ה"י 28.12

btekx

New member
עזרה!

הגעתי עם הקוסם קרב לרמה 70, וכעת בעבודה 3... אבל... איך מקבל את הטבעת!!!!?!?!? קיבלתי רק קופסא שלא נפתח...????

מ י ל ר

New member
עדיין לא מקבלים את הטבעת

אני לא יודע מתי, אבל זה עדיין לא. בגלל זה אני לא כדה ממהר איתו, שלי רק רמה 51 עכשיו...

שריתושי

New member
מישהו באמת יודע להגיד מה עם הטבעות???

מתי אמורים לקבל טבעת למי שמגיע לרמה 70?

מ י ל ר

New member
הלכתי לשוק היום

ויצאתי בקנס של 27 מיל אבל שיפרתי את הזאקום בעוד 3 אינט מגילה של 100% שמוסיפה 1 אינט = 7 מיל (מחיר מציאה) מגילה של 60% שמוסיפה 2 אינט = 20 מיל (גם מחיר מציאה, ולמזלי המגילה עבדה) אז סלמטק מחר אני יעשה פרסום דמות, מזמן לא היה (ושאף אחד לא יגנוב לי את האשכול!! :)

מ י ל ר

New member
קוסמי קרח / אש - כנסו (בקשר לזימון שלנו)

יש את האיפריט ויש את האלנקס הזה בשביל לא לבלבל אני יסביר את זה יחסית פשוט הספר של הקוסמי קרח עובד עדיין על זימון אש, למרות שרשום איפריט הספר של הקוסמי אש עובד עדיין על הזימון קרח בשביל לפתוח את האלנקס של הקוסמי קרח, יש להפעיל את הספר שרשום איפריט 20 (או 30, זה סתם דוגמא) נקסון לא שינו את הפירוט של הספרים, גם ככה מזלזלים בקוסמים אז למה לא עוד קצת :) אני אומר את זה מניסיון. עכשיו פתחתי את הסקיל זימון לרמה 20.

Hawkgirl

New member
הספרים לא השתנו..?

יש לי ספר של איפריט 20(או 30, לא זוכרת) ואחרי ה-BB ראיתי שהוא השתנה לספר של המפלצת קרח הזו. לא שמתי לב למה שכתוב בתיאור של הספר הזה, רק שמתי לב שהוא השתנה X:

מ י ל ר

New member
הספרים לא השתנו

ספר שבמקור של קוסמי קרח (איפריט 20) יעבוד על קוסמי קרח עדיין, למרות שהחליפו את הזימונים. וזה מוכח, אתמול קניתי את הספר של הזימון קרח והוא לא עבד, צריך את הספר הרגיל של איפריט (שבתיאור רשום שזה לקוסמי קרח/ברקים)

yonVata

New member
רמה 55

עם הצייד שלי... התאמנתי בדובים (לא הוורודים, מפה אחת ימינה), מ54 ל55, קיבלתי מגילה של overall luk 60% (זה רק אני או שהDrop Rate של מגילות עלה בטירוף?! קיבלתי מעל 10 מגילות בפחות משבוע אחד!), קיצר עליתי רמה, הלכתי ל"אבירים על סוס" בלודי שם, עליתי איזה 10%, ופרשתי לשנת ישרים אחרי 11 שע' עבודה
בשאיפה היום יהיה לי זמן להתקדם עוד קצת לקראת ה60

שריתושי

New member
אתה מדבר על דובי הפנדה?

התאמנתי אתמול עוד על הדובים הורודים וקיבלתי עוד סטילי אחד וגם 60% בוטום ל-DEX
כמה הסקרול שווה אגב? והאם באמת העלו את הרייט דרופ של הכוכבים כמו שהעלו את הרייט של הדרופים? סטילי כל יום זה נחמד, אבל תמוה.... אולי בגלל זה השוק מוצף בהם והם נורא נורא זולים עכשיו. לא נראה לי שהדרופ רייט של מגילות עלה כי בפירטים למשל לא קיבלתי כלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ימים שלמים שהתאמנתי בהם
ואני רמה 53 עם המאגית שלי ואני מאוד נהנית, היא כ"כ חזקה ויש לה ציוד נוב ממש. עדיין עם בגדים לרמה 28 וכובע לרמה 35
חבל לי להשקיע על ציוד. הסטאף שלה מדהימה אחרי שהיא עלתה רמות עד למיקסוס.

yonVata

New member
../images/Emo45.gif

אגב, לדעתי קיבלתי לפחות 15 מגילות, חלקן היו פשוט מממממש מעפנות אז העפתי DEF, וכל מיני שטויות לא שימושית אחרות, קיבלתי בפחות מחצי שעה 2 מגילות של 10% אינט לגלימה... תגידי שזה לא הזוי...

שריתושי

New member
זה פשוט מזל ../images/Emo57.gif ../images/Emo6.gif

אולי זה גם הזמן שלי לעבור לשם.. הם בטח נותנים יותר EXP מהוורודים

Guid

New member
הסטאף הזה אדיר!

אגב, אם מישהו זוכר, קיבלנו לדמויות הראשיות שלנו קפסולות שמכילות נוזל כחול. הן נמצאות בUSE שבתיק שלנו. הקפסולות האלו ניתנות לשימוש ע"י דמויות רזיסטנס מעל רמה 30 בלבד, ובכל פעם שדמות רזיסטנס משתמשת בקפסולה- היא מקבלת כמות גדולה ביותר של EXP! תבדקו אם יש לכם כאלו, כי אם כן אז אפשר להעביר אותן לדמות רזיסטנס ולקבל ממש הרבה EXP! אני עליתי רמה מכל קפסולה שהשתמשתי בה...

כן, אני מחכה לרמות מעצבנות....

בנתיים עוד די פשוט לעלות... מה שכיף הוא שאתה מקבל על הדמות הזו קפסולות ורודות שפועלות על אותו עיקרון רק שבהן ניתן להשתמש על כל דמות אחרת

Macbook

New member
../images/Emo41.gifרמה 153...

היה ממש קשה... נראה כמה זמן יקח לי לעלות לרמה הבאה

Hawkgirl

New member
יצאנו לחסל את Krexel שוב! D:

אני יצאתי חומוס ולא שמתי לב שאני פוגעת בו רק 1 O-O"

למעלה