משחק חדש

הלנה

New member
ניחוש שלי

טיול בטורקיה - שקר בריכה - פנטזיה ארה"ב - אמת

ערן קו

New member
לתיקי וזיו שגן שלום

היית בטורקיה שקר קפצת אמת ארצות אבריתפנתזיה

עכשיו אני... אפשר?../images/Emo20.gif

בגיל 24 גיליתי שנולדתי עם כוחות תקשור. טיילתי חודש וחצי לבואנוס איירס ופגשתי את השחקן אוסבלדו לפרורט ממש במיקרה. בכיתה ח' תלמידה מהכיתה שברה לי שני שיניים בגלל שעשיתי עליה טיקים לא רצוניים. המשך יום נעים- תודה גילי .. אחלה משחק

PHINIX 7

New member
תשובות ומשפטים...

כוחות תקשור - פנטזיה שבירת השיניים - אמת פגישת השחקן - שקר ושלי: היה לי טיק של מבטים לא רצוניים ושישבתי עם מורה אחת היה לי טיק להסתכל לה על החזה והיא צרחה עלי.. יש לי אוסף מרשים במיוחד של דברים בצבע טורקיז.. במסיבת סיום של החטיבה שרתי שיר של שר..

הלנה

New member
ניחוש לפיניקס

הטיק עם המורה - אמת אוסף מרשים - שקר שיר בחטיבה - פנטזיה מה עם הניחושים שלך לי, לתיקי, לגיל, לשביק ולערן?. צריך לענות על כולם, לא?

ניחושים לפיניקס

קודם מה זה שרת שיר של שר?? מי זה שר? אתה מתכוון לזמרת שר? זאת ששרה "לעולם בעקבות השמש"? סליחה על הבורות פשוט חייבת לדעת כזה. ולניחושים: טיקים לחזה( או אפשר להגיד לבז'אז'ים )- אמת אוסף מרשים- פנטזיה. שיר של שר- שקר.

כתבתי לכם משהו מצחיק שעכשיו רק

אני פתאום שמה לב. "עשיתי עליה טיקים לא רצוניים" ככה כתבתי. למה,,, יש טיקים שהם כן רצוניים?? אם כן לא שמעתי על זה ולא אצלי לפחות. המשך יום נעים- ואלה עכשיו אני קוראת וצוחקת לעצמי לבד בחדר.

הלנה

New member
ניחוש לאלין

בגיל 24 - אמת בואנוס אירס - פנטזיה בכיתה ח' - שקר

אני לא יגיד אם צדקת ובמה...

אבל אני אגלה מאוחר יותר מבטיחה בערב. את מדהימה אותי כל פעם שאני רק רואה מה שאת כותבת ולא משנה למי. פשוט אוהבת אותך הלנוצ'קה.

ערן קו

New member
לאלין ילדת האור החמודה

בגיל 24 אמת שחקן פנתזיה שברה שתי שניים שקר

ערן וגילי- תמשיכו עוד 'קצת...

תשובה תהיה קצת יותר מאוחר כשכולם יחזרו מהעבודה ויכתבו את שלהם אני אגלה.

ערן קו

New member
אלין תמשיכי גם קצת

באונוס אירס פנתזיה שבירת שני שינים אמת השלישי אני לא זוכר אבל זה שקר בי

שביק

New member
שלושת המשפטים שלי

1. בגיל 28 הוזמנתי לנשף יום ההולדת של המלכה אליזבט מאנגליה בשגרירות ברמת גן 2.טסטי בכדור פורח בביקורי בצרפת 3.הרטבתי בלילות עד גיל 9 בערך התצליחו לנחש?

למעלה