טופ 20 - בנים

../images/Emo58.gif

מייקל- מסכן אהרון קלי.:).אני אוהבת את הקול שלו, הוא נעים באוזן, אבל ביצוע לא משהו בכלל.6. ג'ון-יש לו קול יפה, אבל הופעה משעממת, עם הרבה זיופים. פשוט לא טוב.5.5. קייסי- הוא כ"כ יפה...:) הופעה סבירה. מסכימה עם קארה וגם עם סיימון .6.5. אלכס- הופעה טובה(הכי טובה מבין הבנים, גם ככה הבנות טובות יותר), קול טוב. ככה עושים את זה.9. טודריק-אוהבת אותו. הופעה טובה.8.5. ג'רמיין- מ ש ע מם! ולא אחיד לגמרי גרוע לגמרי בהתחלה, משתפר שניה לסיום.6. אנדרו-פ'סדר, הופעה לא רעה, אבל איך סיימון קורא להופעות כאלו?הופעת SO WHAT? נשכחת תוך 20 שניות בערך.6.5. אהרון- איזה מותק. כמו ארצ'ולטה, רק חמוד.ואני ממש אוהבת את הקול שלו.ביצוע טוב.8.5. טים- שוב נאלצת להסכים עם רנדי.קריוקי.6. לי-אהבתי, גם את הביצוע, וגם את הקול.8.5. טופ3- אלכס,טודריק/אהרון,לי. הביתה-ג'ון, טים/ג'רמיין/מייקל. זו כ"כ שנה שבת זוכה בה...

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gif

זה היה ערב הביצועים הבינוניים. ברצינות, היה ממש לא משהו. מייקל- הופעה מצוינת. יופי של בחירת שיר, יופי של הופעה והוא נשמע ממש טוב. הרבה יותר טוב מההופעה שלו בשבוע שעבר. ג'ון- סתמי ודי נשכח. הוא נשמע נחמד ואני אוהבת את הקול שלו אבל זה היה לא משהו. קייסי- הרבה פחות טוב מהשבוע שעבר. זה היה נשמע כמו שיר שיוכל להתאים לו אבל משהו בהופעה לא ממש עבד. אלכס- איזה שיפור השבוע! הוא באמת מרים את הראש מהרצפה ומסתכל למצלמה... אחלה בחירת שיר וגם נשמע סבבה. אני עדיין לא בטוחה שאני אוהבת את הקול המיוחד הזה שלו. אבל הופעה טובה. טודריק- אני לא בטוחה בנוגע לבחירת שיר ואני מקווה שהוא יצליח להרשים את השופטים בקרוב. בעייני יש לו קול מצוין ונהניתי מההופעה הזאת. ג'רמיין- הוא נשמע טוב מאוד בקטעים מסוימים, אבל שוב משהו לא עבד. זה ממש מתסכל שמישהו עם קול כמו שלו לא מצליח להביא איזה הופעה מדהימה עדיין. אנדרו- איזה הופעה משעממת. ההתחלה הייתה טובה אבל משם זה רק הדרדר. בקיצור, סתמי. ארון- באמת? דווקא את השיר הזה? לא היו יותר שירים? הם ממש מתסכלים. החלק הראשון היה נחמד מאוד אבל הסוף היה לא טוב. טים- יותר טוב משבוע שעבר, בחירת שיר נחמדה והיה בסדר. אבל שוב, סתמי. לי- או, הינדר באיידול. מפתיע. שיר מעולה, בחירה מתאימה אבל משהו גם פה לא ממש עבד. הנקודה החיובית היא שאני ממש אוהבת את הקול שלו והוא באמת מישהו שנראה כאילו הולך להשתפר בהמשך.

למעלה