טופ 20 - בנים

Mikey Weiss

New member
../images/Emo41.gif טופ 20 - בנים ../images/Emo41.gif

ספוילרים וכו', יו נואו.

Mikey Weiss

New member
../images/Emo58.gif - שעה ראשונה:

פספסתי את מייק. לא מרגישה חסך גדול בחיי. ג'ון פארק שר ג'ון מאייר. ג'ון מספר לנו שמה שהוא לא אהב בשבוע שעבר בהופעה של עצמו שזה נראה שהוא ניסה יותר מדי, ואז כדי להוכיח שהוא למד את הלקח הוא המשיך לנסות יותר מדי. פור וואט איטס וורת', מיילס בטר משבוע שעבר, אבל הוא עדיין נשאר במתחם ה"הבה נרדים את הקהל שלי". קייסי - בבקשה תחסכו ממני כל קטעי קארה למיניהם. גווין דגרו! גיטרה חשמלית! הווקאלז שלו נשמעים ממש מוזר... כאילו הוא שר ויבראטו או בהתקף אסטמה, אבל זה לא היה נוראי ויש לו יותר כריזמה מלכל התשעה האחרים ביחד. הריפס שלו על הגיטרה יותר טובים מהשירה, שזה סוג של בעיה. ואם מישהו מצליח לפענח מה רנדי אמר, בבקשה ספקו לי תרגום. אלכס למברט עושה ג'ון לג'נד ואנחנו שוב שומעים על חוויות חדר שירותים של המשתתפים, ואפילו לא מהסוג של החוויות באומן 17. אלכס למברט, יו אר לייק ווירד! והיה לייק אמור לייצג לייק את בלגיה לייק באירוויזיון, מסתבר לייק. ואוי, זה באמת פאולו נוטיני! איך לא שמתי לב בשבוע שעבר? ואין מיי בוק, זה דבר טוב. זה היה מקסים, אהבתי. שיפור של מיליון רמות משבוע שעבר. הוא מהאנשים האלו שהם שני אנשים שונים כשהם מדברים וכשהם שרים. טודריק עושה טינה טרנר. שוט מי נאו. הוא גם רוקד בלט! קולור מי סורפרייזד. אני חושבת שהוא גנב את הז'קט מהקדם אירוויזיון באזרבייג'אן. ולא זיהיתי את השיר בכלל עד שהגיע הפזמון. נראה לי שאני והעיבודים שלו לא נסתדר כבר. וגם השירה לא היתה משהו. מבחינת אופי השבוע הוא לא עצבן אותי בכלל, אבל הוא לא צריך להיות בטופ 12.

דווקא מייק היה אחד הטובים בפרק הזה ../images/Emo4.gif

אפילו סיימון אמר את זה...
הוא שר די טוב :)

Mikey Weiss

New member
אני אשלים מתישהו, אם יהיה לי כוח.

באמת שלא כזה איכפת לי...

וחוץ מזה אני מסכימה עם מה שאמרת על ג'ון ועל

אלכס.
בהחלט שיפור גדול אצל אלכס. ג'ון פארק התשפתר והיה יותר טוב אך בכל זאת באמת הוא היה משעמם...

Mikey Weiss

New member
../images/Emo58.gif - שעה שנייה:

ג'רמיין - אני מתעבת אותך מרגע תחילת הקליפ. זו לא התחלה טובה. וזה ממשיך להדרדר. בחירת שיר מזעזעת, הלו, איטס דה 21סט סנטורי! דה 3רד מילניום! אנא עדכן את האייפוד בהתאם! והשירה מכאיבה לי לאזניים. הנה מישהו שלא השתפר משבוע שעבר, ויותר חשוב, הנה הכפתור של המיוט שלי. אתם תאלצו לספר לי אם הוא השתפר בהמשך השיר, כי אני לא שומעת כלום. אבל החזרתי את האנמיוט בזמן כדי לשמוע את סיימון מבטיח ללכת לכנסייה. וכדי שהעולם יצא מדעתו סופית: אחרי הפרסומות. אנדרו גרסיה בלי גיטרה. מה נקבל במקום? מפוחית? בללייקה? חמת חלילים? או, ג'יימס מוריסון. איי אם שוקד. שוקד, איי טל יה. זה לא יושב עליו משהו, וחלק מהתווים נשמעים לי כאילו הם קצת יותר למעלה או יותר למטה מאיפה שהליווי טוען שהם אמורים להיות. אבל אני מודעת לעובדה המצערת שבגלל שיש לי פרפקט פיטצ' בערך 95 אחוז מהדברים נשמעים לי מזויפים, סו וואט דו איי נואו. זה היה די סתמי. ארון קלי - הוא היה ממש חמוד בראיון לפני ההופעה, ואז שמעתי מה הוא שר ונעשה לי רע על הנשמה. לא סובלת את השיר הזה.מה שכן, יש לו קול ממש יפה, וזה סוג של דייויד ארצ'ולטה אבל לא אובר-מהוקצע ומהודק ומוכן לשיווק, שאת זה אני מחבבת. יש פה ושם רגעים שבהם הוא והטון הנכון לא הכי מסתדרים, אבל זה בקטנה. זה היה חמוד לאללה, אבל כמו חצי מהערב הזה, לא מחובר ל2010. ואם הייתי טים אורבן הייתי ממש מתה מפחד עכשיו אחרי הזובור של שבוע שעבר, אז טוב שאני לא טים אורבן. וחשבתי שהשבוע זה היה הרבה יותר טוב משבוע שעבר, ואני חייבת להודות שלמרות שהוא מהיותר מהחלשים שם, יש לי תחושה שהשופטים צריכים להצדיק את זה שהוא מלכתחילה לא היה בטופ 24. לי - טוב, אני ממש אוהבת אותו. כן, לא הכי מדויק, אבל מתה על הגוון הצרוד שלו ואני אוהבת אנשים שמרגישים את השירים שלהם כשהם שרים. הוא מאלו שיש לי תחושה שממש עוד לא ראינו את הכי טוב שהם יכולים לתת.

Mikey Weiss

New member
../images/Emo58.gif הערות אחרונות

בריקאפ אלכס ולי נשמעים מעולה, והאמת שטים נשמע לא רע בכלל. הכי פחות אהבתי: ג'רמיין, אנדרו. צריך לעוף עכשיו, אתמול, לאסט וויק: ג'רמיין.

../images/Emo58.gif

טוב אני אתחיל בזה שבאף עונה באיידול לא שרו כ"כ הרבה שירים שאני אוהבת כמו העונה :)
מייק- הוא כזה פוץ! הייתי שמחה שהוא יעוף רק כי אני לא מסוגלת לסבול את הפרצוף שלו אבל בסה"כ השירה הייתה לא רעה בכלל ולדעתי הוא ישאר השבוע
ג'ון-חח ישר שאמרו שהוא שר ג'ון מאייר קיוויתי שהוא ישיר את גרביטי. הביצוע היה די צולע ומשעמם.. יש לו קול טוב אבל הוא פשוט לא מתאים לאיידול
אלכס-פחדתי שהוא יאכזב אותי אחרי ההתלהבות שלי בשבוע שעבר אבל הוא היה מצויין!
הקול שלו מדהים והוא כ"כ מקסים שבא לי להתחתן איתו אני מקווה שהוא יתחיל להאמין בעצמו כי זה הדבר היחידי שעוצר אותו
טודריק-בדיוק היה לי טלפון והתעצלתי לחזור אליו אח"כ... בכל מקרה אני לא מחבבת אותו כ"כ
ג'רמיין- תעוף לי מהמסך כבר!!!!!!! הוא מצליח לעצבן אותי אפילו יותר ממייק, כי לפחות למייק יש קול. ג'רמיין, אתה ל-א יודע לשיר. אתה ל-א חתיך. אתה מ-א-ו-ד יהיר. יאללה תעוף! D:
אנדרו-הצליח להרוס שיר יפהפה ): יש לו את הקול רק משום מה מהוליווד וויק הוא איבד כיוון.. אני מקווה שהוא לא סתם ירכוב על הגל שיש לו ויחזור לעשות עיבודים מוצלחים לשירים
ארון-ביטצ' אני רוצה את המצלמה שלך! לא חיבבתי אותו כ"כ בשבוע שעבר אבל הוא היה ממש חמוד השבוע..
טים-הוא בהחלט היה הרבה יותר טוב משבוע שעבר.. אבל עדיין לא משהו בשביל להגיע לטופ 12 מבחינתי. אבל אני בעד שהוא יסתפר, יוריד חולצה ויעשה עלייה
יקבלו אותו פה בזרועות פתוחות
לי-עוד שיר שאני אוהבת
ביצוע פחות טוב מהמקור אבל בסה"כ אהבתי :) צריכים לעוף: ג'רמיין וטים/ג'ון.. נראה לי שהם גם אלו שיעופו אלא אם הקהל האמריקאי יחליט להעיף מתמודדים טובים שוב

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif

טוב אז קודם כל אני אפתח ואומר שאני ממש מאוכזבת שהבנים הופיעו קודם
כן אני יודעת קריסטל חולה אנד שיט אבל ממש ציפיתי לראות את דידי ואפילו לקחתי יום חופש היום כדי שאני לא אגיע גמורה לעבודה אחרי לילה חסר שינה >< טוב נו. מה לא עושים בשביל פייבוריט אה... אניווי לענייננו- קארה נראית נהדר גם היום
כל כך יפה לה אדום! אדום יפה לכולם! שכולם ילבשו אדום
מייקל לינץ' - It’s A Man’s Man’s World טוב, הקטע הכי טוב איתו היה שהוא השתמש בארון קלי כמשקולת
אני לא אתפלא אם יש לו זעזוע מוח>< הוא נשמע טוב יותר משבוע שעבר, ווקאלית. אבל ההופעה הזאת שיעממה אותי למוות. ציון - 7.
ג'ון פארק - Gravity אם הוא ימשיך לשעמם אותי ככה לא יפריע לי שהוא יעוף הביתה. הוא התחיל בתור פייבוריט שלו ולמרות שווקאלית הוא נהדר, הוא נכשל בכל שאר הדברים. הוא בוחר שירים משעממים ואין לו שום נוכחות על הבמה. חבל. ציון - 7.
קייסי ג'יימס - I Don’t Want To Be אוקיי אז זאת לא הייתה הופעה גרועה אבל אני עדין לא יכולה לראות אותו כזמר סולו. בשבילי הוא תמיד יראה כמו איזה גיטרסט של להקת רוק עם קולות רקע. אין לו "פרונט" Voice. עדין מחכה שהוא יפתיע ויספק הופעה שתגרום לי להתלהב ממנו. ציון - 8 אני אוהבת את קארה
גם כשהיא כזאת טמבלית.
אלכס למברט - Everybody Knows אוי הצחוק שלו כזה כובש. אני מאוהבת. מבין הבנים אני חושבת שלו יש את הקול הכי יפה. וההופעה הזאת בנתיים היא היחידה שאני אחזור לצפות בה שוב. ציון - 9.5
טודריק הול - What’s Love Got To Do With It הופעה טובה לדעתי. לא מבינה מה רצו ממנו. אהבתי יותר את השיר של קלי שהוא שר אבל זה לא היה כזה נוראי בעיניי. ציון - 8.
ג'רמיין סלרס - What’s Going On פי אלף יותר טוב משבוע שעבר. עדין יש מקום לשיפור אבל אהבתי. ציון - 7.5
אנדרו גרסיה - You Give Me Something חיכיתי לראות מתי שיתנו לו לדבר על הברייקדאנס שלו. כי זכרתי שבאותו פרק שהראו אותו לפני ההופעה שלו הראו אותו רוקד ב"קאמינג סון" אבל לא הראו את זה באודישן שלו. בכל אופן לגביי השיר אני מאוכזבת. בחלק גדול מהשיר הרגשתי כאילו הוא שואג עליי. יש לו קול טוב אבל אני מעדיפה שהוא ידבוק בגיטרה וימנע מפרצופים זועמים אל המצלמה. ציון - 7.
ארון קלי - My Girl לא מדגדג את ההופעה של שבוע שעבר מבחינתי. אבל מידי שבוע אני שונאת אותו פחות אז זה גם משהו. ההופעה הייתה בסדר, אני מעדיפה שהוא ידבוק בקאנטרי. ציון - 8.
טים אורבן - Come On Get Higher איך שראיתי שהוא שר את אחד השירים האהובים עליי שמחתי. ואז נזכרתי שזה טים ולא כל כך שמחתי>< אוקיי ואחרי ששמעתי אני קצת שמחה. זה היה מיליון טיים בט'ר ד'ן לאסט וויק. אבל עדין שמעתי גרסאות טובות יותר של השיר (שוגרלנד
) אפילו השנה באיידול, אני לא יודעת אם מישהי יזכור אבל באחד מפרקי האודישנים הראשונים הראו שלושה בנים יושבים בחדר ההמתנה של האודישנים (לוק, בנג'מין ועוד מישהו) ושירים את זה והם נשמעו פשוט מעולה. בכל אופן, זה היה בסדר גמור. לא מדהים אבל לא נוראי. ציון - 7.
לי דיווייז - Lips of an Angel הוא כזה עציץ! אוח איך נתנו פימפספוט לדבר כזה!? (כאילו מצד אחד אני מאוד שמחה כי קיבלתי את ה-2 נקודות שלי במשחק הניחושים אבל סטיל) יש לו טון נחמד אבל הוא זייף והבחירת שיר הזאת לא מעניינת וההתעסקות הזאת עם הרמת המכנס כל שניה עצבנה לי את העין. שים חגורה פור קרייניג אאוט לאוד! ציון - 6.5 טוב אז ריאן מראה לנו שיש ללי חגורה. אז או שיבחר חור צמוד יותר או שילבש ג'ינס במידה שלו >< לסיכום- טופ 2- אלכס ו.. טוב נו נעשה טופ 1. אין עוד מישהו שאני זוכרת בלי ריקאפ בוטום 2- ג'ון ולי. סביר להניח שילכו הביתה- ג'ון וג'רמיין.

M o n t i

New member
../images/Emo230.gif נראה לי ש...../images/Emo58.gif

אני מתאהב בקארה
. מישהו יכול להוציא את זה ממני??זה משתלט עליי!! קארה
!! טוב,בואו נעזוב את קארה בצד [אה וגם את הבחור הזה שראיתי אותו בלי חולצה וכל פעם שמישהו שר והראו את המרפסת פשוט התמקדתי בו בלי הרף וגם בלי כוונה.יש דברים שלא שולטים בהם,מה...] -אני רושם את התגובות שלי לפני שאני שומע את תגובות השופטים,לכן חשוב לציין שאני לא חוזר עליהם במידה ו...-
מייקל לינץ'- מעולה!בחירת שיר מצוינת וזה שיר שמאוד מאוד מאוד קשה לשיר והוא עשה איתו חסד רב. אז נכון,ההתחלה הייתה קצת מביכה,אבל הוא שר את זה מעולה ואותי הוא הרשים.ללא ספק הכי טוב שלו ביי א מייל. [והנה שוב השופטים גונבים לי את המילים]
ג'ון פארק- מצוין מצוין מצוין!עוד בחירת שיר הורסת והופעה פשוט מצוינת. וקו החזה שלו כ"כ סקס!!
. וד"א,אני לא יודע מה איתם (השופטים),אבל אני ממש הרגשתי אותו...באוזניים שלי,בצוואר שלי,בבטן שלי...טוב די!
קייסי ג'יימס- אני לא יכול עם התוכנית הזו יותר! הקטע של הסוף גמר אותי!השאיר אותי מעולף על הרצפה מנקה את הריר! זה לא אמור להיות תוכנית שבה אני מקשיב למתמודדים?!%#$%#$%@ בכ"א,אחלה הופעה!השיר הזה כבר מאוס,אבל הוא עדיין גרם לי להאזין לו ולרצות לראות אותו. והנה משהו שאני ואלן חשבנו אותו דבר.כל עניין החיוכים,קצת פחות ותן יותר מעצמך,זה יהיה הרבה יותר סקסי.
אלכס למברט- אני כ"כ אוהב את גוון הקול שלו
. אז נכון שזו לא הייתה הופעה מפציצה,שעכשיו השופטים יעמדו על הרגליים,שאו שאני אפול ממנה,אבל הייתה בהופעה הזו קסם והיה בה משהו מיוחד.אני מחבב את הבחור הזה מאוד ואני חושב שהוא נתן אחלה הופעה,שבהחלט אוכל להקשיב לה שוב! ואחרי ההערות של השופטים,אני מקווה שבשבוע הבא יהיה לו יותר קל,כי הוא כזה מתוק.
טודריק הול- נממ...משעמם,מתאמץ,אובר דה טופ במידה הלא נכונה.
ג'רמיין סלרס- לא לא לא,פשוט לא! הבחור עושה ארגונים רעים לשיר והורג אותם לא רק בשירה המזעזעת,אלא מחרב אותם לגמרי. והגבוהים שלו כ"כ גרועים ומכאיבים,באמת שאני לא יכול לסבול אותו! הכי הביתה שיש!
אנדרו גרסיה- ממש קשה לי לשמוע שירים של מוריסון מבוצעים ע"י אדם אחר,כי הקול שלו כ"כ ייחודי ומדהים שקשה לשמוע שירים שלו מתלבשים עלמישהו אחר. עם זאת,גם לאנדרו יש קול נפלא והוא הביא ביצוע לא רע בכלל.אומנם היה מקום לשיפור,כי הארגון של השיר היה רע לדעתי,הוא ממש היה רדום.בקשר לשירה,הוא תחיל טוב,הדרדר באמצע ועלה שוב בסוף,אבל בסה"כ היה טוב.אני חושב שגם הוא צריך לנסות להתאמץ אובר על המידה. אגב,השבוע הוא כבר לא הזכיר לי את גוקי [סימן טוב!]
ארון קלי- מה כל הזיבולים על המצלמה?!
אוף,אני לא אוהב אותו.אבל אי אפשר לברוח מההופעה הזו שהייתה פשוט טובה. מצד שני,הקול שלו רגיל מאוד ולא גורם ללב שלי לקפוץ מחוץ לחזה. מצד שלישי,יש לו קול ממש טוב ואין ספק שהבחור יודע לשיר. מצד רביעי,לא אוהב אותו. מצד חמישי,ביי.
טים אורבן- טוב רגע,אני צריך לצפות בזה שוב והפעם באמת להאזין,כי בפעם הראשונה רק דמיינתי את התמונה בלי החולצה |מזילריר||מבייץ| אז בצפייה חוזרת זה היה הרבה הרבה יותר טוב משבוע שעבר ובכללי די נחמד.לא מפיל,אבל אני יכול לראות אותו גם פעם שלישית
נראה לי שאני מתחיל לחבב אותו...
לי דייויז- מישהו יודע מה הגובה שלו?
בחירת שיר חמודה..וכמו בשבוע שעבר,אני מרגיש שהוא לא מממש את כל הפוטנציאל שלו,כי הוא יכול הרבה יותר. בכ"ז,הופעה טובה וכמו קייסי,אני חולה על גוון הקול שלו הצרוד והסקסי הזה והוא בכללי זמר מעולה. -השבוע היה פי 93485734 יותר טוב משבוע שעבר וכמו כן,גם אלן הייתה פי כמה יותר טובה משבוע שעבר. הטופ 2 שלי: קייסי ג'יימס,אלכס למברט/לי דייויז. הבוטום 2 שלי: ג'רמיין סלרס,טודריק הול/ארון קלי. נו בקיצור שלוש ושלוש

M o n t i

New member
../images/Emo230.gif התגעגעתי לחפירות שלי ../images/Emo9.gif.

והמאומץ החדש מוצא חן בעיניי
.

LeAnnDylan

Well-known member
כמה דברים../images/Emo58.gif

א. גם אני התגעגעתי לחפירות שלך
מתחילת העונה חיכיתי לראות מתי תיכנס אליה באמת ואני אוכל להתחיל לשים לך את האייקון האהוב עליי (
) גוד טו האב יו באק ביאץ'
ב. בקשר לקארה. איי פיל יו באדי (לא בדרך שאתה רוצה סוטה
) כאילו נורא אהבתי בתור סונגרייטר בלי קשר לכלום אבל בתור שופטת, אחרי האודישנים שנה שעברה ממש שנאתי אותה. אבל משום מה מתישהו השנה, ואני לא יכולה לשים את האצבע על מתי, התחלתי פחות לסבול ממנה בתור שופטת ויותר להנות ממנה. ועכשיו אני סרייסלי מריצה את כל הקטעי שופטים במתמודדים שאני לא אוהבת חוץ מאת קטע השיפוט של קארה. אני לא יודעת אם זה אומר שהיא ממש טובה או שהאחרים ממש גרועים. אבל בוא נאמר שהפעם, מלבד המראה שלה שתמיד דיבר אליי, גם מה שיש לה להגיד מדבר אליי. היא קצת מזכירה את קארה של האודישנים שנה שעברה וגם קצת את הסגנון ביקורת בונה ומועילה כפי שהיה בוידאו עם מייגן ג'וי שפירסמתי כאן לא מזמן. אני מקווה שיצא לך לצפות בזה. בטוח היית מרוצה ממנו. ג. גם אני חשבתי שהקו חזה של ג'ון סקסי בטירוף. בניגוד אליך אבל, התביישתי לכתוב את זה
בכלל לדעתי הוא מאוד סקסי. ד. וואי חשבתי שאני הפסיכית היחידה שמחפשת כל שניה את דידי וטים על המסך כשמישהו אחר שר. איקק אולי השנה לא כזאת מוצלחת בתור שנת כישרון אבל היא בהחלט שנה מעולה בתור שנת ריורים>< סעמק.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif אוי דילן דילן

כבר אמרתי שמוחות גאוניים חושבים אותו הדבר?[אין לי כח לחפש את המשפט המדויק באנגלית
] תעשי לי עדר של כבשי צאן לטווח
!!!!!!

M o n t i

New member
../images/Emo230.gif אגב,האדום שלך לא שווה כלום

בלי האדום שלי.היינו מהממים ביחד. ושוב שמתי את החזיר והקוביות המחורבנות באייקונים
.

LeAnnDylan

Well-known member
אתה לא יודע שאדום ושחור ביחד זה מגה-סקס?!

אבל אני באמת חושבת שיכולנו לשלוט בעולם יחד בתור זוג עומו-לאסבי אדום
חלום שנגדע לו ככה סתם |סניף סניף|

LeAnnDylan

Well-known member
אעשה בשמחה ואוסיף גם פודל מעורב עם אמסטף../images/Emo23.gif

מיי פייבוריט ביאץ' אבר
|מקל| אוחח איפה המקל כשצריכים אותו *שמחה מאוד לראות שחזרת למאומצים הלאסביים שלך
*

M o n t i

New member
../images/Emo230.gif לא חזרתי אליהם ><

והמקל,אוח!%$#%#