משחק חדש

שביק

New member
תיקון קטן לאלין, לא

אמרתי גמגום, אמרתי הרטבתי (פיפי) עד גיל 9. מה נכון?

ערן קו

New member
אני ימשיך במשחק

1 אליתי בספרד אל הבתמן (רכבת הרים ענקית בספרד) 2 איתי במשחק של ריאל מדריד 3 אני שיחקתי אם כל שחקני מכבי נתניה

הלנה

New member
אני שמחה שהצטרפת

אל תגלה את שלי ואני לא אגלה את שלך....

הלנה... איזו חברות מדהימה יש

הין אם לבנה. את וערן,,, רק ממשפט אחד שקראתי. תמשיכו ככה. הוא ילד מיוחד מאוד ומקסים.

הלנה

New member
את צודקת

מאז שהיה קטן קטן היה בינינו קשר מיוחד, אני מתה עליו וגם הוא מאד אוהב אותי, הוא גם אומר וגם מראה (אפילו כשיש לו התפרצות של כעס עלי הוא אחרכך מתנצל)

ניחוש לערן

עליתי בספרד על הבטמן (רכבת הרים ענקית בספרד) - פנטזיה 2 הייתי במשחק של ריאל מדריד-שקר 3 אני שיחקתי עם כל שחקני מכבי נתניה-אמת אגב חמוד, אוראל קיבל את הקלפים ומאד התרגש - תודה לך חבר מקסים

ערן קו

New member
אח של ערן אני רוצה להמשיך את המשחק

א) עליתי על 32 רכבות הרים בחיי ב) הייתי ב-six-flags magic mounten וב-cedar point ג) יש רכבת הרים שקוראים לה aiir

הלנה

New member
אמיר המתוק שלי

אני מרגישה ממש בפגישה משפחתית, אז כמו שאמרתי לערן אל תגלה את שלי ולא אגלה את שלך. כיף שנכנסת לפורום, תראה איזה חברים נהדרים יש לערן ולי כאן. אני עוד מעט באה הביתה. ביי

אמיר של הלנה וערן היקרים שלנו../images/Emo20.gif

ברוך הבא אמיר נשמה . ונעים מאוד. תשאר איתנו,, יש פרסים בסוף. למרות שפרסים יש לך בבית - אפילו 2 כאלו ומאוד יקרים . ולא פרסים שכל אחד יכול לקבל וזה יאמר לזכותם של ערני ואמא שלך היקרה היפה בנשים.

שלום אח של ערן../images/Emo24.gif

א) עליתי על 32 רכבות הרים בחיי - אמת ב) הייתי ב-six-flags magic mounten וב-cedar point -פנטזיה ג) יש רכבת הרים שקוראים לה aiir-שקר

niosh

New member
המשפטים שלי

1. יעל בר זוהר -הכינה לי קפה 2. הייתי אלוף הארץ בריצה ל-1500 מטר. 3. מצאתי את התרופה לטוראט ניר

ניחוש לNIOSH

. יעל בר זוהר -הכינה לי קפה- אמת 2. הייתי אלוף הארץ בריצה ל-1500 מטר.- שקר 3. מצאתי את התרופה לטוראט-פנטזיה

למעלה