סיכום שבוע

מסכמת

דוגמנית השבוע: אדריאנה לימה
שיר השבוע: Radiohead - All I Need סקופ השבוע: הייתי אצל רופא שיניים אחרי 8 שנים שלא בקרתי
אני יודעת שזה מידע מאוד מעניין וחשוב לשתף אותו אתכם
אדם שעשה לך את השבוע: אחותי שחזרה מאנגליה אחרי 4 חודשים שלא ראיתי אותה דבר טוב שקרה השבוע: הצטלמתי המון ויצאו לי תמונות יפות
פאדיחת השבוע: מה אני? אני לא עושה פאדיחות?

kimi d

New member
ידוגמנית אחת !!!

אני תמיד האמנתי בךךךךך ותראי תראי איזה יפה את :) תמונה מושלמת! בהצלחה מאמי שלי, אני יגיב לך בערב אחרי שאני יחזור מהצופים על התמונות לא הספקתי לראות ולהגיב :) שבוע טוב

../images/Emo20.gif סיכום השבוע שלי :/// ../images/Emo20.gif

דוגמן השבוע: אין דוגמנית השבוע: אין.. שיר השבוע: YELLE et fatal bazooka - parle à ma main סרט השבוע: אהמ לא זוכרת ת'שם שלו סרט נו פרודיה על נרניה צ'רלי בממלכת השוקולד ועוד. בילוי השבוע: הקאות אחרי סילבסטר? :/ סקופ השבוע: ירידה בביטחון העצמי ? ::\\\ אדם שעשה לך את השבוע: מאיה. :) וגם החבר אבל פחות דבר טוב שקרה השבוע: לא קרו הרבה דברים טובים פאדיחת השבוע: אין. אני לא שמה תמונה שלי כי זהו הפסקתי להאמין בעצמי בזמן האחרון ככה שבהצלחה לכל הבנות כאן :) ואני מצרפת תמונה של הדבר הכי יפה שקייםם. אחותי :)

מה ירידה בביטחון?

אני לא מסכימה! את אחת הבנות עם היותר סיכויים פה, מאז שאת בפורום אני עוקבת אחרייך (חח זה נשמע רע) ואין מה לאמר, פשוט יש לך את זה, גוף מושלם, הלוואי עלי... את גובהה, שחומה, בדיוק בטעם שלי חחח (אני לא ליסבית חח) ויש לך פנים נורא מיוחדות, ואפילו השתפפת ביחסית הרבה תצוגות לעומת אחת שלא חתומה בסוכנות אפילו, ובאמת ישר כוח על כך! דווקא האמנתי בך והחזקתי ממך שאת מתמידה. לא יודעת מה גרם לך לסגת עכשיו, אבל שתדעי לך שאף אחד לא שווה שתוותרי בגללו על משהו שהשקעת עליו, אם זה עדיין חשוב לך אל תוותרי כי יש לך את זה וזהו מקווה שהצלחתי לעודד אותך

באמת תודה :)

אבל אני לא יודעת אני כבר רוצה את זה שנימאס להילחם על זה אני לא רוצה לעבוד בקטן אני רוצה באמת להצליח וזה לא קורה ואני לא חודש חודשיים שנה מנסה כמעט 3-4 שנים אני מנסה ללכת על זה לפעמים פשוט נימאס

brain damage2

New member
מה?? על מה את מדברת?

את לא מאמינה בעצמך?..דברי איתי במסן דחוף! את לא מוותרת!

kimi d

New member
אולגה שתקייייייייייייייייייייי!!! =]

את כ"כ יפה ואת יודעת את זה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לך אין ביטחון לך???????? יש לך פנים כאלה שלא רואים כל יום, וגוףףףףףףף אין על מה לדבר! את עובדת הרבה בלי עין הרע, אם את תוותרי, לאן נגיע? בהצלחה מאמי שלי
ודי לדבר שטויות את נולדת לדוגמנות לדעתי

shavitt93

New member
השבווע שללי- שביט יהודהה ../images/Emo3.gif

דוגמנית השבוע: גל גדות (חח היא היחידה שעולה לי בראש אחרי שרואים אותה כל יום בבובות ; )
שיר השבוע: יניב כהן ורונן דנוך - זה אני .. היתאהבתי בשיר הזה
סרט השבוע: סרט? אולי סידרה.. וזה ללא ספק > הישרדות
בילוי השבוע: בבית.. עם 80 חולצות עליי.. ועדיין קופאת מקורר.. \:
אדם שעשה לך את השבוע: חברה טובה
דבר טוב שקרה השבוע: לא משהו מיוחד..
דבר רע שקרה השבוע: 22 בערבית.. שיואו אני כזאת גרועה !!
פאדיחת השבוע: סילבסטר.. יושבים כל החברים.. היה לי טלפון , קמתי בשביל לדבר בצד.. והחלקתי על הריצפה מול כולםם :| אוי ..... תמונת השבווע שללי ----> עם חברות בבית ספר (הימנית) הפוכה מעייפות אבל שיהייהה..

GLENN COCO

New member
../images/Emo88.gifסיכום שבועי+תמונה

דוגמן השבוע: Marcus Hedbrand דוגמנית השבוע:Gemma Ward כמו תמיד שיר השבוע:Kings Of Leon-Charmer סרט השבוע:אממממ ראיתי את TRAINSPOTING בפעם המאה השבוע בילוי השבוע:כמה חבר'ה בבית שלי...היה ממש טוב סקופ השבוע:אין כלכך אדם שעשה לך את השבוע:אניס ולייל דבר טוב שקרה השבוע:אממממ יש כמה וכמה פאדיחת השבוע:נפלתי ברחוב..חחחחחח

patootoo

New member
סיכום השבוע שלי :)

דוגמן השבוע : אמממ ..ואיי זה מהישרדות הנועם הזה פשוט ביזבוז דוגמנית השבוע : לא יודעת תאמת ...גל גדות? שיר השבוע : קובי אפללו - מה שהלב בחר סרט השבוע : שנים לא ראיתי סרט חחח ילדה עסוקה בילוי השבוע : הסילבסטר :] סקופ השבוע : נמצא אחד לשבוע הבא :] אדם שעשה לך את השבוע : המורה לביולוגיה D: דבר טוב שקרה השבוע : התחלנו שנה חדשה אנשים פאדיחת השבוע: חחח הייתי אצל מישהו שלא ראיתי הרבה זמן ונרדמתי כל כך חזק שלא הצליחו להעיר אותי ותמונת השבוע..חח אממ סתם אחת מהפלאפון בבצפר שבווע טוב שיהיה לנו :)

GLENN COCO

New member
וואי

את לגמריי צודקת בנוגע לנועם ידיד שלי מכיר אותו טוב..חחחח....והוא הרבה יותר יפה במציאותO.O

prezik

New member
../images/Emo205.gifבאיחור...:)

שיר השבוע: הוזה אותך של אייל גולן...ואני לא שומעת שירים כאלה בד"כ אבל הוא חמוד:)
סרט השבוע: נו הסרט שאמנה ביינס הייתה יענו באי בודד עם הזה החתיך? שחכתי את השם
בילוי השבוע: יום שישי בסנוקר והיום יומולדת לסבא במסעדה :)
סקופ השבוע: אממ מממ
אדם שעשה לך את השבוע: מאמי שלי
דבר טוב שקרה השבוע: לא עולה לי משו לראש
פאדיחת השבוע: הרבה כרגיל...

למעלה