משחק חדש

magnolia1

New member
משפטים של NIOSH

המשחק לא רע תרופה לטוראט - שקר יעל בר זוהר - פנטזיה אלוף בריצה (היתה!) - אמת

o g

New member
הניחוש לניר../images/Emo150.gif

היית אלוף הארץ בריצה-אמת יעל בר-זהר הכינה לך קפה-שקר מצאת את התרופה לטוראט- הפנטזיה של כולנו כשיגיע היום-והוא יגיע -נשחק שוב ושוב ושוב וכל הזמן זה יהיה אמת לילה טוב אורית

niosh

New member
רמז ראשון

ניחוש אחד לגבי נכון השאלה איזה????????

magnolia1

New member
על להיות אופטימי ולהיות מציאותי

אני לא ממש אופטימית לגבי תרופה לטוראט. האמת שאני אפילו לא מפנטזת לגבי ריפוי מלא מהמחלה/תופעה/בעיה - תקראו לזה איך שנוח לכם. הכיוון שלי יותר איך להסתגל לתסמינים, איך להתאים את ההתנהגות שלנו כלפי הילד ולמה ללמד אותו. לכן - שקר זו מילה לא בדיוק מתאימה. אבל נכון להיום.....

הלנה

New member
טוב, אז לפני שאני הולכת לישון....

היה כיף היום עם המשחק של איש החידות שלנו. לא היתי ליד מחשב כמה שעות והיתי במתח לראות אם יש תוצאות. ומכיוון שמעט מאד אנשים ניסו לנחש את שלי (אולי כי היתי בין הראשונות), אני נותנת לכם צ'אנס נוסף עד מחר ב- 10:00 ואז אפרסם את תוצאות האמת.... לילה טוב לכולם ולהתראות מחר בבוקר. תודה גיל על שעשית לנו קצת ACTION עד כדי כך שגם הבנים שלי הצטרפו לחגיגה.

בוקר טוב לכל משתתפי הפורום !

שימו לב - אני נעלתי את הפורום אתמול(היום בלילה) ת ואני פותחת אותו עכשיו - לא מגיעה לי גם איזה צ'ופר מ-NIOSH שמחלק כאן פרסים ? האים אפשר עדיין להצטרף למשחק של אתמול ? אני הבנתי שיש הארכה עד שעה 10 - נכון ת הלנה ? SO : הניחושים שלי למשפתים של הלנה : * כשהיתי בת 18 חזרתי לארץ הולדתי, פגשתי את הילד שאהבתי בגיל 10 (השנה שבא עליתי ארצה) והיה בינינו קשר רומנטי - שקר * כתבתי רומן על חייה של אישה המגלה שהיא חולה בסרטן בגיל 40 ופרסמתי אותו. - פנטזיה * נסעתי לטיול באיים הקריביים. - אמת והמשפתים שלי : * כשגרתי ברוסיה, הבית שלנו עמד באמצע היער. * לאריק יש הרבה חברים. * לאחי יש 4 כליות. יום נעים לכולכם.

בוקר טוב לאמא של אריק

* כשגרתי ברוסיה, הבית שלנו עמד באמצע היער-אמת * לאריק יש הרבה חברים.-פנטזיה * לאחי יש 4 כליות.-שקר

o g

New member
ניחוש לאמא של אריק../images/Emo65.gif

בית באמצע היער-אמת ארבע כליות-שקר חברים פנטזיה

הלנה

New member
נכון, אבל שימי לב שהמפקח

פה הוא איש החידות..... הניחוש שלי למשפטים שלך הוא: כשגרת ברוסיה - אמת הרבה חברים - פנטזיה 4 כליות - שקר ואת התוצאות שלי אתן בשעה 10:00

הלנה

New member
האמת מאחורי המשפטים שלי.

אז היחידה שניחשה נכון את המשפטים שלי זאת תיקי!!!! אני מודה בדיעבד שקצת התחכמתי בעניין המשפטים שלי - ומיד תבינו למה: * כשהיתי בת 18 חזרתי לארץ הולדתי, פגשתי את הילד שאהבתי בגיל 10 (השנה שבא עליתי ארצה) והיה בינינו קשר רומנטי - פנטזיה שהפכה למציאות = אמת * כתבתי רומן על חייה של אישה המגלה שהיא חולה בסרטן בגיל 40 ופרסמתי אותו. - פנטזיה שיש בה גם חלק מהאמת: בגיל 23 התחלתי לכתוב רומן בנושא זה, כתבתי את ראשי הפרקים ו-100 עמודים ממנו, אבל הוא מחכה במגירה שאסיים, ואני מתכננת לעשות זאת כשאצא לפנסיה * נסעתי לטיול באיים הקריביים - שקר אמיתי!

שביק

New member
הניחוש שלי לאמא של אריק

אמא של אריק - הניחוש שלי -הבית ביער - אמת לאריק יש חברים רבים - פנטזיה לאחיך יש 4 כליות - שקר שביק

magnolia1

New member
ניחושים שלי על היער והכליות

הי. אמא של אריק! יש לי שתי בנות. לגדולה (בת 7) יש טוראט. פנטזיה ושקר - זה שתי קטגוריות כל כך שונות, אבל לפעמים קשה להבדיל בינהם. נראה לי שבית בתוך היער - זה פנטזיה. בטח הית גרה במוסקבה. 4 כליות - זה דומה לסרט בדיוני, אבל לא דבר ממש מרתק. לכן נקרא לו שקר. אבל משום מה לא היתה לי שום התלבטות שלאריק יש הרבה חברים. לא כך?

למעלה