ה"י 28/8

מבחינת הנזק שאני עושה אפילו להם..

אני כבר לא זוכרת כמה אני עושה, אבל אני לא מצליחה להרוג אותם במכה אחת. אני צריכה לנסות את זה שוב. במקרה הכי גרוע, אני אמשיך להיות בפארטי בNEWTIES

IceFairy

New member
את צריכה להרוג אותם בשתי מכות, עדיין לא

מכה אחת, תבדקי את זה, כי באמת חבל שתפספסי מכירת ליצ'ים.

אני אבדוק את זה היום

אם זה לא ב-2 מכות.. כנראה אמשיך להיות רק NEWTIES בתור HS עד שאעלה רמה אחת לפחות. אני שוקלת לשים את כל 3 הנקודות הבאות שלי בג'נסיס כדי להתחזק.

miss_t

New member
תראי מה ליז הציעה לך קודם

להתחזק בבגדים ונשק כדי להעלות את הDMG אולי להלות גנסיס לא יהיה טוב בשביל להתחזק בהכרח..

אין לי כסף לקנות דברים מסוקרלים F5

ואני לא מוצאת משהו שווה. לא מזמן קניתי עגילים 6/11 ב28מיליון. אלוהים יודע איך הגעתי למצב שברמה 120 יש לי 20 מיליון בלבד

deisy

New member
ועוד פעם

ליץ ליץ ליץ תעשי המון כסף מליץ!!!! אפשר היום לקחת החל מ 4M לשעה! ואפילו יותר! ויש כאלה שגם יקנו לך כרטיס דאבל.....

miss_t

New member
ועוד פעם

ליץ ליץ ליץ אל תפחדי להתחיל עם זה זה מעולה !!

../images/Emo6.gif טוב בסדר חברים הבנתי ../images/Emo6.gif

צ'מעו.. אני הורגת harps ב- 2-3 מכות ג'נסיס. נראה לכם הגיוני???? לא ממש נראה לי שמישהו ירצה לשלם על ליץ' כשזה כ"כ לאט F7

IceFairy

New member
כן, זה הגיוני, אך שוב זה מהסיבה שהביגוד שלך

לא מסוקרל. ה-M ATTK וה -INT שלך צריכים להיות גבוהים יותר כדי לפגוע בהם פעמיים. וכן, תתפלאי כמה ישמחו שתעשי להם ליץ', תקחי מחיר בהתאם, לא לעבור את ה-3.5 מליון בשלב זה, רובם המכריע מבקשים ליץ' לארבע שעות, כך שתעשי חשבון, 4 שעות זה 14 מליון, לא מתאים לך?

IceFairy

New member
קיבלתי את המסר ../images/Emo25.gif מתחברת ל-MS

עכשיו ואעדכן אותך
ותודהההההההההההההההההההההההההההההההההה

IceFairy

New member
לא ברמה שלה וברמת הג'נסיס שלה..

כשהג'נסיס ורמת השחקן נמוכה, מחיר הליץ' הוא 3.5 מיל, לא לקחת יותר. ככל שרמת השחקן גבוהה המחירים בהתאם, היום ברמה 131 אני לוקחת מינימום 5 מליון.

Thewhiteshadow

New member
הממ...

אולי אם אני ימצא זמן אני יתן לך כסף,יש לי 1,1מיליארד , והמכון כושר/ב``ס הרבה יותר חשובים לי אז אני יראה מתי יש לי זמן זה מופנה אליך שרון:)

Hasselblad

New member
../images/Emo3.gifרוצים הוחכה לגבי ה sexy

לגבי ה pro אני מאמינה .... סתם סתם גם לסקסי אני מאמינה

למעלה