בגיל 24 גיליתי שנולדתי עם כוחות תקשור. טיילתי חודש וחצי לבואנוס איירס ופגשתי את השחקן אוסבלדו לפרורט ממש במיקרה. בכיתה ח' תלמידה מהכיתה שברה לי שני שיניים בגלל שעשיתי עליה טיקים לא רצוניים. המשך יום נעים- תודה גילי .. אחלה משחק
כוחות תקשור - פנטזיה שבירת השיניים - אמת פגישת השחקן - שקר ושלי: היה לי טיק של מבטים לא רצוניים ושישבתי עם מורה אחת היה לי טיק להסתכל לה על החזה והיא צרחה עלי.. יש לי אוסף מרשים במיוחד של דברים בצבע טורקיז.. במסיבת סיום של החטיבה שרתי שיר של שר..
קודם מה זה שרת שיר של שר?? מי זה שר? אתה מתכוון לזמרת שר? זאת ששרה "לעולם בעקבות השמש"? סליחה על הבורות פשוט חייבת לדעת כזה. ולניחושים: טיקים לחזה( או אפשר להגיד לבז'אז'ים )- אמת אוסף מרשים- פנטזיה. שיר של שר- שקר.
אני פתאום שמה לב. "עשיתי עליה טיקים לא רצוניים" ככה כתבתי. למה,,, יש טיקים שהם כן רצוניים?? אם כן לא שמעתי על זה ולא אצלי לפחות. המשך יום נעים- ואלה עכשיו אני קוראת וצוחקת לעצמי לבד בחדר.
1. בגיל 28 הוזמנתי לנשף יום ההולדת של המלכה אליזבט מאנגליה בשגרירות ברמת גן 2.טסטי בכדור פורח בביקורי בצרפת 3.הרטבתי בלילות עד גיל 9 בערך התצליחו לנחש?