ה"י 7.1

• פותח הנושא Guid
  • פורסם בתאריך
ובגלל שהם לדרגה גבוהה ויכולות לתת פוטנציאל

טוב. וגם יש עליהם 10 סטטים כשהן נקיות.

שריתושי

New member
וואאאאוו מזל טוב ../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

בחיי, נראה ממש עינוי לעלות רמות ברמה שלך
כל הכבוד

btekx

New member
מזל טוב

אספתי כבר כול חפצים של מכונה מרמה 70 עד 120 (את רמה 50 אצל בדמות מכונאי, שכעת רמה 10 ללא עבודה...) בקיצור אני מוכן למכונאי!! מתי זה יוצא???

btekx

New member
תודה!

ראיתי כמה שזה "מסודר" אז מיד רציתי לעלות תמונה...

מ י ל ר

New member
שמתי לב למשהו שקשור לאטטק ולמג'יק אטטק

נכון אחרי ה-BB הקוסמים צריכים גם מג'יק אטטק, כמו שאר העבודות? אז חשבתי על זה, לקוסמים אין מגילות של אטטק לכפפות כמו לכולם, מה הקוסמים צריכים לעשות? אז.. עגילים, עגילים מסוקרלים העיגילי מייפל של (רמה 20) מסוקרלים 8 אינט / 12 מג'יק אטטק וזה החפץ הכי חזק שיש לי 0: בדקתי איזה חפץ הכי חזק יש לי, וזה העגילים, מוסיפים לי הכי הרבה אטטק בסטטים, זה מוסיף לי ממלא מלא איזה 5K אטטק שם. עגילים 3% אינט לא משתווה לעגילים עם 12 מג'יק אטטק.. כמובן שמחירי המגילות עלה, ראיתי כבר אנשים מוכרים מגילה של עגילים (אינט 60%) ב-7 מיל. חבל, קניתי ב-4.5 מיל עגילים של רקס, ורציתי לנסות לסקרל אותם ואולי יתמזל מזלי, אבל לבסוף וויתרתי.

יש דבר כזה סקרול לכפפות ל MATT

בטח שיש ! כשאני הייתי קוסמת נובית ורק למדתי מה עושות הגלימות הפעלתי סקרול של ATT על הכפפות של הקוסמת שלי....

מ י ל ר

New member
וזה דבר מאוד נדיר למצוא

ואם יש בטעות זה עולה 250 מיל והם שחורות.. אגב, יש לך מושג איך עושים את החיה מהירה יותר? מושהו אמר לי במשחק שאפשר דרך קווסט באווקה..

אכן - לך לדבר עם KANTA ב ZOO שבים

ולגבי הסקרול לכפפות ל MATT - זה לא עולה כל כך הרבה.... אני הרסתי המון כפפות עם סקרולים כאלו....

מ י ל ר

New member
היא הביאה לי קווסט ואין לי מושג מה לעשות

או אם זה בכלל קשור את זוכרת אם שם המשימה - או מה צריך לעשות בה?

בטח שאני זוכרת. יודע למה?

כי עשיתי אותה לפני חודש... חחחחח. שונאת משימות אנוכי.... אבל כשראיתי שהנמר של מיקי זריז בהרבה מהקינו שלי..... לא היתה לי ברירה. באיוונטים של הלואין אני הייתי הורגת את הצפרדע ואת החתול וכל הנמרים היו קופצים על השלל.... בכל אופן - אתה הולך מפה אחת או רצוי שתיים שמאלה מהעיר(מפה עם מספר גדול של ארגזים / תיבות ) , פותח ארגזים ומקווה שכל המסמכים שקנטה המרושעת רוצה יפלו לך מהר. למה מרושעת? כי לקח לי 4 שעות עד שהמסמך האחרון נפל לי..... אתה מוסר את המסמכים לקנטה ומקבל את החיה שלך יותר זריזה וגם 10 CLOTHNESS.....

GינGית

New member
אני לא יודעת אם סידרו את הבאג אבל

לא צריך לסיים את המשימה כשלוקחים את המשימה יש ספר סגור ומקבלים 10 נקודות קירבה וככה אפשר עד אין סוף אני העלתי את הטיגר שלי לרמה 23 ככה

מ י ל ר

New member
אני לא מבין, אני שם שעה וחצי ונפל לי רק מסמך1

רק אחד!! אני לא מבין יש ארגז רגיל ויש ארגז עם שרשרת, איזה צריך לפתוח?? :( הלכתי למעמקי אקווה ובכול מקום יש ארגז אקראי, שום דבר לא נפל :(( שאת אומרת לי 2 מפות שמאלה בעיר שהולכים שמאלה יש מפה, ומהפה הזאת מתפצלת ל-2 מפות, לאיזה ללכת? אנ צריך טיפים, זה חופר :( למה אני צריך לאסוף בשבילה את המסמכים? למה היא פשוט לא מביאה לי מהירות לחיה? למה היא שומרת מסמכים בתוך קופסאות ברחבי האוקינוס?!?!? איזה מן היגיון הזה?! ואיך מסמכים קשורים למהירות של החיה? אררר

מ י ל ר

New member
OMFG הצלחתי! ../images/Emo2.gif

מצאתי את המסמכים לפעמים נופל אותו מסמך כמו שכבר יש לי, מה שאומר שהיה לי איזה 4 מסמכים מכול אחד אבל אחד בודד לא נפל לא התיאשתי, המשכתי והמשכתי וזה נמשך נצח נצחים זה היה כמעט גרוע כמו להיות בגלרופרה מרמה 83 עד רמה 126 אבל לבסוף הצלחתי!!!!!! עכשיו אין לי סתם נמר שמן כזה מסריח ואיטי עכשיו זה טיגריס שטס על מהירות ה... כמה אחוזי מהירות שיש לשחקן שלי
החיה ברגיל מקבלת 100% ספיד, עכשיו זה בדיוק במהירות של השחקן שלי אם אני על 112% ספיד אז גם החיה, אם אני על החזיר עם 150% אז גם החיה זה מעולה, בזה אין ספק. תודה רמה סמדר!

מ י ל ר

New member
עדיין יש את הבאג על הקווסט הזה!

אפשר לקבל כול הזמן 10 קירבה לחיה אבל חייב את המסמכים בשביל לקבל את המהירות של החיה אחרי זה המסמכים נשארים בתיק, בודקים אם החיה רצה מהר יותר - ואם כן, זורקים את המסמכים מהתיק, פשוט הקווסט הזה לא נגמר. החיה שלי כבר רמה 15 אז היה מיותר לעשות את זה שעה ולעלות אותה רמות (למרות שעשיתי איזה 5 פעמים סתם בשביל הקטע)

Guid

New member
מוזר...

כשאני הייתי שם- לא אספתי אף מסמך, פשוט חזרתי על הקווסט הזה מיליון פעם... וראית איך החזיר שלי מהיר, נכון?

שריתושי

New member
אפשר בבקשה הסבר קצת יותר מדוייק ? ../images/Emo163.gif

איזו משימה זו ומה צריך לעשות בה כדי לא לסיים את הקווסט?

../images/Emo2.gif הסברתי לפרטי פרטים....

איזה עוד הסבר "יותר מדוייק" את צריכה / רוצה ?! ובכלל. אמנם התלוננו שאני לא עונה לסכמ"ש כי הודעות בפורום לא נותנות % אבל אני חושבת שאני בין הפעילים ביותר בפורום וטורחת לעזור בכל מה שאני יכולה לכולם. לא ממש מדוייק לכתוב עלי שאני מתעצלת לענות ולעזור לאנשים..... וזה למרות שהודעות בפורום לא נותנות % .......

שריתושי

New member
למה את כ"כ כועסת סמדר?

אסף כתב אחר כך שיש באג, ואני רוצה להבין אותו. לא ממש מבינה את ההודעה והכעס שלך. מותר לא להבין?

למעלה