ה"י 28.12

Macbook

New member
../images/Emo41.gifה"י 28.12../images/Emo41.gif

שרשרו לפה את ההתקדמות היומית שלכם...

Macbook

New member
מ74.5% ל90.5%...

התאמנתי קצת עם אסף בTOT... האחוזים נורא איטיים ביחס למה שאני רגיל..

Hasselblad

New member
איזה כיף עוד 10%

אני הכי אוהבת לראות את הבאר של האחוזים עובד את ה 90%. ורועי אני באמת חושבת שברמות שלכם זה בעיקר בוסים, פאפ זאק וכו' נותנים לכם אחלה אחוזים בעיקר עם יש HS.

מ י ל ר

New member
זה בעיה בשבילי

כיוון שלזאקום אין לי עם מי ללכת, אני לא אלך עם אנשים שאני לא מכיר, אם יהיה פאדיחה והם לא ילכו בסוף וסתם יהיה מעצבן, כמו שהיה לי עד היום שהלכתי עם אנשים מהבאדי לסקאר, עד היום לא הייתי אצל סקאר :( פאפ אני משתדל ללכת כול פעם שיוצא, זה בגלל שאני לא צריך לסמוך על אף אחד, אבל גם עם זה אני הולך עם ליאת כי זה כיף, וגם היא מפוצצץ את הזימונים שלו שעל הריצפה ועוזרת לי!

Gods Revenge

New member
יש מלא אנשים חזקים בגילדה

מה הבעיה לארגן שעות קבועות שאנשים ישריינו לבוסים?

Macbook

New member
אבל אפשר אותם רק פעמיים ביום ../images/Emo4.gif

הייתי הולך מצידי פעמיים ביום לסקאר, פעמיים לטרגה, פעמיים לפאפ.. אם היה לי כוח והיו לי אנשים ללכת איתם

Kfozli

New member
רמה 77 עם הפריסט

בימים האחרונים יש לי בעיה רצינית של לאגים בכמה צ'אנלים, השחקן זז אבל כל שאר העולם תקוע כאילו. מה שהכי מוזר זה שאם אני נכנס למיול הכל בסדר. ועוד שאלה, יש לי מלא סקרולים וחפצים טובים, אבל אין לי סבלנות להסתובב בFM ולצעוק שאני מה אני מוכר. יש איזו דרך לפתוח חנות בליNX?

Guid

New member
אין אפשרות כזאת, לצערי...

אם זה לא חנות, זה רק ללכת ולצעוק בFM... יש את האפשרות של לנסות להשיג מספיק NX דרך מערכת הטרייד, ה-MTS, אבל זה ייקח לך די הרבה זמן...

Hawkgirl

New member
תשים לב אם זה קורה בערוצים זוגיים

או אי זוגיים. כי להרבה פה יש/הייתה את הבעיה הזו. אני לאחרונה שמתי לב שהבעיה הסתדרה אצלי ואני מצליחה להיכנס לערוצים זוגיים. אני עדיין נמנעת כמה שיותר להיכנס אליהם רק מהתסכול שזה מביא...

Hawkgirl

New member
זה קרה לי פעם O:

הדמות הראשית שלי פשוט הייתה בלאג מטורף. לא יכולתי לשחק כמעט חודש. הייתי תקועה בחנות השיקויים שבליפרי עד שהדבר הזה עבר.. כל המיולים שלי היו פסדר בלי שום לאגים, אז פשוט התחלתי דמות חדשה ששיחקתי בה עד שהלאגים עברו X: לא משנה מה ניסיתי הלאג לא עבר.. מה שמרגיז, ששלחתי לנקסון כרטיס, הם התעלמו ממנו איזה כמה שבועות ואיך שהם הגיבו עליו ונעלו לי את הכרטיס(עם התשובה הקבועה והמפגרת שלהם שאמרתי להם במפורש לא לכתוב אותה כי הם כבר כתבו לי אותה פעם וההצעות שלהם לא עוזרות בגרוש) פתאום אחרי יום או יומיים זה הסתדר |:

Guid

New member
כמה רמות עם הבאטל-מייג',

והלכתי עם אסף למכרה שיש באדלשטיין גם. רציתי לראות אם זה יכל לשמש כמקום אימון בשבילי. אז מסתבר שלא. EXP לא מיוחד, ומפלצות שדי קשה לי להרוג בלי להיפגע קשות. עדיף להישאר בהומונקולוס שבמגטיה.
מה שכן, מכל ההתקשקשות הזאת עליתי 30%...
אז עכשיו אני ברמה 97 עם 50% בערך~

מ י ל ר

New member
נמנמנמנמנמנם...

עליתי רמה עם הבאטל מייג', אבל הוא באמת לא מעניין עליתי רמה עם ההרמיט! עכשיו 72 נראה לי. איפה יש מפלצות טובות לרמה 72? המקום באלדיישטיין דיי מעצבן אותי.

שריתושי

New member
עידן, אם אתה כבר רמה 97, למה אתה לא הולך

לפיראטים???? אתה ממש תטוס שם ברמה שלך. רצוי לא להיכנס לדאנג'ן, אם כי שם אתה יכול לעמוד באמצע ולעשות אינפרנו וזה פוגע גם באלה שלמטה, או גשם כמובן. אני מעדיפה את המפה שבחוץ כי הספאון שם יותר טוב.

מ י ל ר

New member
עם הקוסם אני עדיין רמה 149

אני מנסה להגיע ל-150 אבל זה מאוד קשה, זה פשוט לא זז וזה מיאש, וכול הזמן אני בסכנת מוות וזה חופר.

Hawkgirl

New member
התמונה הזו מזכירה לי

כמה רתחתי מכעס שגיליתי שהחליפו לי את איפריט ביצור הזה... אני לא יודעת אפילו להגות את השם שלו ><" איך שקיבלתי את המגילה לאיפוס הסקילים לא שמתי אף נקודה למפלצת הזו, אני ממש שונאת אותה O: כשהגעתי לרמה 120, אחרי שהשגתי את Blizzard, איפריט היה הסקיל השני שעבדתי כדי להשיג T_T Ifrit RIP ....♥.... בכל אופן אני צריכה לשקול אם להתחיל שוב עם כל הקווסטים של ToT. אם לא בשביל הקווסטים שאני מכורה אליהם אז בשביל ה-EXP, לעגל את הרמה שלי ל-140 xP

מ י ל ר

New member
את לא עוד לא רמה 140?

אז TOT עדיין לא מקום טוב המפלצות הכי נמוכות הן 142, והן מאוד חזקות.. עדיף לחכות עם זה עוד כמה רמות, גם שלא יהיה MISS.. (אני שונא את השיטה החדשה, כזה דבר מטומטם)

מ י ל ר

New member
אגב, האיפריט קרח מכוער

אבל לפחות מקפיא, מאוד שימושי, חבל שקוסמי אש יהנו מאפקט ההקפאה. למרות שיש להם סקיל של רעל-שיתוק, שהמפלצות גם לא זזות, סקיל שימושי

למעלה