ה"י 18.7!

Macbook

New member
רמה 80!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111

מרמה 78 ו67% לרמה 80. בשעתיים. תודה לנקסון על הדאבל, לקנטאורים על זה שהם קיימים ולכל מי שעודד אותי להמשיך! שברתי את השיא המייפלי שלי DDD:

ReallyWrong

New member
מזל טוב ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

שמחה לראות שאתה עולה ונהנה D:

Macbook

New member
תודה נעה~

את האמת שציפיתי מרמה 80 להיות יותר מגניבה כזאת.. זה סטנדרטי כמו לעלות ל50, 60, 70.. משעמם

Macbook

New member
הרמות האלה כל כך קשות

אין ריגוש, אתה מתאמן עם אותם סקילים באותם מקומות שכבר גרועים לך מבחינת הEXP, בקיצור 70 זה הרמות הכי גרועות שתחווה בחיים שלך אם אתה קוסם XD, ובכלליות זה רמות קשות לרוב העבודות.. לי התחיל להיות קל רק מרמה 77 שהלכתי לקנטאורים..

Don Nirtin

New member
האמת../images/Emo87.gif

אני חוויתי את השיעמום והחוסר כיף דווקא מרמה 80+... בהתחשב בזה שעברתי את כל 70+ רק בMP3 בדאבל אקספי מטורף של נקסון :D

Don Nirtin

New member
אה וכמעט שכחתי- מזל"ט../images/Emo9.gif../images/Emo87.gif

תשקול ללכת בהמשך לFIREBRAND

Macbook

New member
בינתיים אני דווקא נהנה נורא ../images/Emo6.gif

הקנטאורים זה מקום מעניין.. אתה אקטיבי שם, צריך לשמור על עצמך (מבחינת עירנות, כן? מתתי פעמיים ברמה 79 כי שכחתי MG חח..) והעיקר שזה מהיר.. בכל מקרה תיכננתי ללכת בעוד כמה רמות לפיירברנדס כי אני לא אסבול את השריפת שיקויים של הקנטאורים יותר מ2-3-4-5 רמות. >< תודה

Macbook

New member
ואיך נהנת ברמות 70?!?!

זה הדבר הכי נורא שקרא לי O_O הייתי תקוע איזה חודש על הרמות האלה.. והיו זמנים שנכנסתי להגיד היי ויצאתי XD אגב, אלמנט אמפליפיקיישן זה הדבר הכי טוב שקרה לי
זה העלה לי את הדמג' באיזה 800

Don Nirtin

New member
כי היה דאבל אקספי ../images/Emo6.gif../images/Emo87.gif

אתה צריך להבין שאת כל רמות 70+ עברתי רק על ידי דאבל אקספי... השיעמום הגיע אחרי 80+
מזל שב82 היה קל כי הייתי בספיריט ויקינג ועליתי תוך יומיים. ואז הגיע פיירברנד. וביליתי שם לא מעט רמות

Macbook

New member
כנראה שיעמום ב80+ אם היית בMP3.. כי בקנטאורים

לא משעמם לי.. ממש כיף שם! אגב אני 65% אבל אני לא אעלה היום כי עוד שעה אני יוצא עם חברים

Don Nirtin

New member
היה כבר.../images/Emo87.gif

בימי שישי בין 7-9 בערב, 23:00- 01:00, 05:00-07:00 לפנות בוקר.

D amaged R oses

New member
פרשתי.

רציני קניתי 4 ספרים של בליזארד 30 וכולם נכשלו על אחד אפילו שילמתי יותר מהמחיר הממוצע זה ממש לא פייר.. בזבזתי כבר 150מיל על הספרים האלה.. ><" ועכשיו אפילו אין בFM ספר 5!!(@_!(@_!

btekx

New member
מכיר הרגשה

כבר נכשלתי 3 פעמים ספר מתקפה אוויר של פיראט, כול ספרים 70%!! צלחתי בפעם ה4, כן צריך סבלנות ומזל...

למעלה