ה"י 7.1

• פותח הנושא Guid
  • פורסם בתאריך

מ י ל ר

New member
מזל טוב, אמרתי לך שפאפ זה אחלה EXP

אם לי הוא מביא 3%, אז תסתכל כמה לך! XD

מ י ל ר

New member
151

בגלל ששילמתי כול כך הרבה כסף על מגילות של אינט, חשבתי לעצמי, שאני יעלה רמה ואקבל 5 אינט בחינם! אז ככה עשיתי. (כן בטח, כאילו זה הסיבה)

כל מה שמעיז לזוז לי מול העיניים ../images/Emo3.gif../images/Emo4.gif

אני ממש אבודה..... אין לי מה להרוג !!! אני עצבנית על כל אילו הנדחפים לזאקום לפני אחרי שאני מחכה שם ש ע ו ת . וגם עצבנית על החוצפנים שנכנסים לעשות שם סולו של שעה וחצי סתם כי בא להם.
ופשוט אין לי מה להרוג. אי אפשר למצוא בסקניה אף אנגו למרות שאם אאהיה בת מזל ואמצא - כל אחת נותנת לי 0.2 % .....
הלכתי לחפש את הבוסים בטירת הנינג'ות (לא את הקרפדה כי אין לי יכולת לקפץ אליה ) אבל הלכתי לחפש את הסמוראי..... כל פעם שכמעט והגעתי למפה שלו - בטעות עברתי באיזה מקום שהוציא אותי החוצה מהטירה.... או החזיר אותי למפה הראשונה....
הרגתי כבר את כל הליקות. כל אחת נתנה לי 0.01 % ..... יש איזו עיצה? אין לי מושג מה להרוג. אייך אני משיגה 3.26% ??????

מ י ל ר

New member
למה כולם מקבלים NX ואני לא? :(

חלק מהקוסמי קרח / אש קיבלו 5K אנקס במתנה בגלל שיש להם נשק אלמנט, אני לא קיבלתי שום דבר.. צריך לעשות משהו בשביל לקבל או לנסות לקבל? :/

jenni17

New member
אצלי ככה

דיטית ברמה 43, ואתמול פתחתי וויל אנטר היא ברמה 29, הGM משום מה החליטו לקבל התקף פראנויה ולהוציא אותי מהמשחק בחשש שאני האקר... מוזר מאד!

הופ הופ טרללה גדלתי ב

רמה זה קרה ממש פתאום כי ל GB אין HP BAR אז תסלחו לי על הפיקשוש....

GינGית

New member
מזללללללל טובבבבבבבבבבבבבב../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

איך זה הכל למעלה? ואיך את מורידה את זה?

מ י ל ר

New member
מזל טובבבבבבבבב!!!!!!!!

192 זה אחלה רמה, זה רמה טובה יותר מ-191! (וזה בדוק, מחקרים גילו את זה) ואיזה יופי, רואים שם את כול המגילות הסופר שחורות האלה שרק מחכות לקורבן שיקריב את הנשק שלו :)

miss_t

New member
גם אני אוהבת תמונות כאלו ../images/Emo3.gif

איזה סקרולים אפלים יצאו?

הוא זורק המון מגילות ל HP שאני מעיפה

אתמול במקרה קיבלתי 70 % EARRING DEX שכנראה מכרתי בלילה ב 8.5 מיליון. קיבלתי גם 70 % BOT JUMP שהעפתי.... הוא זורק מלא גלימות לדרגה 65, מטה קסמים מגניב לדרגה 60 נדמה לי, עגילים עם INT ו DEX לדרגה 80 ונעליים סגולות עם 5 SPEED ו 5 JUMP לדרגה 80 שמאד מבוקשות.

למעלה