יאללה, נשמע נחמד פעם אחת מפגש באמצע השבוע בלי תחבורה ציבורית סופר עמוסה~
A akane New member 23/7/11 #73 ../images/Emo45.gif יאללה, נשמע נחמד פעם אחת מפגש באמצע השבוע בלי תחבורה ציבורית סופר עמוסה~
A akirekaeru New member 18/7/11 #44 למה בלי ימי שישי? אני חושבת שמפגש בלי קוספליי יכול להיות ביום שישי, כי מן הסתם ייקח פחות זמן ממפגש פוטושוטס סטנדרטי.. ותחבורה ציבורית לא נגמרת עד סביבות 17:00-18:00..
למה בלי ימי שישי? אני חושבת שמפגש בלי קוספליי יכול להיות ביום שישי, כי מן הסתם ייקח פחות זמן ממפגש פוטושוטס סטנדרטי.. ותחבורה ציבורית לא נגמרת עד סביבות 17:00-18:00..
R rocket New member 18/7/11 #46 עד ארבע וחצי במקרה שלי , ועוד יש את הזמן שלוקח להגיע ממקום המפגש לתחנת אוטובוס ....
K Kienai Negai New member 18/7/11 #49 ../images/Emo45.gif בשבילי בכלל 3. תתחשבו בבאים מהדרום או הצפון..
I innocence New member 18/7/11 #47 באופן כללי מפגש בשישי הוא מגביל, יש אנשים שמגיעים מרחוק, ויוצא שרוב היום הולך על נסיעות ובסופו של דבר הזמן במפגש עצמו הוא קצר.
באופן כללי מפגש בשישי הוא מגביל, יש אנשים שמגיעים מרחוק, ויוצא שרוב היום הולך על נסיעות ובסופו של דבר הזמן במפגש עצמו הוא קצר.
O OdeChan New member 17/7/11 #39 ../images/Emo31.gif ? אני לא בטוחה באיזו שעה אני חוזרת מרוסיה. אם לפנות בוקר אוכל להגיע ^^"