סיכום שבוע

kimi d

New member
יאנה- זאת תמונה פשוט מושלמת !!! ../images/Emo13.gif

תממונה כ"כ יפה שלך , ממש ממש ממש מדהימה את :) שבוע מקסים

kimi d

New member
סיכום =]

צלם השבוע: עמירם בן ישי דוגמנית השבוע: גילי סער (במיוחד בגלל שכולם תמיד אומרים שאנחנו דומות ;) וכמובן שאמילה היפה מהפורום :) שיר השבוע : הראל מואיל- באה אליי סרט השבוע: ריקוד מסוכן בילוי השבוע: מממ, ממממ, מממ, לא משהו מיוחד סתם למטה עם חברים . . סקופ השבוע: תיכנסו לאתר של בובות חחחח אשכרה יש שם את האתרים של הסוכניות בתוכנית .. קטע הזויייייי אדם שעשה לי את השבוע: הוא יודע :) פאדיחת השובע: אווו חחחח לבוא לאנשים ברחוב ולשיר להם מזל טוב זה מספיק? עזבו XD תמונת השבוע: סתם תמונות שאני צילמתי והן לא מספיק טובות כדי שאני יעלה אותן ... ילדה משועממת שכמותי חח =] שבוע טוב אנשים

יאא איזה חמודה! ../images/Emo9.gif

אני אפילו לא בדיוק דוגמנית חחח ותרגישי חופשי להצטלם ולהעלות לפה תמונות שלך.. את מספיק יפה גם בתמונות פשוטות ביותר... ואני רוצה כבר לראות תמונות שלך בלי גשר!

kimi d

New member
חחחח את ניראת כמו דוגמנית בכל אופן:)

וכן, ממש עוד מעט תראו תמונות בלי גשר סופסוף

brasiloca

New member
מדהימה!

ואווווווווווו מיייי גאדד איזה רגליים יפות:):)

חחחחחחחחח קים לא שאלו הפעם מי צלם השבוע

אבל כתבת בכל זאת? חח מותק. האמת שזה קבוע נהייה תמיד אחרי שאני מצלם ומעלה, לא מבקשים את זה בסיכום השבועי חחחחחחחחחחח מישהו פה לא אוהב אותי :(

kimi d

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo9.gif

כזאת אני, מגדילה ראש
וכולם ביחד : אנחנו אוהבים אותך עמירם ! (ממש קבוצת תמיכה נהייה פה חחחח ;)

MaYa142

New member
../images/Emo23.gifהסיכום שלי! באיחור....../images/Emo23.gif

דוגמן השבוע: - דוגמנית השבוע: א=ו=ל=ג=ה=!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיר השבוע: ממממ..נוסטלגיה--> Ashlee Simpson - Pieces Of Me סרט השבוע: חחח "הממלכה" בקולנוע --> מכוער בטירוף! בילוי השבוע: ממממ,סילבסטר, ושישי, ושבת, והיום :) חחחח סקופ השבוע: im in love
אדם שעשה לך את השבוע: מממ..,החברות [אולה אולגה] וחבר שלי!! דבר טוב שקרה השבוע: הרבה, לשם שינוי :) פאדיחת השבוע: חחח,,הורים של החבר. וכל מיני דברים שאולגה "אומרת" בקול,כשאפ'חד אחר לא אמור לשמוע!! [האמ האמ..]

brasiloca

New member
השבוע שלי=]

דוגמן השבוע:\ דוגמנית השבוע: דוגמניות הפורום=] שיר השבוע:rockstar סרט השבוע: אני אגדה!!!! סרט אדיר בילוי השבוע:מסיבת קפוארה ביום שישי:) סקופ השבוע:\ אדם שעשה לך את השבוע: חבר שלי=] דבר טוב שקרה השבוע: חודש עם החבר=] פאדיחת השבוע:=\=\ ממממ תפסו אותי באמצע תרגיל במעגל הקפוארה... תמונה אדירה:) אני עם המכנס החום..

../images/Emo59.gif../images/Emo59.gifעונה - השבוע שלי../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif

דוגמן השבוע:
דוגמנית השבוע: אני:]]
שיר השבוע:
סרט השבוע:
בילוי השבוע: ג'וני קיייייי
סקופ השבוע: התגעגעתי ברמות לפורום, והמחשב שלי מת ובקרוב אני קונה מחשב חדשששש
אדם שעשה לך את השבוע: אימא
דבר טוב שקרה השבוע: עשיתי טעות..ואני מתקרבת לתיקון שלה
פאדיחת השבוע: לא מדברים על זה

למעלה