ה"י 7.1

• פותח הנושא Guid
  • פורסם בתאריך

Hasselblad

New member
סמדר אף פעם לא אמרו את זה

בחיים לא שמעתי מישהו אומרת שאת לא עוזרת ועונה לאחרים! זה שצחקתי על הודעות ואחוזים היה ממש בצחוק!

מ י ל ר

New member
אצלי זה לא עבד בלי המסמכים

ובדקתי את זה אחרי המסמכים פתאום אני רואה שהנמר טס, שאני על החזיר הוא באותו קצב!

מ י ל ר

New member
הלכתי עם יון לפאפ

בפעם הראשונה נכנס איזה ישראלי לחדר של פאפ, בזמן שאני ויון שם (והחתיכת פאזל המעצבנת הזאת) והוא לא הסכים לצאת, ואז הוא שם את הפאזל, ושניינו לא יכלנו להרים את הפאזל בגלל שזה one-of-kind. אז השתדלתי שכמה שיותר פגיעות יהיו שלי בשביל שרוב האקספי יהיה לי וליון, זה היה ממש פצוע!! בפעם השנייה אמרתי ליון שיחכה בתוך החדר של פאפ, אני הלכתי מהר לבנק ושמתי שם את הפאזל שלי (ותודה רבה על הדלת שהבאת לי בלי להזכיר שמות
) ואז יום יצא ואני ויון מהר נכנסנו. פאזל מטומטם. (חוץ מיזה שפעם השנייה המשחב של יום התכבה באמצע והוא לא היה איתי לסוף) קיצר היה פאפ פצוע לחלוטין פאפ בוס מעצבן, אבל זה לא משנה, כי אני יכול להרוג אותו
ליאת
את צריכה עזרה בלהרוג את השומרים בשביל המדליה הצהובה? את יודעת שאני אעזור לך במה שאת צריכה, אל תעלמי לי ככה פתאום, פאפ שאל אותי איפה ליאת, הוא רוצה שתעשי עליו עוד קצת MISS

miss_t

New member
../images/Emo24.gif

פשוט שכחתי לגמרי מאיפה משיגים את המדליה! (והייתי בשיחה בסקייפ אז לא יכולתי לתקשר איתכם יותר מידי) טוב שהלכתם! אגב, טיפ קטן- כדי שלא יקרה שוב מה שקרה- זה מובן שהוא לא ירצה לעזוב את המפה כי אפשר להכנס אליה פעמיים ביום! להבא- שים מטבע מחוץ למפה לפני שאתה נכנס לפאפ - זה דבר שמקובל לעשות לפי מה שהבנתי ולכן אם שמת לב - אני עושה את זה כל פעם שאנחנו נכנסים (כשאתה לא מרים! בגלל זה אני אומרת לך להכנס קודם!!)

מ י ל ר

New member
חחחח גדול, שאני לא מרים...

והמדיה מהשומרים חחח הם רמה דיי נמוכה, 126 נראה לי

../images/Emo45.gif

גם אני זורקת או מטבע או את כל הזבל שבמזוודה שלי בדלת.... קרה לי פעם אחת שפלדין דרגה 120 התגנב פנימה למרות המטבע ומסתבר שניסה לתפוס טרמפ ולסיים את הקווסט שלו....

מ י ל ר

New member
והוא הצליח בזה?

אם בן אדם ברמה 120 היה מבקש ממני פארטי בשביל הקווסט (בטח הוא רצה את הגלימה) אז הייתי מוכן לעשות לו את הטובה. (בתנאי שהוא משתמש בפאזל שלו)

ברור ! מיקי גם היתה איתי שם

הוא כמעט ולא הספיק לגעת בפאפ וקיבל את הקווסט שלו. פגשתי אותו אחר כך בחנות משקאות מתלהב מהגלימה .....

מ י ל ר

New member
סתם שאלה, איך אני משיג Crystal Ilbi ?

איך אני משיג Crystal Ilbi Throwing-Stars ? המטרה שיהיה בחינם ולא ב-90 מיל ב-FM. הרי אנשים משיגים את זה, אז זה אומר שזה אפשרי איך שהוא בהיידן סטריט אין מידע, ואין לי מושג איך עושים / מוצאים / מכינים את הדבר היפה הזה.

btekx

New member
חח נשאר לך רק 1 HP

מכיר הרגשה ברגע שאמור לנצח... אז מזל טוב...

ליזי133

New member
ועדיין נשארתי קוראת ולא כותבת....../images/Emo13.gif

אז הנה אני כותבת: אחרי חודשים שלא היה לי כוח להשקיע..... החלטתי לעלות רמות.... וסופסוף עליתי ל50!! ועכשיו יש לי דברים יפים, עם סטאטים יותר טובים
אז הדמות נראית יפה

למעלה