ה"י - 26.12

ToryMaster

New member
אלללה אללללה

דרוש - מישהו סבלן אך משועמם עם חיבה לPQ, שיסכים לאמן קצת את הלוחמת שלי לפני שאצא מדעתי.

רמה 42.....

כשיש דאבל EXP אני הולך לכרונוס וזה ממש מהיר שם!!!! (חוץ מזה קומבו חדש 1275...) אל תשאלו איך הגעתי למפסר הזה חשבתי שאני מנסה להגיע ל- 30 בישביל הסקיל החדש ואז גיליתי שהגעתי למספר כ"כ מטורף!

Don Nirtin

New member
עידכון ביניים- שני דאבלים של חצי שעה../images/Emo87.gif

55%. יס סמאסטר.

spongbob

New member
../images/Emo110.gifואה ואה איזו התקדמות!

קודם כל, לאלה מכם שלא יודעים פתחתי אראן. אני ממש נהנה אתו ומזניח את הקוסם קצת. *רגע של נוסטלגיה* ביום שיצא האראן עליתי לרמה 30 + עבודה שנייה. במשך השבוע של חנוכה עליתי ל 47 בערך. *חוזרים מהנוסטלגיה* במשך 12 שעות של דאבל באדיבות נקסון ו3 דאבלים ברצף מהקאש שופ באדיבות דן חסכןעליתי לרמה 60!!! אז אני ממש נהנה וממש חורש, השגתי סקילים ודברים ואתם מוזמנים להוסיף אותי לBL BItzikXD

איציקקקקקקקקקקקקק

על העזרההההההההההה
סיימתי את הקווסט הארור של מנג'יייייייייייייייייייי

spongbob

New member
../images/Emo110.gifאני בריא פיזית ../images/Emo6.gif

נפשית יש כאלה שיערערו. חחח סתם אני ממש נהנה ממנו וזה רק נותן לי מוטיבציה.

אני רמה 42....

איך 60?!!?!?!??!?? זה לחרוש בטרוף (מה שלי אין זמן בכל מקרה...) ראיתי מישהוא לפני שבועיים שהיה רמה 101 עם הסקיל רכיבה של רמה 100..... הוא בטח פתח אותו ישר רמה 30 (קאש שופ...) ואז אימן אותו בדאבלים ובקרניבל 24 שעות ביממה ואז אחרי רמה 85 קיבל ליצ'ים ..... זה היה פשוט מטורף! ולחשוב שלטייגר לקחו 3 שנים להגיע לרמה 178.....

Guid

New member
מזל טוב לכולם! D:

אני לא אפרט אחד אחד, כדי שאני לא אשכח מישהו ואז תהיה פדיחה~
אתם תותחים, זה נראה לי השרשור ה"י הכי מתקדם שהיה פה בחודש האחרון! XD בקרוב אצלי~

למעלה