הסבר..
Genesis - נקודה אחת Rseurrection - נקודה אחת Bahamut - נקודה אחת חבל שהמאמר שלי לא תוייק (שוב) במאמרים מאחר ואני לא זוכרת כעת את סדר הניקוד שלי. הבהמוט שימושי אך ורק למפות מסויימות, כמו היימס, אם את מתכוונת לעשות הרבה היימס אזי הבהמוט חיוני מאד. הג'נסיס, עלייך לקחת בחשבון שככל שאת מוסיפה לו יותר נקודות כך הוא "יאכל" לך יותר MP, משמע, יותר שיקויים נשרפים, המון ממליצים על להשאיר את ג'נסיס על רמה 4 ולהתמקד בסקילים חשובים אחרים וזאת ע"מ שהג'נסיס לא יצרוך יותר מדיי שיקויים. אני בחרתי למקסס את הג'נסיס. ה-DMG שלי כשהג'נסיס היה ברמה 1 היה בסביבות 20K-23K, המון תלוי ב-EQUIPS שלך. ברמה 121 עשיתי ENPQ כדי להשיג את ה-INFINITY, שמתי עליו רק נקודה אחת, אני מוצאת שהוא מאד יעיל לי, הוא חוסך שיקויים בצורה מדהימה, נכון, זה לזמן קצר, אבל, הוא חוסך לי לפחות 6 שיקויים אחת לעשר דקות. Maple Hero - חשוב מאד גם כן. ברמה 121 אם זכור לי נכון, כך חילקתי את הנקודות: Infinity - נקודה אחת Bahamut - נקודה אחת MW - נקודה אחת ברמה 122 הוספתי עוד 2 נקודות לבהמוט ומכאן ואילך התמקדתי ב-MW עד לרמה 9, שימי לב, לא להעלות מעבר ל-9 עד שאת משיגה את הסקיל שדרוג עבור ה-MW, בכדי להשיג את הסקיל הזה יש לעשות HT ברמה 150. כשסיימתי עם הניקוד ב-MW עברתי להתמקד בג'נסיס, עד למקסוס הסקיל לרמה 20, כעת נותר לי להמתין לרמה 150 כדי לעשות את ה-HT ולנסות להשיג את ג'נסיס 30. כעת, משסיימתי עם הג'נסיס אני מתמקדת (כל זאת בסיוע של בישופים ברמות 170-200) ב-Resurrection עד למקסוס, בכדי שכשאגיע לרמה 150 ה-RES יהיה ממוקסס ומה שיאפשר לי לעשות את ה-HT, עוד הבישופים הנ"ל המליצו לשמור נקודות עבור MW 20. בהצלחה.