ה"י - 26.12

btekx

New member
תאמת כן רוב באתרים על זה נכונות

כך עשיתי בשיטה שלי, לפיראט יתאים ללחם בבוסים רק מרמה 100, ברמה 100 מקבל סקיל חדש - "Barrage" שפוגע 6 פעמים ברצף ומהיר אל מפלצת אחד... וכך יכול לחסל הרבה יותר קל את בוסים זה אומר שמרמה 93 לשמור את כול נק' (לא לעלות סקילים...) עד רמה 100... ממליץ לעלות בהתחלה נק' אחד את "Transformation" (לא חובה) "Energy Drain" נק' אחד (מומלץ, בזכותיו מצמצם בזבוז שיקוי HP...) "Shark Wave" (מתקפה כריש) למקסס אח"כ "Critical Punch" למקסס (ברמה מקסס, 40% מכול התקפה יכופל דמג'!) ואז "Spark" עד רמה 93 מ93 ל100 לשמור נק' ברמה 100 לעלות כול בבת אחד את "Barrage" רוצה עוד מידע? בטוח שאתה רוצה פיראט חשמל? משום שזה רק עד רמה 120 בלבד...

יש לי כבר פיראט חשמל

ואני יודע את כל החסרונות שלו אבל הם שווים לי מספיק כי הם עולים הכי מהר רמות אוני כבר רוצה דמות מעל רמה 100! חוץ מזה שכשהוא יגיע לרמה 120 אני ידע שאני הכי חזק שאפשר

btekx

New member
טוב

למרות שהוא יהגיע רק עד 120, בחיים לא יתאים לבוסים חזקים, כגון, הורטאיל... ובשאר העבודות שממשיך לעלות, כבר יהיה יותר חזק מסיגנוס... יש לי פיראט אקדחון רמה 139 שמוריד המון יותר מפיראט חשמל... (למרות שHP נמוך משל פיראט חשמל...) טוב בהצלחה

deisy

New member
מזל טוב אלעד!!

איזה סקיל מגניב יש לך! נעמה זוכרת שראינו כזה ושאלת אותי? זה ממש תוקף בכל המפה!!! מדליק!

לבנדר א

New member
למה עוד 10 רמות הדמות נגמרת?

להפך: היא רק מתחילה!
מזל טוב וכל הכבוד! אהבתי את הסקיל.

Don Nirtin

New member
קים../images/Emo87.gif

זה פיראט. חשמל. מהסוג של הסיגנוסים. ככה שהם לא מתקדמים מעבר לרמה 120.

Macbook

New member
מזל טוב!!

מגניב הסקיל הזה, עשו עליי KS איתו
מה אתה מתכנן אחרי סיום הדמות הזאת?

btekx

New member
אחרי שהגעתי ל120

אתחיל להשוב לפיראט אקדחון (כעת רמה 138 ובקרוב 139) עד שמגיע עבודה חדש אוון (זה קוסם עם דרקון...) אולי זה יקח שנה אז אי אפשר לדעת...

../images/Emo49.gif אלעד../images/Emo65.gif

נראה מגניב לגמרי הכרישים האלה
מה תעשה עוד 10 רמות
תפתח דמות חדשה

icy woman

New member
מזל טוב אלעד

אכן, הסקיל הזה של הכירישים- מדליק ביותר וגם הסקיל השני (זה שעושה אותך זוהר עם שערות עומדות. חחחח...)

btekx

New member
Transformation כך קוראים לסקיל שני...

Transformation או צינוי צורה בעברית...

אתמול והיום../images/Emo9.gif 2 רמות../images/Emo9.gif היה כיףףףףףףף../images/Emo70.gif

אז ככה, אתמול רמה 76
באמת שנהניתי, היו קטעים חבל"ז בשיחות גילדה
הנה לפניכם

ורמה 77 שהייתה היום קצת יותר מייגעת../images/Emo178.gif

כי לא היה לי הרבה כוח אבל כן היה חשק
תודה נירוש על העזרה

deisy

New member
נעמונת!! ../images/Emo99.gif מזל טוב יקירתי!!!

וואי, איזה כיף לראות אותך עולה!!! שמחה בשבילך מאוד!
המשיכי כך

למעלה