../images/Emo230.gif נראה לי ש...../images/Emo58.gif
אני מתאהב בקארה
. מישהו יכול להוציא את זה ממני??זה משתלט עליי!! קארה
!! טוב,בואו נעזוב את קארה בצד [אה וגם את הבחור הזה שראיתי אותו בלי חולצה וכל פעם שמישהו שר והראו את המרפסת פשוט התמקדתי בו בלי הרף וגם בלי כוונה.יש דברים שלא שולטים בהם,מה...] -אני רושם את התגובות שלי לפני שאני שומע את תגובות השופטים,לכן חשוב לציין שאני לא חוזר עליהם במידה ו...-
מייקל לינץ'- מעולה!בחירת שיר מצוינת וזה שיר שמאוד מאוד מאוד קשה לשיר והוא עשה איתו חסד רב. אז נכון,ההתחלה הייתה קצת מביכה,אבל הוא שר את זה מעולה ואותי הוא הרשים.ללא ספק הכי טוב שלו ביי א מייל. [והנה שוב השופטים גונבים לי את המילים]
ג'ון פארק- מצוין מצוין מצוין!עוד בחירת שיר הורסת והופעה פשוט מצוינת. וקו החזה שלו כ"כ סקס!!
. וד"א,אני לא יודע מה איתם (השופטים),אבל אני ממש הרגשתי אותו...באוזניים שלי,בצוואר שלי,בבטן שלי...טוב די!
קייסי ג'יימס- אני לא יכול עם התוכנית הזו יותר! הקטע של הסוף גמר אותי!השאיר אותי מעולף על הרצפה מנקה את הריר! זה לא אמור להיות תוכנית שבה אני מקשיב למתמודדים?!%#$%#$%@ בכ"א,אחלה הופעה!השיר הזה כבר מאוס,אבל הוא עדיין גרם לי להאזין לו ולרצות לראות אותו. והנה משהו שאני ואלן חשבנו אותו דבר.כל עניין החיוכים,קצת פחות ותן יותר מעצמך,זה יהיה הרבה יותר סקסי.
אלכס למברט- אני כ"כ אוהב את גוון הקול שלו
. אז נכון שזו לא הייתה הופעה מפציצה,שעכשיו השופטים יעמדו על הרגליים,שאו שאני אפול ממנה,אבל הייתה בהופעה הזו קסם והיה בה משהו מיוחד.אני מחבב את הבחור הזה מאוד ואני חושב שהוא נתן אחלה הופעה,שבהחלט אוכל להקשיב לה שוב! ואחרי ההערות של השופטים,אני מקווה שבשבוע הבא יהיה לו יותר קל,כי הוא כזה מתוק.
טודריק הול- נממ...משעמם,מתאמץ,אובר דה טופ במידה הלא נכונה.
ג'רמיין סלרס- לא לא לא,פשוט לא! הבחור עושה ארגונים רעים לשיר והורג אותם לא רק בשירה המזעזעת,אלא מחרב אותם לגמרי. והגבוהים שלו כ"כ גרועים ומכאיבים,באמת שאני לא יכול לסבול אותו! הכי הביתה שיש!
אנדרו גרסיה- ממש קשה לי לשמוע שירים של מוריסון מבוצעים ע"י אדם אחר,כי הקול שלו כ"כ ייחודי ומדהים שקשה לשמוע שירים שלו מתלבשים עלמישהו אחר. עם זאת,גם לאנדרו יש קול נפלא והוא הביא ביצוע לא רע בכלל.אומנם היה מקום לשיפור,כי הארגון של השיר היה רע לדעתי,הוא ממש היה רדום.בקשר לשירה,הוא תחיל טוב,הדרדר באמצע ועלה שוב בסוף,אבל בסה"כ היה טוב.אני חושב שגם הוא צריך לנסות להתאמץ אובר על המידה. אגב,השבוע הוא כבר לא הזכיר לי את גוקי [סימן טוב!]
ארון קלי- מה כל הזיבולים על המצלמה?!
אוף,אני לא אוהב אותו.אבל אי אפשר לברוח מההופעה הזו שהייתה פשוט טובה. מצד שני,הקול שלו רגיל מאוד ולא גורם ללב שלי לקפוץ מחוץ לחזה. מצד שלישי,יש לו קול ממש טוב ואין ספק שהבחור יודע לשיר. מצד רביעי,לא אוהב אותו. מצד חמישי,ביי.
טים אורבן- טוב רגע,אני צריך לצפות בזה שוב והפעם באמת להאזין,כי בפעם הראשונה רק דמיינתי את התמונה בלי החולצה |מזילריר||מבייץ| אז בצפייה חוזרת זה היה הרבה הרבה יותר טוב משבוע שעבר ובכללי די נחמד.לא מפיל,אבל אני יכול לראות אותו גם פעם שלישית
נראה לי שאני מתחיל לחבב אותו...
לי דייויז- מישהו יודע מה הגובה שלו?
בחירת שיר חמודה..וכמו בשבוע שעבר,אני מרגיש שהוא לא מממש את כל הפוטנציאל שלו,כי הוא יכול הרבה יותר. בכ"ז,הופעה טובה וכמו קייסי,אני חולה על גוון הקול שלו הצרוד והסקסי הזה והוא בכללי זמר מעולה. -השבוע היה פי 93485734 יותר טוב משבוע שעבר וכמו כן,גם אלן הייתה פי כמה יותר טובה משבוע שעבר.
הטופ 2 שלי: קייסי ג'יימס,אלכס למברט/לי דייויז.
הבוטום 2 שלי: ג'רמיין סלרס,טודריק הול/ארון קלי. נו בקיצור שלוש ושלוש