מפגשי קיץ!

Hawkgirl

New member
כך או כך~

אני מקווה להגיע למפגש כלשהו בפעם הראשונה~ בתקווה שאני לא אמצא עבודה לפני כן שתמנע ממני להגיע~ (או שאהיה חולה כמו שקורה לי לאחרונה לפני כל מפגש שאני רוצה להגיע אליו |: )

Kienai Negai

New member
מה שאני חושבת,

זה שאת המפגש קוספליי צריך לעשות בתאריך הכי מאוחר שאף אחד לא הצביע נגדו, כדי שיהיה זמן להחליט מה ואיך.. ומפגש חברתי.. פשוט תקבעו ברנדומליות תאריך, עם עדיפות ליום חמישי אני חושבת כי סופ"ש זה נוח לכולם.

akane

New member
רק אני בעד מפגש קוספליי אחרי הכנס? :/

אני לא רואה את עצמי מכינה משהו בלחץ לעוד שבועיים ל11/8, ובהחלט נשמע לי יותר הגיוני לעשות מפגש צילומים אחרי הכנס - כשכולם יהיו עם קוספליי מוכן שהם רק רוצים לצלם כמו שצריך. מה גם שאם נפגשים בימי חמישי - למה הסקר בכלל כלל את כל ימי השבוע אם זה לא רלוונטי? :X

Serf SaN

New member
הבעיה היחידה היא

שהכנס הוא בסוף הקיץ. וכל הפואנטה כאן זה מפגש בחופש הגדול. שנה שעברה המפגש היה שבועיים לפני הכנס וכולם הסתדרו עם זה..

akane

New member
פעם שעברה החליטו על המפגש הרבה מראש

הפעם אף אחד כמעט לא הצביע, אין החלטה, אין מספיק זמן מראש. לא יודעת, לי לפחות זה לחוץ למדי, אפילו שתכננתי לצלם תלבושות שמוכנות כבר.

Kienai Negai

New member
אממ..

לכי תדעי אם למישהו הייתה בעיה עם יום חמישי כל שהוא, בינתיים יש המון תאריכים שנשארו בלי תגובות (=אין לאנשים בעיה איתם). אז אם יש בחירה, אני חושבת שרוב האנשים יעדיפו סופ"ש לא? בשביל זה יש סקר, אם את לא רוצה ביום חמישי אז תצביעי לא או משהו וככה זה ישאיר הרבה פחות אפשרויות O:

akane

New member
זהו, שאנשים לא הצביעו - אז איך מחליטים?

וכן, זו העדפה שלי, ואני אצביע ככה עכשיו. אבל בינתיים לא נראה שמישהו רוצה מפגש בכלל לפי ההענות הדלה, שלא לדבר על שניים. שימי לב, אנשים הצביעו כמעט אך ורק מתי לא נוח להם ולא מתי כן. טוב מה שיהיה, יהיה~ :)

WayToDawn

New member
תראי

לי באופן אישי פשוט נוח עם כל אחד מהתאריכים בנבחרו. כשהיו שבועות הצבעתי לשבועות שנראו לי הכי טובים- אבל בתוך השבועות האלה כל יום טוב לי. אז אני לא רואה פואנטה בלהצביע אם כל יום טוב לי. ואני מניחה שאני לא היחידה והרבה אנשים דיי באותה גישה. מישהו צריך פשוט להבין שאי אפשר למשוך את זה יותר ולקבוע וזהו. רצוי עוד הסופ"ש הזה בגלל שזה באמת מתחיל להיות לחוץ.

WayToDawn

New member
הנה

בתור מפגש ללא קוספליי יש ל9.8 כרגע שתי הצבעות בעד. בואו נניח שמדובר במספיק הצבעות בהתחשב בעובדה שאין שם שום הצבעת נגד ונקבע את האתריך שם. כבר יש תאריך אחד. את המפגש קוספליי צריך לדעתי לקבוע באחד משלושת הימים הראשונים של אוגוסט, מכיוון שהתאריכים ביולי כבר קרובים מידי.

akane

New member
אבל זה לא רק את, זה כולם שלא מצביעים

ובאמת לא ברור לי למה. כי גם אם אין להם בעיה עם רוב הימים, חייב להיות יום אחד שלא נוח. לדעתי זה פשוט היה מיותר לתת ככ הרבה אופציות, במיוחד אם אנשים עדיין נוטים לימי חמישי גם ככה. ולמה ה3 הראשונים של אוגוסט? אם כבר קרובים אז עדיף ה3 ימים האחרונים שנתנו - 8-11 לאוגוסט. זה עדיין שבועיים לפני הכנס. ומה עם המפגש ללא תחפושות? כרגע אני לא רואה איך שני המפגשים יקרו לפני הכנס. אז עדיף לפחות לבחור אחד מהם.

innocence

New member
אני לא מצביעה, כי אין לי מושג..

החודש האחרון (ובעיקר השבועיים הקרובים) כל כך עמוסים לי, שאין לי מושג מאיפה אני אביא את הזמן למפגש, אז ל2? שלא לדבר על זה שיש לי 2 תחפושות לסיים בזמן שאני עובדת 6 ימים בשבוע ב3 עבודות:(

WayToDawn

New member
לקחתי פשוט

את הימים האחרונים שהופיעו תחת הכותרת של מפגש קוספליי. אפשר לקחת גם עד ה11 לאוגוסט. השאלה היא אם זה לא קרוב מידי למפגש ללא קוספליי? או לכנס? אםפ צריך לבחור אחד לפני ואחד אחריי, אני אישית הייתי מעדיפה את המפגש קוספליי לפני ואת החברתי אחריי. אחריי. מיד אחריי כנסים יש קצת הרגשה של "שביזות קוספליי" ולי אישית אין חשק יומיים אחריי ישר ללבוש קוספליי וללכת לצלם. אז דווקא מפגש ללא קוספליי אחריי הכנס יהיה לדעתי נחמד.

akane

New member
זהו, שאני הפוכה ממך~

אני מעדיפה ללכת למפגש ללא קוספליי לפני הכנס, בלי לדאוג ורק להנות מהאנשים. ולמפגש קוספליי אחרי הכנס, עם הקוספליי החדש שלא זכה לצילומים בכנס עצמו, ובטח דורש כמה שינויים/שפצורים. זה גם יהיה נחמד לדעת שבטוח תהיה לי הזדמנות קרובה לצלם את התלבושת וככה לא יהיה אכפת לי אם אני אספיק להצטלם בכלל בכנס עצמו - מה שיעשה אותו פחות לחוץ. ואני חושבת שכך או כך עדיף שאף מפגש לא יהיה יומיים לפני או אחרי הכנס, אנשים צריכים להשלים שעות שינה וכאלה P:

למעלה