יום שלישי

LadyFlame123

New member
טוב

אתמול בערב הלכנו לבקר את ליאורה בביה"ח, כי אמא שלה ילדה וזה
כל היום הייתי חולה רצח אבל עדיין ממש רציתי לבוא, אז הייתי ממש לבנה ועוד שניה התעלפתי בבית חולים
וכל הדרך הביתה נשענתי על חברים שלי. מפחיד
. ועוד אמא צעקה עליי שאני מטומטמת
. ולא כי יצאתי מהבית חולה. אז היום באתי לבצפר למרות הכל. התחלנו שעה שניה. הלכתי באמצע שעה חמישית לבית אבות בקשר להנצחה... בדרך דיברתי כבר עם המחנכת אז לא חזרתי לבצפר אחרי זה. ואז הלכתי לרופאה שתביא לי אישור על אתמול. אמא עוד פעם צעקה עליי שאני מטומטמת
. כי היא לא מאמינה לאף מילה שלי ולא סומכת עליי בגרוש. והמצב חרא מספיק גם בלעדיה. ועכשיו תנ"ך
.

dcohn

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אז ננחש שהיה לך יום מושלם ואת מאושרת עד הגג?:]

R a n d a l l

New member
אני דווקא מאושרת עד הגג ../images/Emo98.gif

ויש לי מלא מצב רוח. רק חבל שצריך לבזבז את זה, כרגיל, על לימודים!

חזרתי מטיול שנתי.

היה באמת הכי מיוחד שיש,המורה האנשים באוטובוס בחדר,אפילו "זכיתי" לקבל משחת שיניים בפרצוף [שורףףףףף] ביום הראשון נסענו לצפת [החרדים לא נתנו לנו ללכת לשירותים כי הם אמרו שאנחנו לא צנועים מספיק...] משם המשכנו לאיזה נחל שההיתי שם מאתיים פעם בחטיבה וגם למקום שנחטפו החיילים... ארוחת ערב היתה בראש הנקרה,אלוהיםםם איזה מקום זה לאכול שם ארוחת ערב. בריזה,הרגשה טובה [: אח"כ היה דיסקו שהיה נחמד,הסוף היה צולע מאוד. ביום השני נסענו לים והתחלנו ללכת את כל רצועת החוף ומצאנו סרטנים וזה [מגניב >.<] גם נסענו לעכו ויש להם איזו סדרה סורית שהם רואים ופשוט מעריצים אותה חחח. בא לי כאפייה [אלוהים זה ממש יפה] יש לי מלאןןןןן תמונות.

B a m b o o k

New member
עשינו אנסין באנגלית...ואני חייבת להשתפר../images/Emo122.gif

ואז היו 4 שעות תושב"ע
מתיש משו בצהריים היה לי את הקורס צילום וזהו

© h i l a ©

New member
איזה ילדים מפגרים

המורה כתבה "הערכת המספר:" ואיזה ילד מפגר אחד שאל אותה "מה כתבת אחרי הערכת המספר?" (הוא אמר "מספר" כמו שאומרים "מספר 1") מפגר XD אני רוצה לעשות מנוי למכון כושר, אבל אין לי זמן כרגע! :( אפילו אמא שלי אמרה שהיא מוכנה להוציא על זה את הכסף, בתנאי שאני ארגיש טוב עם עצמי

Aline In Chains

New member
יום עייף.

היינו בבית אבות, דיברנו עם ניצולת שואה מאשוויץ....כזאת מתוקה. ואז איזה מישהי באה ושאלה למי יש ידיים טובות ויודעת לצייר...אז כולם צעקו תשם שלי :S אז הלכתי להכין להם לוח שנה וכו'..בע. אוף. רציתי לשחק עם הארנבים אח"כ::(
ואז חזרנו הביתה באיזה 11...וישנתי עד עכשיוXD ועכשיו לאכול:*)

שרון710

New member
זה עלי, חיש תגלי!../images/Emo6.gif

מבחן בתנ"ך זה ארוך, מייגע אך בסופו של דבר סביר
מחר מתחילים להדריך במרתף השואה!
שאני אמות.

giraffeeeee

New member
יום הזוי.

מתוך שש שעות לימוד למדתי רק שעתיים. כל היום ניווטתי בין האודיטוריום לחדר עריכה. מחר מסיימים את הסרט שמסכם את המסע!!!! אאהאהאהאהאהא... הדרכתי היום במקום הצוות של קבוצת בנות. היה ממש מצחיק.

איזה יום ארוך!!!!

לא עשיתי כלום במתמטיקה, וגם לא היה היסטוריה וספורט בגלל החזרות לטקס, וגם לא עשיתי את המבחן בלשון כי לא יכלתי וגם כי עזרתי בטקס. אחר כך תקשורת עיוני, ואז הלכתי לקניון לשאול על עבודה. שאלה אם אני רוצה להתחיל עכשיו ואמרתי לה שכן, אז 3 שעות התמחות. אני לא מסוגלת לזוז!!!!1 מחר כולם הולכים ליד ושם, החלטתי לא ללכת כי הלכתי כבר מליון פעם. יש לי חזרה בתיאטרון.

Double U

New member
טיול שנתי../images/Emo2.gif

חזרתי לפני שעה בערך מטיול שנתי בצפון! עשינו מסלול בנחל הבניאס, ישנו בחוף דוגית, בבוקר היינו בקיבוץ אלרום ובעמק הבכא, עשינו קיאקים מבית הלל עד כפר בלום ולסיום בערב הייתה לנו הופעה של "הגרובטרון". אז איך אני אסכם את הטיול? בכל המקומות שביקרנו בהם כבר הייתי מינימום פעמיים בעבר. אבל עדיין היה כיף להיות שם עם הכיתה! הגרובטרון פשוט פתטיים
ז"א, סחטיין על הרעיון של להחזיר ל"אופנה" שירים ישנים, אבל הביצועים בחלקם לא היו משהו. אז זהו. מחר אני מתחיל ב11

למעלה