ה"י 7.1

• פותח הנושא Guid
  • פורסם בתאריך

Guid

New member
../images/Emo41.gif ה"י 7.1 ../images/Emo41.gif

יאללה, שוטו!

Guid

New member
יום מעניין, תכלס.

הכל התחיל כשהחלטתי שיש לי חשק למייפל. אז נכנסתי. הייתי ברמה 98, עם 50%. התחלתי להתאמן בהומונקולוס. התאמנתי והתאמנתי, ולאט לאט עליתי לרמה 99! היה ממש מרגש, דמעות וכו', וכמעט שיקיפלתי את העסק ויצאתי מהמייפל. אבל פתאום היה לי חשק עז להגיע לרמה 100! עוד היום! אז המשכתי להתאמן! ונחשו מה...? אני רמה 100!!!
איזה כיף זה! למרות שזו סתם רמה, אין בה שום דבר מיוחד, זה פשוט מספר מגניב כזה...
אז תודה לכל מי שדיברתי איתו בזמן האימונים (אסף- זה פשוט כיף לדבר בסקייפ ולהתאמן), ותודה להוריי שהביאוני עד הלום!
עכשיו רק להגיע לרמה 120...

Guid

New member
וקבלו תמונה, לשם שינוי... ../images/Emo3.gif

אני והחזיר מחייכים כמו דבילים. זו כנראה העליית רמה הכפולה...
שימו לב לאוברול החדש שלי. (שאגב, לא אהבתי איך הוא נראה, אבל יש לו אחלה סטאטים)

Guid

New member
ועוד תמונה, של האוברול הפעם.

מה דעתכם?
ואגב, סיוון עשתה לי סמגה לכבוד העלייה ל-100, אבל לא יכולתי לצלם את זה.... המחשב החליט לא לאפשר לי לצלם תמונות. רק אחרי שיצאתי מהמשחק ונכנסתי, אז זה עבד. אז בהזדמנות זו אני אומר- תודה רבה סיון!

מ י ל ר

New member
שיאללה איזה אובראול אדיר!

אני לךא מבין מה אתה מתבכיין, הוא לא בכול בכלל, הוא הרבה יותר יפה ממה שהיה לך! והכחול הכי יפה... קיצר אתה רק צריך להתרגל אליו וחוץ מיזה, עם כאלה סטטים, אין לך בכלל ברירה אלה ללבוש אותו.

GינGית

New member
סוף סוף נכנסתי ל-CS כמעט ואין לי כלום

במיזוודה סידרתי קצת את שרשרת

Guid

New member
קורה.. ../images/Emo3.gif

אחלה שיפוץ הבאת לשרשרת! 6% אינט זה לא בא ברגל...

מ י ל ר

New member
איזה ליגה, תתחדשי!

אני לא מצליח להשיג אפילו MON :| אגב, בכמה קוביות בערך זה עד שזה מגיע ל-6% אינט? (וכן אני יודע שזה גם מזל) הנעליים שלי רמה 120 גם ככה שאולי אני אחשוב לשחק איתם יותר שיהיה לי NX. אני רק צריך קצת חוות דעת.

מ י ל ר

New member
מזל טוב!!!

100 זה אחלה, אני הייתי רמה 100 יום אחד שלם מרוב שזה היה יפה! :) יאללה עידן, ה-BM כבר קורה לך...

Guid

New member
../images/Emo6.gif

יום אחד שלם, אה?
כן, הBM באמת קורא לי, רק חבל שאני אצטרך לנפנף לו לשלום מרחוק... בחודש הקרוב, לפחות.

מ י ל ר

New member
עכשיו אתה ברמה הכי מעפנה שיש :(

כי זה רק עוד 20 וזה עבוה רביעית 20 רמות של יאוש סבל ויגון זוכר כמה סבלתי אז אה? ועכשיו אי אפשר לעשות את קומבינת הדאבלים.. כמה דאבלים הייתי קונה ברמה 100 עד 120.. השיעמום האין סופי בגלאופרה :|

שריתושי

New member
קולולולו - מזל טוב ../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif

להיות רמה 100 זה כבר ליגה אחרת. המון מזל טוב עידן, יאללה עוד 20 רמות קטן עליך
אגב, אני מתאמנת שם כדי להשיג BOW EXPERT30, יצא לך אי פעם בכל הזמן שאתה מתאמן עליהם?

Guid

New member
תודה שרית ../images/Emo9.gif

האמת שלא יצא לי שם ספר לסקיל הזה. יצא לי ספר לאיזה סקיל של מארקסמן, אבל לא Bow Expert...

שריתושי

New member
אוי, אני מקווה שאני לא מבזבזת שם את הזמן שלי

למרות שיש לי לפחות עוד 3 רמות לעלות כדי שהסקיל הזה יהיה רמה 15 כדי להפעיל ספר לרמה 30, אבל לא בא לי להישאר שם את כל 3 הרמות האלה ולגלות שהם לא מפילים אותו
לפי הרשימה, הם אמורים אבל.... טוב, אולי אני אלך לכרישים שגם הם אמורים להפיל את הספר הזה. רק שהעדפתי את הומוקולוס בגלל הספאון שלהם והקלות שאפשר להרוג אותם
אם אתה ממשיך להתאמן עליהם (שאגב גיליתי שהם לא רעים בכלל לרמה 100. EXP טוב וספאון חביב) וייצא לך ספר, תעדכן אותי בבקשה. תודה

yonVata

New member
130!!!!

טוב עברו יובלות מאז העליית רמה האחרונה, ועם כל ההעלאת רמה של הווילד הנטר הבישוף קצת נזנח... היום אסף הציע שנלך לפאפ, התחלתי עם 73%, סיימתי אחרי 2 סבבים עם 90% בדיוק. החלטתי שאני לא נשאר ככה, אז עליתי את ה10% הנוספים בגריימס (שאגב כל אחד מעלה לי 0.03%
), עכשיו ישלי MW11, BB10, AR10, מה שאומר שאני פשוט חייב בדחיפות ספר של BB20!

Guid

New member
מזל טוב!

איזה כיף זה לעגל את המספרים של הרמות...

למעלה