חידה

106ZaRziR

New member
והנה התשובה לחידה

המיליארדר קובי ריכטר הוא היה גר פעם ברמת השרון רחוב לידי היתי חבר של הבן שלו

אלדד א

New member
tאני מאוד מקווה שזו טעות! ../images/Emo4.gif

שהפחנועים יגלו לפננו את הפתרון? (נו,טוב, לפחות בדבר אחד צריך לתת להם לנצח)

איתן כ.

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif אכן ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

יום שלם בפורום האופנועים - לא נפתר. רבע שעה במכוניו - נפתר. האמת, ג´וני בוי צדק באופנועים אבל טעה בכל היתר. ועכשיו הסברים: מיליארדר , לפי המגזין "פורבס" הוא מי שהונו נאמד במיליארד דולר לפחות (למי ששאל - כולל מניות, לא כולל אופציות). לכל המתלהבים להתחתן עם בת של אחד כזה - יש רק 4 כאלה ברשימת ה500 של "פורבס" (ומספיק לקרוא עיתון יומי ישראלי בשביל לדעת את זה): אנשי צ´קפוינט , האחים עופר , שרי אריסון ו....

איתן כ.

New member
התכוונתי 4 ישראלים (ועכשיו תופים):

קובי ריכטר : טייס קרב מהולל עם הרבה הפלות , רופא, אופנוען והבעלים של "מדינול". לא היי-טק ולא שמייטק אלא ציוד רפואי , שהונה בא לה מהמצאה של קפיץ ללב (טוב , אבל אופנוענים לא מגיעים לגיל שצריך קפיצים ללב , חוץ מג´וני בוי שמעשן ולכן גם זכרונו נפגע). הוא הבעלים של KTM ו R1 (לגבי שיפורים אני לא יודע , אתם יודעים פורבס לא מפרט איזה שינויים נעשו ביחס הדחיסה כדי להתאים לאגזוז 4:1 ).

wuka

New member
אני רואה מידי פעם את ה-R1 שלו

והוא נראה רגיל נורמלי וכמובן יפה. WUKA

JonnyBoy

New member
../images/Emo9.gif , נו, הרי זה מה שחשוב...

(לצדוק באופנועים)

איתן כ.

New member
האמת, יש משהו במה שאתה אומר

ואם אתה יודע משהו על שיפורים, אנא שתף אותנו

JonnyBoy

New member
מפישפוש נוסף במוחי הקודח

עולה שהכתבה התפרסמה לפני כחודש וחצי במוסף העסקים של מעריב (מצורף לעיתון כל יום ג´ או ד´). אפשר להוציא משם הרבה יותר פרטים מאשר ממני

איתן כ.

New member
תיקון - ורטהיימר, גולדווינג וכו´

ירון זורע מהפורום החכם יותר (סתאאאם...) גר ליד ורטהימר ואומר שיש לו K1200LT . הבעיה היא שהוא לא ברשימה של פורבס. בלי שום קשר, ברשימה נכנס רק הון שידוע ,כך שאותו אחד מהרצליה פיתוח עם 4 גולדווינגים לא ברשימה (והמבין יבין...). מה שאני לא מבין זה למה להחזיק 4 אופנועים זהים.

106ZaRziR

New member
מה רבע שעה ברגע שראיתי את ההודעה

ידעתי וסתם לידע כללי כשהוא היה ברמת השרון הוא לא היה מיליארדר ויש לו שני בנים ונראה לי גם בת אחת נשואה אני לא זוכר לבן שלו היה בזמנו 306 קבריולט והוא היה גולש רוח

אלדד א

New member
קודם כל....סחתיין! יפה מאוד. ../images/Emo45.gif

...ועכשיו, באמת חשוב שתקבלו בנתניה בראש!

106ZaRziR

New member
ואני חשבתי שאחרי שפתרתי את החידה

אתם תחשיבו אותי לאחד משלכם

למעלה