יום שלישי

KeReN 0R

New member
../images/Emo93.gif

אני כזאת דפוקה לפעמים
אבל היום שברתי שיא! זה יום טוב...לשכוח
(יש גם ימים כאלה)

יום טוב בחיי

בבצפר היה מצחיק בטירוף שעתיים תושבע, המורה לא ממש הייתה בכיתה אז גמני לא שעה היסטוריה, חברה שלי ואני תיכננו טאבון. שעתיים מתמטיקה אינגרלים ודברים לא ידידותיים כאלה אח"כ תנ"ך שהתווכחתי עם המורה על פולין. כולם הודו לי שבזבזתי חצי שעה:p אח"כ ביביסיטר ארוך וקשה ישר אחרי זה הלכתי ללמוד מתמטיקה עם שתי חברות ואז ירדנו למסעדה וחגגנו יומולדת למישי והיה אחד מהמצחיקים. יו היה כיף בטירוף. חח והיה את המשחק כדורגל הזה בקיוסק ליד וחברה שלי הלכה לראות ובדיוק כשהיא חזרה לאכול היה את הגול
והיה משחרר וכיף כזה ואכלתי עוגת טריקולד
וזהו

Snow fairy

New member
סתם יום:|

בבי"ס היה מבחן במתמ'- טופס 002 היה מייאש [וגרם לי להרגיש ממש מטומטמת
] וטופס 001 זלזל באינטליגנציה שלנו! [שאלות ברמה של בערך 4+4...]. אחרי בי"ס ניגנתי קצת על כינור מוזיקה אירית[
] ואז פיצ באה ובחרנו דיאלוג לבגרות בתיאטרון בשעה טובה!!! הבגרות עוד שבועיים אז הגיע הזמן
[מחכים לגודו של סמואל בקט למי שמכיר...^^]. ב6 וחצי הלכנו לערב מגמות בבי"ס ושכנענו ט'ניקים לבחור תיאטרון, היה פנאןD: ב8 היה חזרות של הלהקת בי"ס לטקס יום הזיכרון לשואה ולגבורה[בשבילך גור!] וחלק מההורים באו לשמוע והיה ממש נחמד:] ב10 היה כוריאוגרפיה ליום העצמאות [כןכן, אני אפסית ואני מופיעה פה ביום העצמאות על הבמות בישוב. כמו כל שנה ב10 שנים האחרונות בערך:X]. ועכשיו אני בבית:] [יו, כמה סוגריים בהודעה אחת!]

sky darkens

New member
../images/Emo9.gif

אמ, על הבוקר הייתה המיני המתכונת. אשכרה לא הלך לי טוב ב002, איזה כאפות אני חחחחחחח. מקסימום נעשה מועד ב'. אני רוצה 100! 001 הלך קל. היה ממש מעליב. כאילו, שאלות של כתה ח', בלי הגזמה. (ממוצע, משוואה עם משתנה אחד רק במונה!) אחר כך הזמנתי בורגר'ס בר עם אחי הקטן והיה בן זונה. לקחתי 300 גרם עם כל הירקות ובצל מטוגן, ושמתי צ'ימיצ'ורי, מיונז שום, קטשופ ברביקיו ואלףהאיים. יצא אחד הטעימים. אה, וגם לקחתי צ'יפס וקולה. D::: ב4 וחצי הלכתי לנועה שלי, והייתי אמור להשאר רק שעתיים כי אני צריך לסיים דברים בעבודה. בסוף יצאתי משם ב10 וחצי.
מיד אחרי זה נסעתי לעבודה, ולפני חצי שעה סיימתי הכל. מחר שעת אפס ביולוגיה. האח!

Aline In Chains

New member
אני שונאת את 003! ניגשת בקיץ.

ואני בכלל שונאת מתמטיקה!!! ב 02 קיבלתי 60 סופי..לא למדתי בכלל. הו וול, חוזר XD

sky darkens

New member
../images/Emo45.gif הנושאים הכי מפגרים שיש. תכנון לינארי../images/Emo6.gif

חצילע

New member
יום ספונטני למדי.מפי נועם ושני.:]

היום אני ביליתי את היום בבית בלמידה להיסטוריה,נועם עשתה את המיני מתכונת במתמטיקה. ב5וחצי החלטנו שממש באלי ת"א,בעשרה ל6 כבר היינו בתחנה. היה מממממממממשששששששששששששששששש כיףףףף. התחדשנו לנו סתם בכמה בגדים ואני עשיתי דיית'
ונועם הליקס קידמי
!!!!!ויייייייפיייייייייייי. עכשיו אני סתם אצל נועם.צובעות את השיער. קודם עשינו שיחה הכי כיפית בחיים עם מעייני במצלמה וברמקול. כפרה עלייה כמה שאנחנו מתגעגעות. בונא.אחד הימים הטובים. אה נועם???

למעלה