אין מפקדים קשישים וחרמנים!
מסר לפורום: שלום עולמי! *מנופפת* תמונה? תמונה!

LiAt PeRiL

New member
אני מאוד אוהבת לקרוא את הסיכום השבועי

שלך..את מצחיקה ! חוץ מזה שאת מדהימה =]

דנה!

New member
סיכוםםם שליי

דוגמן השבוע: אחיין שלי דוגמנית השבוע: סשה דבר טוב שקרה השבוע: חופששש מהמכללההה דבר רע שקרה השבוע: אין משהו רע בילוי השבוע: אתמול בברקה התחדשות השבוע: אמממ מק-אפ? סרט השבוע: אמריקן פאי שיר השבוע: ella me levanto אדם שעשה לך את השבוע: חברה שלי יוליה פאדיחת השבוע: שבוע ללא פאדיחות :> התכניות שלך לשבוע הבא: לעבודד ולעשות כסף מסר לפורום: just be yourself

למעלה