חידה

היום אני נפגשת עם מישהו שאולי יקשר

ביני לבין עמרי שרון .. או יקשר ביני לבין מישהו שיקשר אותי עם עמרי שרון או מישהו שיקשר עם מישהו שיקשר עם עמרי שרון .. וכו´ בילבי

איתן כ.

New member
נמרודי? למה כי טל שביט כותב במעריב?

בדרך לחקירות אמנם לוקחים אותו בבימר, אבל על 4 גלגלים.

JonnyBoy

New member
אני זוכר משהו במעורפל...

קראתי פעם איזה כתבה על איזה מנכ"ל של אללה... בוא נגרד את הפרטים שאני זוכר: החברה עוסקת בהיטק (איך לא)... הבנאדם הולך ראש בראש מול כל העולם ואשתו... האופנוע הוא R1... הבנאדם הכניס אותו לסדנת שיפורים מקצועית, שם עליו עוד הרבה עשרות אלפי שקלים... יש לו גם KTM400. זהו. "משרד הבריאות קובע כי העישון מזיק לזיכרון"

avi_fr

New member
אורי גלר ??

הוא אמנם חיי באנגליה אבל גם ישראלי. כמה כסף יש לו אני לא יודע, אבל זכור לי שהיה לו תקופה מסויימת BMW K1 הזכור לטובה/רעה/לא זכור בכלל (אלפרד
)

avi_fr

New member
בעצם ה K1 זכור מאד

אפילו בזכות החדשנות שלו. השאיר רושם והלך...

avi_fr

New member
אורי ויתר על אזרחותו ?

נכון, יש אחד כזה בארץ (כחול צהוב), שפעם היה אפילו בא לטיולי מועדון. פיסת היסטוריה על שני גלגלים.

avi_fr

New member
הפירוש ידוע. תודה

זה לא אורי גלר ? אז לא ! גמרנו, שכחנו, החיים ממשיכים. אז העלינו כמה שורות על K1 ? וציינתי שאותו K1 שימש לחיי היום יום ולטיולי מועדון ולא הוצב במוזיאון ונשמר כמו תכשיט יקר (שזה ערכו כיום). איפה בדיוק זה כואב ? ולמה ? עזבו, זה לא לרמה, תמשיכו את החידון.

אבי...קצת עירנות וסבלנות....

לא הזיקה מעולם.... ידידי, הרם את עיניך כמה שורות למעלה לתגובתי להודעתו של מר כסיף בנוגע לטיול הפורום ובין שזה פשוט התגלגל לכאן וקישרת את זה שלא לצורך... חבל.
השדון...שוב מתעסק בפוליטיקה ובריגשי...במקום באופנועים...

avi_fr

New member
תראה...

אני יושב בחדר בטמפ. של 27 מעלות ובחוץ 36.5.... תן להוציא קיטור...

מספיק לי הקיטור

שמוציא הקטר עליו אני רוכב... את שאר הקיטור שמור לעצמך ידידי.

איתן כ.

New member
אבי, באנגלית הכינוי שלך מבוטא הרבה

יותר טוב. זה בטח לא אורי גלר כי אם הוא היה מיליארדר הוא היה צריך לעשות פרסומת פאתטית לפלאפון? ומה זה צריך להיות 27 מעלות? לא ריחמו לפחות על המחשב? או שיש יותר מידי בנות המין החזק מסביב שדרשו לכבות את המזגן?

avi_fr

New member
לא ידעתי שהוא עושה

פרסומות לפלאפון... אני מעל שנה מ"חוץ לגבולות המדינה" ובתחום הזה מחוץ לעינינים.... 27 מעלות כי לא ממש ערוכים כאן (קנדה) לטמפרטורות כאלה (36)... אבל זה בסדר: גם חום כזה לא "מפשיר" את הקנדים. עכשיו תכלס, אולי רמז ?

למעלה