יום שלישי

Under the GUN

New member
יום פוקר

שעה ראשונה היה היסטוריה, פשוט ישבתי בכיתה ושיחקתי אייסי טאוור במחשב אחרי זה היה ביולוגיה, אז באמצע השעה הראשונה (מתוך 3) אני ועוד כמה אנשים הלכנו לכיתה לשחק פוקר ישבנו 8 אנשים, 20 צ'יפים לכל אחד ושיחקנו זה היה בסביבות 9-9וחצי הגיעה השעה רבע ל12, נשארנו רק 3 ילדים... אחד עשה all in על משהו כמו 50 צ'יפים, היה לו פול האוס... אבל הרבעיית מלכים שלי גמרה אותו! אחרי זה נשארנו רק 2, ובסוף עשינו שנינו all in כי מלא אנשים מסביב רצו לשחק גם... אז שיחקנו סיבוב אחרון וניצחתי אותו עם זוג 8
שיחקנו עד 12, התחיל מתמטיקה אז כולם הלכו לשיעור.. אני במקום זה הלכתי לסיפריה ובמקום לעשות כמה דברים שתכננתי פשוט ישבתי ודיברתי עם סיוון יום כיף...

Under the GUN

New member
יש היום נוף מדהים מהבית שלי

אפשר לראות ממנו את החרמון, את חיפה, את הים ומשהו בין ת"א לאשדוד כזה

Under the GUN

New member
../images/Emo2.gif מישהו שמע על קציר!

נשבע לך, בחיים לא פגשתי מישהו שאמרתי לו שאני מקציר ואמר "וואלה שמעתי עליו"

DanieLushka

New member
יא איזה כיף לך.. הלוואי עליי כזה נוף להתעורר

אליו בבוקר. יש לך מזל. P:

לא הלכתי לבצפר

ישנתי עד 2, 12 שעות וחצי ככה
98 בבגרות בע"פ באנגלית, כשהפלאפון שלי התחיל לרטוט בזמן הבחינה עצמה... פאדיחה. לא נורא.

Anni Lupu

New member
קיבלתי 85 בצרפתית ו-91 בתנ"ך!

85 במגן בצרפתית, ו-91 במבחן רגיל בתנ"ך!! עליתי מ-70 ל-91:) היופ היה לי מגן בקולנוע... החפירות היו בשיאן. הולכת עכשיו לצופים, שעתיים לחברה ושוב לצופים. נתראה.

זונע

New member
:|

בבוקר עשיתי בדיקות שתן לצו ראשון וזה כזה מביך ומגעיל... אחר כך היה סתם יום משעמם עם שעתיים ביולוגיה בסוף שטיפסתי על הקירות עוד שנייה. עכשו אוכל, מקווה להתחיל ללמוד לפאקינג מגן בתנך עוד שבוע, שיעור נהיגה, ונפגש איתה
ואז ליגת האלופות וזה חח אין זמן ללמוד

hkatsman

New member
הממ

מתמטיקה הוא החזיר מבחנים קיבלתי 78. פיזיקה עשינו חזרה למעבדת חקר. זהו.

מתכונת בתקשורת+חזרות לשואה.

המתכונת זילזלה באינטלגנציה,הייתה קלה ביותר.אני מצפה למינימום 90. אח"כ החזרות לטקס יום השואה.זה דבר כ"כ מתסכל,יא אללה. אני הנגן היחיד בטקס. השכבה שלי ממש חבורה של צבועים ופחדנים....ואני יכול להמשיך להחמיא להם ככה. אני מכבד ממי שמשתתף בטקס את ארבעת הזמרות ששרות איתי,ועוד בערך שלושה אנשים.וזה מתוך בסביבות ה25 איש.שזה גם,מראה איזה שכבה מאעפנה זו. ואם היה איתי עוד מישהו שינגן,הוא היה יכול ללוות ב'מקום לדאגה' והייתי יכול לנגן את הסולו היפה שיש שם
זה כ"כ מתסכל.יכולנו להפוך את השיר הזה לנק' השיא של הטקס. |סמייליכעוס,ממורמרומתוסכל|

למעלה