משחק חדש

האמת שלי בקשר למשחק של איש חידות

אז ראיתי שלא עשיתם מן מאזן כזה של האמת של כל אחד שניסו לנחש. אז אני אכתוב רק את שלי...: בגיל 24 גיליתי שיש לי כוחות תקשור- אמת. היתי חודש וחצי בבואנוס איירס וניפגשתי ממש במיקרה עם השחקן ההוא ששכחתי את שמו- פאנטזיה. בבית ספר יסודי תלמידה שברה לי את השיניים בגלל שעשיתי עליה טיקים- שקר. זה שלי. מה איתכם? ומה קרה הפורום שקט מדיי היום?

../images/Emo41.gif משחק חדש ../images/Emo41.gif

אוקיי חברים, בואי נשחק משחק חמוד ומהנה. כל אחד כותב 3 משפטים, משפט אחד אמת, משפט אחד שקר ומשפט אחד פנטזיה (משהו שמאוד היית רוצה לעשות) המטרה לנחש מה האמת, מה השקר ומה הפנטזיה. כל אחד יכול לשרשר לכאן את המשפטים שלו וכל אחד שיגיב לכל אחד מה הוא חושב בסוף כולם יגלו מה האמת (כל אחד יגלה)

האמת שלי - במשחק המשפטים../images/Emo127.gif

משפט אמת: הייתי בטיול בטורקיה ופגשתי את חבר הכנסת מאיר שטרית והצטלמנו יחד משפט שקר: בגיל 19 קפצתי לבריכה ממקפצה בגובה של 3 מטר. פנטזיה אמיתית: בחופש הגדול נטוס לארה"ב לטיול - חודש ימים כל המשפחה

הלנה

New member
צדקתי על אלין, איזה כיף !

אגב, אם תרצי שאני אכתוב בשמך לאיזה שחקן טלונבלות שאת אוהדת, תכתבי לי בעברית ואני אתרגם לך ואשלח.

שביק

New member
הלנה- קלעת בול לגביי. הנה התשובות

הזמנה ליום הולדת של מלכת אנגליה - אמת ! טיסה בכדור פורח בצרפת - פנטזיה צריף רעוע או הרטבה - שקר כל הכבוד הלנה

הלנה

New member
אני חושבת שיש לי עתיד

זה אומר שהאינטואיציות שלי מתחילות לעבוד סוף סוף.

../images/Emo26.gif ואני אתחיל ../images/Emo26.gif

כשהייתי בן 5 הלכתי לאיבוד וחצי עיר חיפשה אותי עם ניידות משטרה
כשהיתי בטיול בארה"ב קפצתי קפיצת בנג'י ממנוף ענק
כשהייתי בסיור בארמון בקינהם בלונדון הופיע מולנו הנסיך צארלס באחד המסדרונות ודיבר איתנו מספר דקות.

תשובות לגיל

גיל נחמד, להלן הניחוש לשאלות :
כשהייתי בן 5 הלכתי לאיבוד וחצי עיר חיפשה אותי עם ניידות משטרה-אמת
כשהיתי בטיול בארה"ב קפצתי קפיצת בנג'י ממנוף ענק - שקר
כשהייתי בסיור בארמון בקינהם בלונדון הופיע מולנו הנסיך צארלס באחד המסדרונות ודיבר איתנו מספר דקות.- פנטזיה

הלנה

New member
הניחוש לי והמשפטים שלי

כשהייתי בן 5 ...- שקר כשהיתה בטיול ....- פנטזיה כשהית בסיור.... - אמת והמשפטים שלי: * כשהיתי בת 18 חזרתי לארץ הולדתי, פגשתי את הילד שאהבתי בגיל 10 (השנה שבא עליתי ארצה) והיה בינינו קשר רומנטי. * כתבתי רומן על חייה של אישה המגלה שהיא חולה בסרטן בגיל 40 ופרסמתי אותו. * נסעתי לטיול באיים הקריביים.

התשובות שלי ../images/Emo26.gif

* כשהיתי בת 18 - שקר * כתבתי רומן על חייה של - פנטזיה * נסעתי לטיול באיים הקריביים אמת

ערן קו

New member
לאיש החידות

משפת ראשון שלך הוא שקר משפת שני שלך הוא אמת ומשפת שלישי שלך פנתזיה מתי שתוכל להגיד לי את התשובות תגיד לי

שביק

New member
שלושת המשפטים שלי

ראשית אני מברכת על היוזמה, אתה בחור מקסים. 1. בגיל עשרים ושמונה הוזמנתי לנשף יום ההולדת של המלכה אליזבט מבריטניה בשגררירות אנגליה ברמת-גן. 2. בהיותי בצרפת טסתי בבלון פורח עם עוד קבוצת אנשים. 3בילדותי גרתי בצריף רעוע - שתי משפחות חלקנו יחד את הצריף. האם תנחשו מה האמת?

הלנה

New member
הניחוש שי לשביק

בגיל 28 - אמת בצרפת - פנטזיה הצריף - שקר

../images/Emo41.gif3 המשפטים שלי ../images/Emo41.gif

הייתי בטיול בטורקיה ופגשתי את חבר הכנסת מאיר שטרית והצטלמנו יחד
בגיל 19 קפצתי לבריכה ממקפצה בגובה של 3 מטר.
בחופש הגדול נטוס לארה"ב לטיול - חודש ימים כל המשפחה

למעלה