טופ 20 - בנים

אוי חביבי אל תתאהב בקארה ../images/Emo6.gif

הנה אני יוציא ממך את זה-
דווקא בפרק הזה התעצבנתי עליה כל כך!!!! @#$@#$ זה הגיע למימדים שאני מתגעגעת לפאולה.
נמאס לי מאיך שהיא מדברת ושתחצנת, ועכשיו היא מנסה זאתי לתפוס את המקום של פאולה ומתחילה עם סיימון, עם קייסי
גאד דאמט את נשואה!! ותפסיקי לדבר כמו משוגעת! יופי תודה על פריקת העצבים.
ואני שונאת אותה מאז העונה ה-8... לא יעזור כלום... XD ואני מסכימה עם כל מילה שלך. בסך הכול היה יום מעולה לבנים וכולם השתפרו, אפילו אלכס
ד"א, אין לי מושג מה הגובה של לי, אבל ראיתם איך נראה ג'רמיין ליד ראיין? הוא נראה 2 מטר לידו

jess r

New member
../images/Emo58.gifיש, עוד מישהו

אהב את לייסי
מה הבעיה עם ארון? דווקא אהבתי את זה שהוא דיבר על המצלמה שלו, זה היה הרבה יותר מעניין והרבה יותר מעיד עליו משהו מ"אני אוהבת לצבוע מסגרות של תמונות" שזה בערך כמו "אין לי משהו מעניין יותר לספר עליו\ חיים".

The Human

New member
../images/Emo58.gifOh, well..

לפחות השבוע היה פחות גרוע בצורה משמעותית משבוע שעבר. הבנים קיבלו אצלי ציון ממוצע של 5.5 - הרבה יותר טוב משבוע שעבר אבל עדיין טעון שיפור משמעותי. הבה נגעילה..

10)Jermaine Sellers - What's Going On​
ציון: 3 אחד משירי האר אנ בי הטובים בהסטוריה נשחט בשידור חי כמו שירת הייל מרי בתוך מסגד.. אהיה בשוק רציני אם הוא לא יעוף השבוע.
9) Aaron Kelly - My Girl​
ציון: 4 חוץ מאיכות הקול שלו לא היה דבר אחד שלא שנאתי בזה. זה היה פשוט דביק להחליא, חסר רגש ולקקני להחליא. אילו היה פסטיגל אמריקאי הייתי שולח אותו היישר לשם.
8) Jon Park - Gravity​
ציון: 4 יש לו קול מצויין, אבל אבוי לו על מה שהוא עושה איתו. ביצוע חסר רגש ומעוף. כמה חבל שבגלל שהוא לא יודע לבחור שירים שמתאימים לו ונוחים עבורו ושכנראה בגלל זה הוא יעוף השבוע.
7) Andrew Garcia - You Give Me Something​
ציון: 4 מאיגרא רמה לבירא עמיקתא. פשוט מזעזע. אין לי דרך אחרת לתאר את זה. בחלקים מסויימים זה נשמע יחסית נורמלי אבל בשאר זה היה פשוט מחריד. אם הוא ימשיך לאכזב ככה יש מצב שהוא לא יגיע לטופ 12.
6) Alex Lambert - Everybody Knows​
ציון: 5 טוב, מסתבר שהבן אדם יודע גם לשיר, אבל אם הייתי מהמר, הייתי אומר שהוא חבר בלהקת בנים של צליינים. אנווייז.. זה היה הרבה פחות גרוע משבוע שעבר, אבל עדיין לא משהו ששווה שמיעה נוספת.
5) Casey James - I Don't Wanna Be​
ציון: 6 יש משהו באופן שהוא מופיע ובלוק שלו שמזכיר לי את אדי וודר. לעומת זאת אי אפשר שלא לשים לב לפערים הווקאליים העצומים בין שני האנשים. בסה"כ בחירה טובה של שיר, ביצוע לא רע אבל לא ממש טוב מאידך.
4) Lee Dewyse - Lips Of An Angel​
ציון: 6 אם לומר את האמת, אני שונא את השיר הזה. אני חושב שהוא בכייני וקיטשי בצורה מלוקקת להחריד. יחד עם זאת, הקול של דווייז מוריד במעט את האפקט הבכייני של המקור. הופעה לא רעה אבל קונבצניונלית ובטוחה מדי לטעמי.
3) Michael Lynche - A Man's Man's Man's World​
ציון: 7 ההפתעה הגדולה של הערב. מסכים לחלוטין עם כל השופטים באמרם שזאת ההופעה הכי טובה שלו עד כה פי אלף מההופעות הקודמות. הראה לי תרתי משמע מאיפה משתין הדג וכל הכבוד לו. יחד עם זאת אי אפשר שלא לשים לב למנעד המאוד מוגבל וגוון הקול הבכייני שלו. לטעמי הוא צריך להמשיך לבחור בשירי סול כמו השבוע ואולי הוא יגיע לטופ 12.
2) Tim Urban - Come On, Get Higher​
ציון: 7 עוד הפתעה, אע"פ שבאודישנים חשתי שיש בקול שלו משהו שיכול לשמש אותו. בחר שיר שמאוד התאים לו וביצע אותו בצורה סבירה פלוס. כמו לינץ', כדי לשרוד בתחרות הוא צריך להמשיך לבחור בשירים כאלה שמתאימים יותר לגוון הקול שלו.
1) Todrick Hall - What's Love Got To Do With It​
ציון: 9 אם הייתי המפיק של איידול הייתי שולח מכתבי נזיפה לכל אחד מהשופטים שבפאנל ההזוי הזה. זה היה אפילו טוב יותר משבוע שעבר. באמת שאין לי שום מושג למה הם אוהבים להיכנס בו כל כך. יכול להיות שהוא אמר משהו או עשה משהו באופן שהכפיש אותם, אחרת באמת שאין לי הסבר לזה. בביצוע לשיר של טרנר שלטעמי עולה על המקור הוא הוכיח שבנוסף ליצירתיות האדירה שלו יש לו יכולת ווקאלית לא רעה בכלל. זה לא היה מושלם, אני מודה, אבל לא היה רחוק משם. לסיכום, טודריק האל מוכיח פעם נוספת שהוא ללא ספק הבן העדיף מחבורת הבנים המשעממת טילים והבנאלית הזאת ומבחינתי רק שימשיך כך, רק שהצופים באמריקה לא יהיו מספיק טפשים כדי לקבל את עצת השופטים המפגרים הללו ואשכרה ידיחו אותו. לגבי המודחים הפוטנציאליים - אופתע מאוד אם ג'רמיין וג'ון ימשיכו לסיבוב הבא ובמיוחד לגבי הראשון. אדיוס פור נאו.

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo58.gif טוב אז בינתיים אני לא כ"כ

מתרשמת מהכישרונות הגבריים למעט אלכס, אנדרו,לי וקייסי. כל השאר נמצאים שם באופן מקרי לחלוטין כי חוץ מהשמות שציינתי כולם שם נטולי כרזימה ונוכחות מובהקת ובטח שחסרי קול ייחודי ומעניין שיעיף אותי מהכיסא. והבחירות שירים כאלה משעממות!!!!! ל-לי יש קול מחוספס מעולה והוא יכול לעשות איתו דברים מדהימים, חבל שהוא עכשיו בוחר שירים די בינוניים מבחינת הריינג', כי הם לא מביאים לידי ביטוי את הפוטנציאל שלו. הוא צריך שירי קילר וממש להנעל עליהם עד הסוף. כנ"ל גם על האחרים שאהבתי, אבל זו רק ההתחלה ואני בטוחה שזה יגיע

AdiNH

New member
אחרי השבוע השני של הבנים../images/Emo58.gif

הגעתי למסקנה שזו העונה הגרועה ביותר של איידול מצידי שיעפו את כולם מחר חוץ ממיקל לי גם הבנות לא משהו ,אני מחכה להערב לראות אם יש שיפור בינתים רק ברסוקס עושה לי את זה

מה נסגר?../images/Emo58.gif

השופטים שומעים דברים אחרים שם? יש להם מסנן זיופים ורעשים? הבנים ברובם היו ממש גרועים. היחידים שהזיזו לי אולי את קצה השערה היו ביג מייק, אלכס למברט (שד"א זה לא נכון מה שאלן אמרה על זה שהקול שלו ייחודי ושלא שמעו אותו בעבר כי הוא ממש מזכיר לי מישהו), ולאנדרו גרסייה היה איזה רגע אחד של חסד בשיר, כל השאר היה לא משהו בכלל למרות שיש לו טון שאני ממש אוהבת. ארון וטים ממש מעצבנים אותי. לדעתי צריך להגביל את התחרות ל-20 עד 30.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif מעניין אם אני זוכרת איך חופרים.

מעניין אם יש לי כח. יש לי לחמניות לאפות ומחקר על שנות ה-50 באופנה לעשות!
מייקל לינץ' - אין לי חיבה רבה לבחור המגודל הזה (למרות שהרמת-הארון-קלי שלו הייתה אדירה
), אבל חשבתי שהוא שיחק אותה השבוע. השיר התאים לו לקול והוא הצליח להפגין אחלה יכולת, כזו שלא ממש ידעתי שיש לו. ומאיפה הכריזמה הבימתית הזאת הגיעה פתאום?
ג'ון פארק - אם יש משהו שהסרטון לפני ההופעה הבהיר לי זה שג'ון הוא לא העיפרון הכי מחודד בקלמר (אנגלית היא לא השפה הראשונה שלך? לא!
). במהלך ההופעה שלו העדפתי להמשיך לחפש פולי סויה בקופסאת התוספות לסלט של פנינה רוזנבלום, אבל מצאתי רק חומוס. נכון שפיסת המידע הזו הייתה יותר מעניינת מההופעה שלו?
קייסי ג'יימס - רצה לעשות משהו מיוחד עם השיר, ובסוף יצא שהעיבוד שלו הוא הכי דומה למקור מבין כל הגרסאות שעשו לזה באיידול. עם שבוע שעבר חשבתי שהפרצוף המשועשע שנתקע לו היה בגלל טארה והשופטים, הסתבר לי השבוע שזו פשוט ההבעה היחידה שהוא מסוגל לעשות כשהוא שר. אה, ועוד משהו שחשוב לעשות במהלך שיר - להגות את המילים! דיקציה, רבותיי, דיקציה. הביצוע לא היה רע, אבל הוא גם לא היה טוב. חסרה לי אנרגיה ממנו. שבוע שעבר אהבתי אותו יותר.
אלכס למברט - אחרי שעות על גבי שעות של מחקר על האופנה בשנות ה-80, אני פונה אל מר למברט בפניה נרגשת: אנא ממך, היפטר מהמולט. אני מקווה שהוא יגיע ל-12 ולו רק כדי שיקבל איזה מייקאובר. אלכס היה הרבה פחות משעמם השבוע ומסתבר שיש לו קול ממש יפה. השאלה היא, מה הוא יעשה איתו הלאה.
טודריק הול - לא ברור לי למה, אבל אני ממש מחבבת את טודריק. הבחור מגזים, אבל לפחות יש לו תושיה. הבעיה עם העיבוד שהוא עשה הייתה שהבחור צריך לקבל אנרגיות מהשיר שהוא שר, וראו את זה החל מאמצע השיר. הוא היה קצת רדום ואיבד מהדיוק שלו. אבל אני מקווה שהוא ישאר כי הוא לפחות עושה לי קצת מעניין.
ג'רמיין סלרס - Somebody DOES need to know what's going on! אני מצטערת, אבל הביצוע הזה נשמע כאילו מר סלרס עברת מסכת התעללויות על הבמה, שכלל דריכה על כפות הרגליים, משיכה בתנוכי האוזניים ובעיטה בביצים. אם הוא באמת מכיר את אלוהים, הייתי רוצה לראות את השיחה שהתנהלה שם אחרי התוכנית. החדשות הטובות - זה שיר ההדחה המושלם. נכון שאתם פשוט יכולים לדמיין אותו שר את זוועה הזאת בתוכנית התוצאות?
אנדרו גרסיה - למזלו של אנדרו, עוד זוכרים לו חסד נעורים. זה לא היה רע, אבל הוא לא מוכיח שום דבר לגבי עצמו. בחירת השיר, שאולי הייתה עובדת לטובתו בעונות קודמות, לא עזרה - כבר קיבלנו השבוע ג'ון מאייר וג'ון לג'נד והזה שטים שר ואת הסגנון הרוק-רך-נשמה הזה. אמנם קול טוב יש לו, אבל על משבצת הקול ה"מעניין" יושב גם אלכס למברט, ואם הוא יתחיל להשפר, אנדרו יהיה בבעיה רצינית.
ארון קלי - אין דרך לתאר כמה ארון קלי מציק לי. ההעתק החיוור של ארצ'ולטה אשכרה גורם לי להתגעגע למקור (יחד עם ההעתק הממש חיוור של קוקי), וזה אומר הרבה. הביצוע היה דביק והקול הדק שלו ממש לא ערב לי לאוזן. אני יודעת שהוא קטן וחמוד וכל זה, אבל בבקשה אמריקה, פשוט אמרו לא.
טים אורבן - אז כן, זה לא היה נורא כמו בכל פעם קודמת. הוא אפילו נשמע די טוב. אבל מישהו ממש חייב להוציא לו את המקל מהתחת, כי הבעת הפנים פעורת-העיניים שלו בכל פעם שהוא מופיע פשוט מפחידה אותי. ואני חושבת שמכנסיים לבנות יצאו מהאופנה מתישהו בשנות ה-90.
לי דווייז - הו, כמה שאתה גורם לי להתגעגע לקוק. אתה לא מבין אפילו. ואני לא מבינה מאיפה סיימון מביא את הנונסנס על כך שהוא הזמר הכי טוב בתחרות. כנראה שגם הוא מתגעגע לקוק. הבחור לא יכול לדייק גם אם חייו היו תלויים בכך, כנראה, אבל לפחות יש לו עיניים יפות. אגב, זו רק אני, או שסיימון היה אשכרה מתון והגיוני? מי אני רוצה שיעוף? ג'רמיין וארון. מי יעוף? ג'רמיין וג'ון פארק.

jess r

New member
../images/Emo6.gif את ../images/Emo47.gif

למה את עושה מחקר על האופנה של שנות ה-50? את לומדת עיצוב אופנה או משהו כזה?

moshavnikit

New member
../images/Emo58.gif

מייקל לינץ' - It’s A Man’s Man’s World הוא היה הרבה יותר טוב מהשבוע שעבר, אבל הוא לא מישהו שאני אהנה לשמוע בזמני הפנוי בנסיעות באוטובוסים ג'ון פארק - Gravity אני מאוד אוהבת אותו, אבל שיתקדם כבר עם הבחירות שלו בשירים, אלוהים ישמור! למה הוא עושה את זה לעצמו? קייסי ג'יימס - I Don’t Want To Be הקול שלו לא משהו לדעתי וגם המראה.. ובהופעה הזאת הוא בכלל היה גרוע מבחינה קולית, למעט הפעמים בהם הוא צעק. אלכס למברט - Everybody Knows מתה עליו!! פשוט ככה.. הוא מדהים בעיני! לדעתי הוא לא יגיע לגמר, אבל יש לי שני פייבוריטים שאני רוצה שיגיעו לגמר והוא אחד מהם. ד"א הקול שלו לא מזכיר לכם את פיל קולינס? טודריק הול - What’s Love Got To Do With It לא אהבתי. אהבתי אותו יותר בשבוע שעבר. ג'רמיין סלרס - What’s Going On מבחינתי שילך הביתה, התייאשתי באמצע ההופעה והעברתי קדימה אנדרו גרסיה - You Give Me Something העברתי קדימה כי ג'רמיין שיעמם אותי לעוד אחד שמשעמם אותי ומשום מה יש לי אנטי ממנו מהרגע הראשון שראיתי אותו (לא צפיתי באודישנים) ארון קלי - My Girl הוא היה סביר טים אורבן - Come On Get Higher עצבן אותי שבוע שעבר שהוא היה כ"כ נורא אבל כמה שהוא חמוד גרם לי לרצות שהוא ישאר ורציתי שהשבוע הוא כבר יודח אבל השבוע הוא היה באמת טוב יחסית לאחרים!! סיימון לגמרי צדק, לא הבנתי מה רנדי רוצה ממנו ואחריו גם אלן וזאתי ששכחתי את שמה. לי דיווייז - Lips of an Angel אז הוא הפייבוריט השני שלי. בינתיים אני לא יודעת מי המקום ראשון שלי.. הוא או אלכס, אבל אני נורא אוהבת את שניהם!! עדיין לא ראיתי את הבנות אבל אני בטוחה כמעט לחלוטין שעדיין הגמר שלי יישאר אלכס-לי, כי אני פשוט מתחברת פחות לזמרות.. אבל אי אפשר לדעת כי ברוק ווייט הייתה פייבוריטית שלי (עד שנמאס לי ממנה.. אני פשוט לא מחזיקה מעמד בלהיות בעד בחורה
)

moshavnikit

New member
שאלה לכולם... לא ספוילר!

כתבתי על זה בדעה שלי על התכנית אבל שם יש ספוילרים אז אני כותבת בנפרד.. נכון שהקול של אלכס למברט (
) ממש מזכיר את הקול של פיל קולינס?

lorenzo35

New member
אלכס למברט -נמצא בגלל השם "למברט" לא יותר

ואת זה יודעים כולם , ...אלכס למברט נמצא שם , נבחר ל24 , בגלל להזכיר לכולם את אדם למברט , האיש והאגדה , השם מחייב , השם שחייב להזכיר לכולם איזה מעצמה של סלב יכול לצאת מהתוכנית הגדולה בהיסטוריה , אלכס למברט הוא רק תזכורת ותו לא .

moshavnikit

New member
אני לא אוהבת לכתוב "איזה שטויות" על דברים

שאחרים אומרים, אבל זה מה זה דורש!!

N e l y a

New member
שאלה

הי, אני קוראת פה המון אבל אף פעם לא הגבתי... לא מרגישה שיש לי מה להוסיף להערות של כולם
בכל מקרה אני הוזה, או יש מצב שפייג' שרה בפלייבק?? תהנו מהמשך העונה...

למעלה