סיכום שבוע

../images/Emo162.gif הסיכום שלי - סינדי ../images/Emo162.gif

דוגמן השבוע: - דוגמנית השבוע: גל גדות היא פשוט מהממת !!! דבר טוב שקרה השבוע: הופעה בריקודים :] דבר רע שקרה השבוע: נפלתי בחזרה הגנרלית \= בילוי השבוע: אתמול בפארק של גן העיר התחדשות השבוע: שעון של קיטי :) סרט השבוע: מעודדת צמודות 3 שיר השבוע: Girls של סינדי לאופר השיר מההופעה :D אדם שעשה לך את השבוע: שנינה 3> פאדיחת השבוע: כמעט החלקתי בהופעה חח התכניות שלך לשבוע הבא: לנוח ולישון הרבבה ! מסר לפורום: פסח שמח וכשר :]

ואו לא היתי פה כמה חודשים טובים .קאמבק../images/Emo99.gif

דוגמן השבוע:
רפאל מקארין מודלס
דוגמנית השבוע:
אלין לוי ותמר לב דבר טוב שקרה השבוע:
ואו המון המון עדיף להשאר כרגע בדיסקרטיות לבינתיים. דבר רע שקרה השבוע:
איתן שרון הזה בנאדם כ"כ נוכל וחרא.! הרס לי את כל השבוע ואני גם חולה כאבי גרון רצח צינון וחום
בילוי השבוע:
בדאדא:) היה אחד המצחיקים .ראינו שם אני וידידים שלי את שלום אסייג היה צחוקים איתו רצח. התחדשות השבוע:
עשיתי פוני בובה(הרבה אנשי מקצוע החמיאו לי עליו) .הרבה החג'ינס מהממם וחולצה מזארה
סרט השבוע:
the secret שיר השבוע:
עופר ניסים-perffect love אדם שעשה לך את השבוע:
רפאלוש . פאדחות השבוע
: לא שזכור לי . התכניות שלך לשבוע הבא:
ה' גדול עד שבוע הבא בעזרת ה'.:) מסר לפורום:
תאמינו תרגישו תפנימו ,תאמינו בעצמכם ורק טוב יקרה לכם!.אבל להאמין . והכל לטובה. תחשבו תמיד חיובי.(זה באמת עוזר תאמינו לי). שיהיה לכולם חג שמח וכשר ושבת מדהימה .:) אה אגב .אל תאכלו הרבה מצות זה משמין

תמונה מדהימה../images/Emo99.gif

חחח אז אני לא היחידה שלא סובלת את אתן שרון הזה, הבן אדם הכי חש בארץ, ואין על מה, סתם חיי בסרט! ממ רפאל מקארין אה? אני מקווה שזה רומז למה שאני חושבת שזה, המון בהצלחה!!!

חח תודה רבה מאמי ..אבל ישלך טעות קטנה.

חחח בקשר לאיתן את צודקת מאוד מאוד אבל! ובקשר לרפאל את מאוד טועה חחחח זה לא רומז לכלום הוא פשוט עזר לי להבין המון דברים וגם עזר לי לתרגם כמה משפטים באנגלית
.. חח הוא בנאדם מקסים.אבל את חושבת מחשבה מוטעה .אז הודתי לו בפורום הזה .זהו! מקוה שהבנת.. ושוב תודה רבה וחג שמח :)

חח חשבתי בכיון של לחתום בסוכנות

לא בקטע רומנטי כן? שלא תהיה אי הבנה.. למרות שהבנתי שגם במה שהתכוונתי אני לא צודקת חחח

Tamar Lev

New member
מדהימההה!! אחת התמונות המדהימות....

אני הכי אוהבת אותך בעולם כולווווווווו

צלילוש יפה שלי תודה:]] באמת מגיע לך קרדיטטטט

על הסוד, זה מה שמחזיק אותי בתקופה הזו..אוהבת
וכבר אמרתי לך שהתמונה הזו מדהימה!

שבוע טוב../images/Emo9.gif

דוגמן השבוע:מתן מהפורום דוגמנית השבוע: אלה משקאוצן, הדוגמנית הבאה של ישראל
דבר טוב שקרה השבוע: הייתי עם החבר המתוק שלי
דבר רע שקרה השבוע: מממ היה כמה דברים בילוי השבוע: מקס ברנר, ממליצה בחום על כריך האנטיפסטי, מעדן
התחדשות השבוע: פעם ראשונה אין
נגמר הכסף זהו חחח סרט השבוע: ראיתי בקולנוע החטופה, מומלץ בחום שיר השבוע: Cahill - Trippin On You גם זה מומלץ
אדם שעשה לך את השבוע: חבר שלי פאדיחת השבוע: אה היה משהו חזק, אני וידיד שלי היינו במעלית של הבניין, אז בזמן שהיינו בתוכה, פתאום שמתי לב שלא סגרתי טוב את הרוכסן והכפתורים של הג'ינס אז פתחתי כזה (לא ראו משהו חחח) בשביל לסדר, ואז כזה באמצע נפתחה המעלית ונכנסה שכנה ולא הבינה חחחח ואני עדיין תוך כדי שאני יוצאת ממשיכה לסדר את עצמי באלגנטיות חחח מעניין מה היא חשבה
התכניות שלך לשבוע הבא: בומבמלה!!!! מסר לפורום: תאכלו בריא ואל תחתמו ב- HH מודלס! חחח

למעלה