ה"י 18.7!

Hasselblad

New member
יקרתי אין מה לעשות זה קורה

אמא שלי נכשלו לה שני ספרים כשכל אחד עלה 170מיל... ולגלית נכשל אחד שהיה שווה 200 מיל.. אני כבר ארבעה ספרים שעולים 35מיל נכשלו לי באותו הסקיל.... עבודה רביעית זה דבר יקר.... בסוף אחד חייב לעבוד אין מה לעשות מאחלת לך שזה יהיה הבא בתור

deisy

New member
מזל שהוא עולה 35...

אז נכון שזה א מעט כסף, ונכון שזה מבאסססססססססססס רצח!!! אבל לפחות זה לא הספרים שעולים 250 כמו הג'נסיס....
כשלי זה קורה, אני פשוט "שוכחת" ממנו לכמה ימים, ואז מנסה למצוא יום שיש לי "מזל"... דרופים מעניינים, אקספי טוב, עליית רמה או משהוא, את יודעת.. מן luky day שכזה.... ואז מנסה שוב! את תצליחי... קחי אויר, קחי כמה ימי "חופש" מהססקרול הזה.. ובסוף זה יעבוד... נסי לעשות אותו ברכבת של NLC
אל תשאלי למה
ככה!

icy woman

New member
דחילק רותם

יעליות ביקשו לא לצאת בהצהרות פרישה... לדעתי, הרבה יותר מתאים זה להביץ קללה עסיסית (עדיף כמה) להוציא את העצבים
אני מתארת לעצמי כמה זה מבעס וכמו שאת רואה, זה קרה וקורא להרבה. גם לי זה קרה עם הCL, שאמנם לא יקר, אבל פשוט לא היה אותו כמעט חודש בFM. בסוף, מאיה הלכה להרוג גריפי עד שאחד מהם ריחם עליה וזרק את הדרופ הנכסף. עיצה שלי- תני לגלית לססקרל- היא עשתה לי את כל הספרים- ותמיד הצליח לה- כשאני ניסיתי- זה נפל

D amaged R oses

New member
אני לא פורשת מהפורום!

רק ממייפל..! יותר נכון ממנה..! חבר שלי אמר שהוא קונה את ההבא, והוא יקבל את הצ'אנס לסקרקל.. אבל בנתיים אני מיואשת כי חשבתי לעצמי ש"לא נורא, אני אגיע ל24 נקודות, עוד טיפה MP" אבל שכחתי שאין לי 30.. אז עכשיו אני בשיא בזבוז האמפי.. ודווקא שפתאום אנשים קופצים עליי לקנות ליץ'.. XD מרפי, מרפי... !

icy woman

New member
../images/Emo31.gif

שטויות, זה הדם החם שלך, ואני מקווה שיתקרר מהר. אני מבינה שזו הסיבה שאתמול זעקת "לאאאאאאאאא" והתנתקת- טל ואני דאגנו לך (במיוחד טל). בואי נדבר שוב מחר

deisy

New member
תגידי

רוצה מכות?
את פורשת ממנה? כמה נקודות יש לך על הבליז עכשיו? הספר יצליח, אל תדאגי, אבל הוא יצליח רק א תחשבי חיובי
מקסימום קחי ממנה אויר ואל תמכרי ליצים כרגע... עד שהאויר החיובי יכנס שוב.... הבאתי לפני כמה דקות לסיון את הספר שהיא סיפרה בהודעה למעלה שנפל לה 4 פעמים.. והוא הצליח!.... כי תמיד זה מצליח בסוף! חשיבה חיובית!!! להרגיש טוב, להחליט שמצליח
קחי אויר, יקירתי.... אל תפרשי כל כך מהר כי אחרת אני אסגור איתך חשבון
חבר שלך יצליח לך את הספר הבא!

D amaged R oses

New member
יש לי 20 +4 נקודות חופשיות

זה לוקח לי 8K אמפי... זה יוצא לי שיקוי=מכה ובRED WYV אני מצליחה במכה אחת לפעמים, או שלא.. אני רוצה את ה30+ ליץ' ל130... כןכן
דפקתי את הבילד כי מיהרתי עם הבליזארד.. אני אראה מה לעשות כדי להגיע ל130 בלי להשתמש בבליזארד
הוא סתם טוחן אותי עכשיו.. ואני לא אפרוש... עכשיו היא מעצבנת אותי ונמאס לי
מתמקדת בבאנדיטית החדשה
[שנפתחה כמיולית ביגלל ההאקרים!]

icy woman

New member
מותק

הבליז יתחון לך שיקוי על כל מכה להרבבבבבבההההה מאד זמן גם אני עדיין טוחנת שיקוי למכה.....

deisy

New member
וואלה?

הג'נסיס אם כך טוחן פחות.... 2 מכות שיקוי
איריס, אנחנו צריכות את ויקי צמוד
וואלה עם ה HB שלה חצי מכמות השיקויים!!!

D amaged R oses

New member
רוזי, איריס, שהסקיל ברמה 30

הוא אותו דבר כמו רמה 15.. 3500אמפי למכה.. ויוצא לי 2 מכות לשיקוי כי אני לא זזה בלי המיולית HB שלי.. עם HB יש לי 159000 אמפי, 16K זה 2 מכות אמנם, אבל תורידי מכות ממפלצות וזה יוצא מכה אחת..

icy woman

New member
זו בדיוק הכוונה

לי כרגע יש 13K אמפי (בלי HB). אם מפלצות לא תוקפות- אני יכולה לתת 2 מכות לשיקוי, אם כי לרוב זה יוצא מכה לשיקוי.

D amaged R oses

New member
אבל אני כל הזמן עם HB...

אז יש לי יותר אמפי ואני תמיד עושה 2מכות=שיקוי

P o o f i

New member
כרגע נכשלו לי 2 סקילים בשווי 240M.

ואצטרך 120M כדי לקנות עוד אחד. |: דרך אגב, לידיד שלי נכשלו 8 Genesis 30, שזה יותר מ3BIL.
יכול היה להיות יותר גרוע, באמת.

הטיZרית

New member
82% והתעייפתי...

אני אחזור לעלות רמה בלילה... (מסונג'רת בתורנות שבת בעבודה)

yonVata

New member
הלכתי להרוג לאפרקנס...

נהרגתי פעמים בדרך... ואז ירדתי מ68% ל50%... אין... אני נראה לי בחיים לא העבור את רמה 51 =|....

למעלה