ה"י 28.12

שריתושי

New member
יפה, ולא רק פה, מי ששם לב, יש סקיל של המאג

החדש, זה שאוסף מפלצות אליו, לא זוכרת את השם שיש בו את האות "א". גם ישרה וגם ככתב ראי

מ י ל ר

New member
מישום מה תמיד לפריסטים יש נטיה למות :(

נגיד בדוגו תמיד הבישופים מתים ראשונים שהלכנו לזאקום יון מת ראשון שהלכתי על יון לפאפ הוא מת אז בתחלס ליון יש את הנטיה הכי גדולה למות XD עכשיו ברצינות, שבישופ מת בדוג'ו ולם מתעצבנים, איך היחיד שיכול להחיות את עצמו מת?

אני הייתי מאד רוצה

שמיקי תלמד אותי את הסקיל הזה שאיתו מחיים . כי אני זקוקה לו מאד כדי להחיות אותה ..... שעה קודם אני ומיקי וחבר שלנו ושל רוזי הרגנו את GUN BOSS. סה"כ עליתי 3.5% אתמול..... לא רע בכלל. אוטוטו 60%..... בסוף שבוע כנראה הולכת להרוג PB - מעניין כמה % יתרום.
שלא יקרוס לי המייפל
שאצליח לשרוד את כל ה ראן מבחינת האינטרנט.
שלא אמות יותר פעמים ממספר הגלגלי הצלה שאקנה.....

מ י ל ר

New member
אין צורך להתעצבן, הכול נאמר ברוח טובה :)

חוץ מיזה יון היה איתי בפאפ בפעמיים ולא מת, אז זה לא תמיד :)

אפשר לתקוף אותו בגוף הראשון רק

מהמקום שאני ומיקי עומדות. ניסיתי כבר את כל הפוזות האפשריות. אצלי, אפשר לראות כשאני תוקפת כשהגלגל של הקומבו מתחיל לרוץ סביבי.... כך שראיתי שכשאני עומדת בפוזה שעמדת בתמונה זה לא עושה נזק ואין קומבו.... שימי לב שלעץ יש לפעמים הגנה מפני מג'יק. ואז את ומיקי עושות עליו נזק של 1. כשאני עושה נזק של 1 זה סימן שיש לו הגנה מפני סוק התקיפה שלי.... ההגנות האלו זמניות ויש אותן לכל הבוסים. אני לא חושבת שלאורך זמן עשית עליו רק 1 דמג'. מדי פעם ראיתי על העץ מספרים שונים מאילו שלי.....

Hawkgirl

New member
לא ידעת. אני ראיתי שפגעתי בו

הרי צריך לפגוע בעין הזו שלו וראיתי את ההתקפות שלי פוגעות :D גם בתמונה אפשר לראות שפגעתי(אומנם 1 אבל עדיין פגיעה XD )

Hawkgirl

New member
אנ'לא אהיה בבית P:

בטח אחזור הבייתה בשבת או ראשון, אז תהנו לחסל אותו בלעדי P:

למעלה