סיכום שבוע

Adar Azulay

New member
../images/Emo41.gifסיכום שבוע../images/Emo41.gif

דוגמן השבוע:
דוגמנית השבוע:
שיר השבוע:
סרט השבוע:
בילוי השבוע:
סקופ השבוע:
אדם שעשה לך את השבוע:
דבר טוב שקרה השבוע:
פאדיחת השבוע:
הוסיפו את תמונת השבוע שלכם
שבוע מעולה לכולם.

juliae

New member
סיכום שבועי שלי ../images/Emo139.gif../images/Emo136.gif

דוגמן השבוע: לא יודעת מה השם, הבלונדיני של פייר קארדן שתלוי ליד תחנת רכבת ארלוזורוב
דוגמנית השבוע: יאנצ'קה שלנו
שיר השבוע: אבריל- HOT
סרט השבוע: האוצר הלאומי 2
בילוי השבוע: הקריסמסססססססססססססססססססס
סקופ השבוע:מסתבר שאני יכולה להסתדר אם כל בן אדם
אדם שעשה לי את השבוע: חבר שלי כרגיל! מקסים!
דבר טוב שקרה השבוע: נשיקת ה -12 שלי הייתי אם המדהים שלי!
פאדיחת השבוע: וואלה היו כרגיל כל כך הרבה.... ותמונת השבוע מהקריסמס. אני מימין

prezik

New member
יא תודה מאמי../images/Emo25.gif

הייתי בשוק שאת ודנה כתבתן אותי :) איזה כייף הא חח וכל הסילבסטקר היה לי כובע כו של חברה שלך בתמונה:p

Tamar Lev

New member
אני

דוגמן השבוע: - דוגמנית השבוע: טיירה בנקס המדהימה !! שיר השבוע: שלמה ארצי - מנגב לך את הדמעות סרט השבוע: איטילגנציה מלאכותית - סרט מדהים לדעתי! בילוי השבוע: עכשיו הולכת לחגוג יום הולדת לחברה :) סקופ השבוע: -- אדם שעשה לך את השבוע: מישהו :) דבר טוב שקרה השבוע: קניתי פלאפון חדש!!!! סוף סוף.. ! וחולצה ונעליים חדשות פאדיחת השבוע: כל הזמן קורות לי פאדיחות אני כבר לא זוכרת הוסיפו את תמונת השבוע שלכם שבוע מעולה לכולם. קצת פרצופים מוזרים עם המצלמה בפלאפון החדש

מתפקדת:]

דוגמן השבוע: --- דוגמנית השבוע:--- שיר השבוע: לא רוצה לבכות-דנידין וחגי מזרחי. סרט השבוע: --- בילוי השבוע: חמישי ב"מוניקה" היה מעלף:] סקופ השבוע: --- אדם שעשה לך את השבוע:חברות שלי:] דבר טוב שקרה השבוע: היו המון! פאדיחת השבוע: סופסוף אין .. :) תמונהה>> [למרות שהיא זקוקה לריטוש דחוף אני אעלה אותה!]

kimi d

New member
סוף סוף עוד תמונה איכותית :)

אהבתי את התמונה
שבוע מקסים

just dandi

New member
../images/Emo41.gifהשבוע שלי../images/Emo41.gif

דוגמן השבוע: - דוגמנית השבוע: יאנה בננה?
שיר השבוע: ברי סחרוף - תסתכל לה בעיניים סרט השבוע: לא יצא לי לראות סרטים בזמן האחרון או טלויזיה בכלל. רק הישרדות! בילוי השבוע: סילבסטר סקופ השבוע: פעם ראשונה שהתנשקתי עם מישו בסילבסטר ב12!
אדם שעשה לך את השבוע: איזה אחד..
דבר טוב שקרה השבוע: עשיתי מבחנים, יצאתי ,הייתי אצלו
.. שבוע לפנים פאדיחת השבוע: לא זוכרת כבר אבל שתינו ובטוח עשינו שטויות

prezik

New member
תודה דנה בננה../images/Emo8.gif

יפיפיה, ושמחה בשבילך על הנשיקה:)

איזה פנים וואו!

בת כמה את ומה הגובה לך? סתם מעניין אותי לדעת אחרי שראיתי שיש לך פנים כאלו יפות.. לא יודעת אם את רוצה לדגמן או דגמנת כבר...

kimi d

New member
את פשוט יפה! ../images/Emo13.gif

תגידי לי מי לא ירצה להתנשק איתך בסילבסטר?? אני בטוחה שיש תור ארוך ארוך ... =]

shavitt93

New member
איזה פנים יפוות :)

מדהייימה, תעלי תמונות שלך לשרשור תמונות חדשות תקבלי הרבה מחמאות, מילה ;)

אני- דורין

דוגמן השבוע: -- דוגמנית השבוע:-- שיר השבוע: הוזה אותך - אייל גולן סרט השבוע: -- בילוי השבוע: בתוך הדפים של היסטוריה סקופ השבוע: מזתומרת?! חח אדם שעשה לך את השבוע: חברה דבר טוב שקרה השבוע: קיבלתי 100 במבחן במתמטיקה פאדיחת השבוע: "מלח זה לא סופג דם?!"

kimi d

New member
100 במתמטיקה???? ../images/Emo13.gif

יווארדייי הלוואי עליי חחחחחחחח את ההוכחה שדוגמניות הן גם חכמות :)

חחחחח :]

תודה חמודה שלי.... :] וכן כן 100 במתמטיקה.. אני לא מגדירה את עצמי דוגמנית.. אני עושה עבודות פה ושם לא יותר מזה ;) לאב יו

innocence

New member
כואב לי הגרון:(

דוגמן השבוע: יוני וגמן (הפרזנטור החדש של קסטרו-מן). היה בשכבה של אחי הגדול:) דוגמנית השבוע: - שיר השבוע: הפלייליסט של מקס ברנר? סרט השבוע: בבל. בילוי השבוע: מסיבת ראש השנה של המקס:) סקופ השבוע: אני יכולה להינות במסיבות! אדם שעשה לך את השבוע: לא מישהו ספציפי. דבר טוב שקרה השבוע: לא משהו ספציפי. פאדיחת השבוע: כמעט להיחנק מול לקוחות נחשב? P:

למעלה