אמא שלי נכשלו לה שני ספרים כשכל אחד עלה 170מיל... ולגלית נכשל אחד שהיה שווה 200 מיל.. אני כבר ארבעה ספרים שעולים 35מיל נכשלו לי באותו הסקיל.... עבודה רביעית זה דבר יקר.... בסוף אחד חייב לעבוד אין מה לעשות מאחלת לך שזה יהיה הבא בתור
אז נכון שזה א מעט כסף, ונכון שזה מבאסססססססססססס רצח!!! אבל לפחות זה לא הספרים שעולים 250 כמו הג'נסיס....
כשלי זה קורה, אני פשוט "שוכחת" ממנו לכמה ימים, ואז מנסה למצוא יום שיש לי "מזל"... דרופים מעניינים, אקספי טוב, עליית רמה או משהוא, את יודעת.. מן luky day שכזה.... ואז מנסה שוב! את תצליחי... קחי אויר, קחי כמה ימי "חופש" מהססקרול הזה.. ובסוף זה יעבוד... נסי לעשות אותו ברכבת של NLC
יעליות ביקשו לא לצאת בהצהרות פרישה... לדעתי, הרבה יותר מתאים זה להביץ קללה עסיסית (עדיף כמה) להוציא את העצבים
אני מתארת לעצמי כמה זה מבעס וכמו שאת רואה, זה קרה וקורא להרבה. גם לי זה קרה עם הCL, שאמנם לא יקר, אבל פשוט לא היה אותו כמעט חודש בFM. בסוף, מאיה הלכה להרוג גריפי עד שאחד מהם ריחם עליה וזרק את הדרופ הנכסף. עיצה שלי- תני לגלית לססקרל- היא עשתה לי את כל הספרים- ותמיד הצליח לה- כשאני ניסיתי- זה נפל
רק ממייפל..! יותר נכון ממנה..! חבר שלי אמר שהוא קונה את ההבא, והוא יקבל את הצ'אנס לסקרקל.. אבל בנתיים אני מיואשת כי חשבתי לעצמי ש"לא נורא, אני אגיע ל24 נקודות, עוד טיפה MP" אבל שכחתי שאין לי 30.. אז עכשיו אני בשיא בזבוז האמפי.. ודווקא שפתאום אנשים קופצים עליי לקנות ליץ'.. XD מרפי, מרפי... !
את פורשת ממנה? כמה נקודות יש לך על הבליז עכשיו? הספר יצליח, אל תדאגי, אבל הוא יצליח רק א תחשבי חיובי
מקסימום קחי ממנה אויר ואל תמכרי ליצים כרגע... עד שהאויר החיובי יכנס שוב.... הבאתי לפני כמה דקות לסיון את הספר שהיא סיפרה בהודעה למעלה שנפל לה 4 פעמים.. והוא הצליח!.... כי תמיד זה מצליח בסוף! חשיבה חיובית!!! להרגיש טוב, להחליט שמצליח
קחי אויר, יקירתי.... אל תפרשי כל כך מהר כי אחרת אני אסגור איתך חשבון
הוא אותו דבר כמו רמה 15.. 3500אמפי למכה.. ויוצא לי 2 מכות לשיקוי כי אני לא זזה בלי המיולית HB שלי.. עם HB יש לי 159000 אמפי, 16K זה 2 מכות אמנם, אבל תורידי מכות ממפלצות וזה יוצא מכה אחת..