ה"י 28/8

Hasselblad

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

את מנסה לרמוז משהו??????????????????????

icy woman

New member
לא רמזתי

אמרתי בפה מלא. כמובן שזה אמור גם לגביי. אגב, זוכרים שיש היום דאבל אקספי בערב!

deisy

New member
אגב, משהוא מוזר קרה לי...

לא מבינה איך נעלמו לי 3 נקודות... משום מה שני הסקילים הראשונים ממוקססים, השריטות ממוקסס, הכדור אנרגיה עם נקודה אחת, אבל ב MG יש לי רק 17! ולא, לא העברתי נקודות לעבודה שניה, וכן הפכתי לקוסמת ברמה 8 וחסרים לי נקודות.... הדבר היחיד שאני יכולה לחשוב עליו שאולי עשיתי עבודה שניה ושכחתי להעלות את שלושת הנקודות האחרונות.... באסה, אבל זה מה יש... יהיה לי שווה להעלות את הMG בשלב מאוחר יותר בעבודה שלישית? נגיד במקום הדום או משהוא? (מזל שיש לי ציוד מסוסקרל! הוא פשוט תורם המווווווווון!)

ממש מוזר

להעלות את ה MG זו חובה !!!! ובהחלט תיאלצי לעשות את זה על חשבון משהו אחר בעבודה שלישית. כך הסקילים שלי של עבודה שלישית ממוקססים חוץ מהדום שיש בו רק נקודה אחת. את יכולה לקחת את הנקודות האלה מהדום (ברור, איכסה של סקיל) או מהדרקון, או מהדלת או משניהם ביחד. לא משמעותי כ"כ דלת ודרקון ממוקססים, אבל MG חייב להיות!

deisy

New member
מזל שלא מדובר ביותר מ 3 נקודות..

את עדיין משתמשת ב MG? הוא לא הופך להיות בלתי שמיש מתישהוא?

ממש לא, הוא כל הזמן בפעולה !

בעיקר בליפרי. המפלצות שם עושות נזקים של 1.1K עד 3K כאשר הSKELES תוקפים. בלתי אפשרי להסתדר בלי MG. בכלל, חייבים MG גם בכל הבוסים, בכל מקום כמעט. אין בו צורך בוודווס, ואלי אולי ב DT אם אין לך בכלל לאגים. בכל מקום אחר, לצערי - אין שום ברירה אחרת. הHP שלנו כ"כ נמוך

IceFairy

New member
הסבר..

Genesis - נקודה אחת Rseurrection - נקודה אחת Bahamut - נקודה אחת חבל שהמאמר שלי לא תוייק (שוב) במאמרים מאחר ואני לא זוכרת כעת את סדר הניקוד שלי. הבהמוט שימושי אך ורק למפות מסויימות, כמו היימס, אם את מתכוונת לעשות הרבה היימס אזי הבהמוט חיוני מאד. הג'נסיס, עלייך לקחת בחשבון שככל שאת מוסיפה לו יותר נקודות כך הוא "יאכל" לך יותר MP, משמע, יותר שיקויים נשרפים, המון ממליצים על להשאיר את ג'נסיס על רמה 4 ולהתמקד בסקילים חשובים אחרים וזאת ע"מ שהג'נסיס לא יצרוך יותר מדיי שיקויים. אני בחרתי למקסס את הג'נסיס. ה-DMG שלי כשהג'נסיס היה ברמה 1 היה בסביבות 20K-23K, המון תלוי ב-EQUIPS שלך. ברמה 121 עשיתי ENPQ כדי להשיג את ה-INFINITY, שמתי עליו רק נקודה אחת, אני מוצאת שהוא מאד יעיל לי, הוא חוסך שיקויים בצורה מדהימה, נכון, זה לזמן קצר, אבל, הוא חוסך לי לפחות 6 שיקויים אחת לעשר דקות. Maple Hero - חשוב מאד גם כן. ברמה 121 אם זכור לי נכון, כך חילקתי את הנקודות: Infinity - נקודה אחת Bahamut - נקודה אחת MW - נקודה אחת ברמה 122 הוספתי עוד 2 נקודות לבהמוט ומכאן ואילך התמקדתי ב-MW עד לרמה 9, שימי לב, לא להעלות מעבר ל-9 עד שאת משיגה את הסקיל שדרוג עבור ה-MW, בכדי להשיג את הסקיל הזה יש לעשות HT ברמה 150. כשסיימתי עם הניקוד ב-MW עברתי להתמקד בג'נסיס, עד למקסוס הסקיל לרמה 20, כעת נותר לי להמתין לרמה 150 כדי לעשות את ה-HT ולנסות להשיג את ג'נסיס 30. כעת, משסיימתי עם הג'נסיס אני מתמקדת (כל זאת בסיוע של בישופים ברמות 170-200) ב-Resurrection עד למקסוס, בכדי שכשאגיע לרמה 150 ה-RES יהיה ממוקסס ומה שיאפשר לי לעשות את ה-HT, עוד הבישופים הנ"ל המליצו לשמור נקודות עבור MW 20. בהצלחה.

תודה, קצת מבלבל

והדיעות מאוד חלוקות
נראה לי שאני לא אגע בבהמוט ואני אשאיר אותו כרגע על נקודה 1. אוף.. מה זה קשה... ואגב, באיזה שיקויים את משתמשת? אני מוצאת שעים ג'נסיס זה קצת קשה לעבוד רק עם MANA BULLS כי הHP יורד מהר מדי.... את משתמשת עכשיו בג'ינג'ר אייל?

IceFairy

New member
אני משתמשת אך ורק במאנה בולס

הם לא מורידים לי מה-HP בכלל, אני דואגת לעשות HEAL כל הזמן, אין צורך בשיקויים שמוסיפים גם HP וMP. ולגבי הסקילים, כל אחד בוחר מה שנוח לו, מאחר ולי נמאס להיות חלשה (עוד מימי הפריסט) החלטתי ללכת על בילד של סולו בישופ ולכן בהתייעצות עם בישופים ברמות באמת גבוהות שמתמודדים לבד במפות קשות, אני הולכת על הבילד שלהם.

ניסתי להיות בSKELES עם ג'נסיס

אבל מתתי. הם תוקפים גם כאשר אני עושה ג'נסיס. מספיק 3 תקיפות שלהם ןטני מתה. אני לא מספיקה לעשות לי HEAL.... משהו לא מסתדר לי

IceFairy

New member
ברמה כזאת של ג'נסיס לא העזתי להתקרב

לSKELES, את צריכה להיות שם כאשר את פוגעת בהם פעם מקסימום פעמיים, ג'נסיס רמה 1 לא מספיק עבור SKELES, את צריכה השDMG שלך יהיה לפחות 45K כדי להיות שם. אני רק בכמה רמות האחרונות התחלתי לעשות שם סולו.

IceFairy

New member
המלצה שלי, תתחילי למכור LEECH ב...

HARPS, הכי טוב, ברגע שתהיי במפה של ההארפס, יופיעו לך כל רגע אנשים שיבקשו ממך ליץ', כדאי לך "לבלות" שם כמה רמות, גם טוב מבחינה כלכלית וגם תתחזקי לאט לאט.

אבל גם שם אני מרגישה נובית לגמרי ../images/Emo10.gif

אוף.. אפילו עם ג'נסיס אני מרגישה כ"כ חלשה.....

IceFairy

New member
לאט לאט, צריך סבלנות, אני מכירה את ההרגשה

תשקיעי גם ברכישת EQUIPS מסוקרלים כבר, מה שיעלה לך עוד יותר את אחוז הDMG, תתאמני בהתחלה לבד אם את לא רוצה עדיין למכור ליץ'.

למעלה