יום שלישי

gurke

New member
כי זה ממש מעצבן שלא קוראים ליום הזה בשמו

זה לא "שואה" ולא "יום השואה" זהו יום הזכרון לשואה ולגבורה. יש לומר חזרות לטקס יום הזכרון לשואה, ולא חזרות לשואה - זה מזלזל, לפי דעתי.

dcohn

New member
גורילה אתה יודע שאני אוהבת אותך,

אבל לקחת את זה טיפלה קשה מדי...

gurke

New member
ונראה לך שאם היית מבקרת אותי סתם כך

אז הייתי חושב שאת לא אוהבת אותי?

gurke

New member
מי שלקח קשה זה אתם, חמודים.

בסך הכל שמתי לב שהוא כתב חזרות לשואה במקום חזרות לטקס, אז הערתי הערה מבודחת משהו על העניין. אם זה כל כך נורא איך שזה, תוסיף "
" לסוף המשפט שם. והתשובה שעניתי לקרקסון הייתה באותו הטון שהוא הגיב לי, בכוונה. אני לרגע לא חושב שבר מזלזל בשואה (בטח לא עם מה שהוא כתב בהודעה עצמה)

../images/Emo45.gif

תשמע,אם צריך,אני קורא ליום הזה בשמו.אבל ביני לבין עצמי ובין החברים שלהם אני מקטר,אני מוצא את הקיצור הזה די משעשע. "מה אתה כזה ממורמר?" "כל השואה הזה,הם לא מפסיקים לעצבן אותי..."וכו' וכו'. אני בנאדם נורא שזו הדרך שלו לגעת בנושא של השואה,וזה המצב. ובתכלס,אין בכותרת מספיק מקום.

יום מיותרררר כל כך.

התחלתי בעשר כרגיל. הפסקה, ואז אמרו לנו שאנחנו יוצאים בעשר וחצי אז לא נכנסנו לשיעורים (באישור! אף אחד לא היה בשיעור XD). הלכנו לאוטובוסים, ושאלנו את הרכזת מי יוצא איתנו, היא אמרה לנו שני שמות ואמרנו שזה מוזר אבל אחלה
חיכינו באוטובוס, הרכזת הגיעה (כי היא הייתה עם הכיתה שלה) ושאלה איפה המורה שהיא אמרה לנו, אמרתי לה שראיתי אותה מתי שירדנו במדרגות ליד החדר מורים, והיא אומרת "איזו חוצפה"
אז בסוף באה איתנו מורה אחרת. הגענו לגבעת ברנר איפה שההצגה, והחטיבה עדיין הייתה שם, אז כל המורים ראו אותנו והתלהבו...אנחנו לא מבקרים אותם הרבה
נכנסנו, הייתה הצגה די נחמדה (המחישה את כל מה שקרה במדינה מההקמה שלה עד היום, דרך שירים וכאלה. קוראים לה "60*60"). בדרך לשם וחזרה לנהג היה DVD של המופע של שלישית פרוזק אז ראינו את זה והיו צחוקים. חזרנו לביתספר באמצע השעה השישית, לשיעור אנגלית (הפסדנו פאקינג שלוש שעות!!!
) והמורה לא לימדה אז סתם דיברנו. שעה שביעית אנחנו מחכים למורה והיא לא באה, בסוף נזכרו להגיד לנו שהיא חולה. ניסינו לגרום למנהלת לשחרר אותנו, אפילו ביקשנו רשות מהמורה והיא הסכימה, אבל המנהלת לא הסכימה בסוף. היא מציקה!!! אז המורה לימדה רק שעה אחת, וגם לא ממש לימדה, יותר ענתה על שאלות לקראת המבחן מחר. הגעתי הביתה, אכלתי, אני צריכה לסיים להשלים בהיסטוריה ואז להמשיך ללמוד למתמטיקה. בערב סושי אצל דוד שלי

dcohn

New member
יום סביר..

התחלנו ב9 אז אמרתי לאמא שלא תחכה לי ושאקח אוטובוס ואז בדרך לתחנה ראיתי אותו עובר לי מול העיניים ואיכשהו האמא המדהימה שלי מתקשרת דקה אחרי שהיא עדין באיזור ואם לבוא לאסוף אותי
. ספרות- דיברנו על כל מיני נושאים שעניינו אותנו עם המורה במקום שיעור רגיל. שעתיים מתמטיקה- היו ממש מעט ילדים בכיתה כי הרוב היו במגן בתקשורת או במחשבים אז די עשינו חזרה על שאלות מהמיקודית שהיא נתנה הביתה ולא הצלחנו... צרפתית- אנה לא היתה. ישבתי לבדי עד שענבר התיישבה לידי והתחלנו לצייר בקלסר של רם דמויות של סימפסונס
וגם היתה לי את חן מימין ואורי ורם משמאל ככה שלא היתי לגמרי בודדה
(גם לאורה לא הגיעה) שעתיים ביולוגיה- הכי משעמם בארץ. פשוט קישטתי את הקלסר שלי עוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ומתתי. מדי פעם היו קטעים מצחיקים אבל אני אשכרה מפחדת לחייך עם המורה הזאת שלא תחליט להוציא אותי מהשיעור או להשעות אותי מבצפר או מה שעובר בראש הפסיכי שלה. עכשיו אייס ארומה
ותנך...

R a n d a l l

New member
אני מתאמצת במיוחד בשבילך ../images/Emo8.gif

בהצלחה בתנ"ך!
[המורה שלך לביולוגיה מזכירה לי את המורה שלי להיסטוריה! היא כל הזמן אומרת שהיא רוצה תלמידים עצובים בשיעורים שלה]

dcohn

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

המורה שלנו לא צריכה לומר את זה כדי שנבין שהיא נהנית לאמלל אותנו

למעלה