ה"י 28/8

Hasselblad

New member
אוף אני שונאת את השם הזה

בעברית זה נשמע כמו.... נווו הרפס... תמיד תמיד תמיד בשיוניי חום וקור יוצא לי הרפס על השפה או האף אני חושבת ששבוע שעבר זאת בין הפעמים היחידות שהיה לי חום ולא יצא... כן כן אני יודעת שאין קשר למייפל...אבל הן התחילו!!!! הן כתבו הרפס!!!

כמה שאלות ../images/Emo13.gif

לגבי הDMG.. זה היה על מפלצות שרגישות להולי או אחרות? את כותבת שכדי לשדרג את הMW צריך לעשות HT ברמה 150.. זה לא שדרוג ע"י ספר כמו כל הסקילים? ותוכלי בבקשה לבסביר לי מה זה ENPQ? איפה הוא ממוקם ואיך עושים אותו? תודה

IceFairy

New member
אני לא כל כך יודעת לאיזה הודעה השאלה שלך

מכוונת, לגבי הDMG, המון מפלצות בליפרי רגישות להולי. לגבי ה-MW, HT מפיל את ספר השדרוג לסקיל הזה. ENPQ ממוקם בבית של העבודה השלישית באל נאט, בעקרון, את צריכה להיות בפארטי עם WARRIOR שצריך STANCE, אין חשיבות לכמות האנשים ב-PQ הזה.

ההודעה היתה מכוונת להסבר שלך ../images/Emo13.gif

להודעה הראשונה.. איזה המון מפלצות רגישות להולי ?
יש את ה SKELES ואת Black Kentaurus. מה עוד?

Don Nirtin

New member
....../images/Emo87.gif

לא הקנטאור הכחול אם כי השחור. DUAL BIRK שנמצא בתחתית המפות של הבירקים. GREEN KORNIN נדמה לי שגם הוא. סקלס ושלקונס. NEWTIS (?).

ReallyWrong

New member
סיימתי קווסט מעצבן עם הפיקסיז..

אני ממש שונאת אותם. איכ. ועכשיו זה נתן לי קווסט המשך, אני צריכה להשיג 200 Nependeath seeds ו100 Dark Nependeath seeds סיוט, ויש לי הרגשה שאני אמות באמצע כמה פעמים כי הם מורידים לי המון. אם יש מישהו מברה שבמקרה נמצא באורביס ובמקרה במקרה מתחשק לו לעזור לי, שיודיע
החלטתי לעשות ריקון Inventory, בUSE לקראת ההתקרבות שלי ללודי מייז [12%..] ובגלל זה שאין לי מקום לשיקויים\עוד סטים של כוכבים ומעצבן לחזור לעיר מלא פעמים, ובETC כי אני שונאת את זה שאין לי מקום לכלום, וגם זה מונע ממני לעשות מלא קווסטים. חח כמובן שאספתי כל ה50 רמות אבנים, והETC שלי מפוצץ בהן! יש לי המוווון אבנים כי תמיד אני אומרת לעצמי ש"בסוף מישהו יבוא ויקנה את כולן ואני אהיה מיליונרית" ניניני. זה לא יקרה

ReallyWrong

New member
90%, 150 Nependeath seeds

מסתבר שזה לא כזה קשה. אגב, הפיקסיז המגעילים הפילו מכנסיים כמו שלי, בדיוק שבוע אחרי שקניתי
מנוולים

D amaged R oses

New member
אבל זה ה31/8 :O

ועליתי 10 אחוז בקוסמת היום [נכנסתי בשביל לצבור כל מיני דברים ליוז] ואתמול עליתי רמה בסינית :)

Guid

New member
עלית רמה בסינית?! O:

מעניין איך זה נשמע... /tapuzforum/images/emo3.gif

Guid

New member
לא עליתי רמות, אבל עשיתי משימות.

את אלו של השומר הזה מלודי. קיבלתי סקרול של אטק לרומח, 60%. לא כזה רע, אבל אני בספק אם מישהו יקנה את זה...

למעלה