ה"י - 26.12

Macbook

New member
הסמגה שעשיתי... ../images/Emo6.gif../images/Emo27.gif

כמה וויספרים קיבלתי!

Macbook

New member
סופת שלג, רמה 1... ../images/Emo27.gif

לקח לי חצי שעה שזה לא הרבה בשביל זה.. פשוט סיוט של קווסט
. מה דעתכם על דמג'י?

לבנדר א

New member
יווווווווו../images/Emo99.gif

מזל טובבבבב!!!!!1111111
כל הכבוד! אני בטוחה שהשקעת בזה את הנשמה...
והרשה לי להיות הראשונה שאומרת: עכשיו הכיף האמיתי מתחיל!

Macbook

New member
תודה <:

לא ממש, את האמת שהעלייה ל120 מ119 לקחה לי שעתיים וחצי..
אז היה סביר. את כל שאר היום מרחתי בלהשלים פרוף אוף לאבים, להכין טבעת, והמשימה של בליזארד. D: וכן, עכשיו הכיף מתחיל!! אני מתכנן כבר על פארטיים עם סיוון גלית איריס וכדומה DD:

deisy

New member
וואי רועי!!! מזל טוב!! ../images/Emo140.gif

תהנה מהעבודה החדשה! מהסקילים! מהמפות! עכשיו אין יותר לקטר עם KSירם
עכשיו אתה צריך להיות זה שיציל את לוטן מהם
שמחה בשבילך! תהנה מלא!!!

Hasselblad

New member
קולולולו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מזל טוב רועי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תהנה מהמעמד, מהסקילים, מהקווסטים, מהחוויה, המון המון מזל טוב

Macbook

New member
תודה!!!!! D:

לך לטל ולאיריס אני חייב במיוחד על הטלפורט..
אהנה, אהנה, אהנה, אהנה!!!! תודה רבה D:

../images/Emo49.gif רועי../images/Emo65.gif

סופת השלג נראית מדהים אפילו שזה רק רמה 1
תמשיך להינות

icy woman

New member
מזל טוב רועי

השגת הסקילים מהנה בפני עצמה. אם תצטרך עזרה בהשגת איפריט (תזדקק לפארטי עם קוסם קרח נוסף)- אשמח לבוא איתך. כל הכבוד!

Macbook

New member
תודה D: ולגבי הסקילים..

לא יודע אם אני ארצה להשיג את כולם עכשיו, נראה לי קצת טרטור ללכת מאל נאת' חזרה לאליניה וזה. ממש מוציא את החשק
תודה D:

icy woman

New member
טוב,

אני מניחה שמה שחשוב לך זה בעיקר האימון ולא גם ה"מסביב", אז אני מתארת שבשלב זה תסתפק בבליז בלבד. הזהר רק שזה לא יהיה משעמם מדי..

Macbook

New member
לא ממש

פשוט אני חושב שזה קצת טרטור לעלות על 50 ספינות, ללכת לחפש ORES בFM.. אולי כשלא יהיה לי חשק להתאמן ולעשות קווסטים בTOT אני אעשה את הקווסטים של הסקילים, אבל בכלמקרה תכננתי עכשיו להעלות את MW ל9 ואחרי זה את בליזארד ל15.

btekx

New member
פיראט חשמל כעת רמה 110!

קיבלתי סקיל חדש-"Speed Infusion" שמעלה מהירות התקפה (גם משפיע לכול הפארטי) כדי לקבל צריך להרוג בוס... (גריסה יותר חלש, כלומר HP והתקפה של מפלצת הרבה יותר נמוך...) ובנוסף לפני שסגרתי מחשב בא לי לבדוק אם יש אבא פטרייה כחולה... וצדקתי תחושה נכון! נשאר עוד 10 רמות לגמור הדמות!!

יש לי שאלה אליך....

גם לי יש פיראט חשמל (רמה 42 כי הפסקתי לעלות בו רמות לטובת אראן לרמה 70...) ורצתי לדעת על בילד טוב להריגת בוסים בעבודה שלישית ומכיוון שאתה רמה 110 אתה כבר מכיר את הסקילים..... אני יודע שיש מדריכים אבל הם בד"כ תאורטים והם לא באמת אפשריים.....

למעלה