מפגשי קיץ!

S.Riddle

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

יש מפגש לוליטה ביום הזה ונמאס לי לבחור בין השניים ;__; זה גם אומר שעינב וגאיה לא יוכלו לבוא, אז גם אם לא אכפת לכם ממני :XXX

S.Riddle

New member
ועכשיו בכלל גיליתי שגם יש לי מבחן בבוקר XPXP

יופי טופו.

Lightning9

New member
../images/Emo41.gifמקומות!../images/Emo41.gif

ודרך אגב, הרשתי לעצמי להוריד את ימי שישי ושבת עקב חוסר בתחבורה ציבורית נורמאלית.

rocket

New member
מפגש ללא קוספליי

במקום ממוזג כלשהוא - קניון נגיד. מפגש קוספליי - אני אישית אהבתי את המקום איפה שהיה מפגש בפסח. מרכז סוזן דלל. אבל אני דיי לא יכולה לעזור פה כי אני לא מהמרכז בכלל

innocence

New member
אני אישית נגד סוזן דלאל,

מעט מאוד מקומות לצילומים, מעט מאוד מקום עם צל (חשוב מאוד!!) וגם לא מעט אנשים.

WayToDawn

New member
מה עם הנמל בתל אביב?

אני לא יודעת כמה אנשים יש שם באמצע שבוע כי לא כל כך יצא לי להסתובב. אבל אם אין הרבה אנשים זה יכול להיות אחלה מקום למפגש עם קוספליי. בקשר לבלי- מחזקת את הרעיון של קניון כלשהו. מיזוג 3>

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo203.gif הגיוני...

ואה, שוב אני מציעה את גן יעקב וכיכר הבימה החדשים. נראה לי כמו אחלה מקומות לצילומים בכל מני גוונים פלוס יש שם איפה לאכול. ואת המקום ההוא שנפגשתם בו אז, פארק אידלסון או מה שמו בדרום תל אביב. תקווה שהפעם יסתדר לי להיות שם.

Grell

New member
אני אוהבת את המקום שהיה בו המפגש האחרון

עם כמה שזה לא מתאים לי לקוספליי XD

OdeChan

New member
חיפשתי קצת בגוגל

לא מצאתי משהו שנראה כל כך מדהים, לפי התמונות... אולי זה יעזור אולי גם גן יכקב וגן וואהל לוורדים יהיה טוב. וגם מצאתי את זה שזה יהי כזה לול לעשות שם פוטושוטס XD

OdeChan

New member
אגב

עדיף שמפגש הפוטושוטס יהיה במקום יפה והמפגש החברתי יהיה במקום יותר נגיש, כן? אולי אפשר לעשות את החברתי בירקון או משהו ^^"

CibiHeart92

New member
ירקון=חם ומגעיל ;;

קניון. השאלה היא איפה יש מקום נגיש גדול שאפשר להתנחל בו על רצפה או שולחן ענק P:

rocket

New member
רגע ווווא~ המפגש קוספליי יהיה כאילו עוד שבוע?

גג שבועיים? צריך עוד לתפור עד אז ;_; אפשר להצביע ליותר מתאריך אחד?

למעלה