חידה

איתן כ.

New member
אולי, אבל אמרתי" אופנוען"

ועל מה לעזאזל רוכב עמרי שרון (זאת לא חידה , כי אני לא יודע את התשובה). איפה בילבי? אין תוצאות?

zataomm

New member
לעומרי שרון אין אופנוע!

האופנוע עליו הוא נראה בחוצות ירושלים הוא של חבר שלו שהשאיל לו אותו לשלושה שבועות. אין מה לעשות ברכילויות המקומונים מנצחים את העיתונות הארצית.

איתן כ.

New member
עכשיו זרקת פצצה. ../images/Emo32.gif

בידיעות היה כתוב שהוא הגיע לקיריה איתו כלומר, הוא נסע גם לת"א. מעניין איזה אופנוע זה ואם לחבר יש ביטוח לכל נהג (תארו לכם וידוי מזעזע של החבר "לא היה לי כסף להוסיף על ביטוח החובה שגם ככה היה יקר")

zataomm

New member
למה אתה קורא

עיתונות כללית? לציפורה, שליחות קטלנית?

האמת ? יש בכלל מילארדר ישראלי ?

אחד שהרוויח את כל הונו בארץ ? ואז נשבור את הראש מי האופנוען מבין כל ה1.5 האלו...

zataomm

New member
או מי בכלל מוגדר כמיליארדר?

האם מי שמבחינת שווי המניות/אופציות המצויות כיום בידו, הוא יקרא מיליארדר? לדעתי אופציות/מניות, בטח בתחום האינטרנט לא נחשבות. היום הוא פה מחר הוא שם.

איתן כ.

New member
ורטהיימר הוא אספן מכוניות

ועל אף עושרו הוא עדיין לא מיליארדר. ווסטהיימר עוסקת גם היא בכלים, אך מסוג אחר (ומי שזוכר קטע ענק מזהו-זה במבטא יקי-אמריקאי:"גם אני רוצה יחס-מין , גם אני רוצה יחס-מין"). אה , כן , היא כבר לא ישראלית. היא עזבה את הארץ אחרי איבוד בתוליה (לפי סיפורה - היא נבעלה ע"י פלמחני"ק באסם של הקיבוץ).

איתן כ.

New member
צריך לשאול את ביג מקס אם גם איתה

היה לו סטוץ. רק שלא יגיד שגם היא היתה צמרירית
.

מה שדוני..? לא ידעת זאת ?

ורטהיימר הינו הבחור אצלו ביקרנו במוזיאון במסגרת טיול חברי הפורום (לפני איזה חצי שנה אם לא יותר..) וד"ר רות ווסטהיימר (הידועה גם בשם "כוהנת הסקס הגדולה")סיפרה לכל העולם (ואחותו) שהיא איבדה בתוליה בקיבוץ.. כל זאטוט יודע זאת.. אחחח..הדור שלא ידע את יוסף (או את רות
)..

איתן כ.

New member
מה זה טיולי הפורום?

מה זה ההתנשאות הזו? טיולים יותר אקלוסיבים מטיולי מועדון? ומי שחבר מועדון ולא חבר פורום? ומה זה חבר פורום , מי שרשום למטה או רק מי שמכיר אישית את משתתפיו? ומי שאין לו אופנוע אבל יש לו אופניים שמגיעות ל200 קמ"ש ?

כסיף .. תפסיק עם רגשי הנחיתות האלה

לא מתאים לך לסקס אפיל .. (מתאים יותר לסילק אפיל).. בילבי

למעלה