הישרדות 903

maya567

New member
../images/Emo58.gif הישרדות 903

פרק טוב. עמוס וטוב. הטוויסט היה ממש מגניב. בהתחלה זה היה נראה לי די עלוב, אבל ללכת לשבט השני, ועוד להחליט מי יקבל שם חסינות היה מעולה. ג'וני מוכיח שהוא לא רק יפה, אלא גם אופה. או לפחות חכם. גם ניצח בחסינות אישית חשובה, וגם שיחק את המשחק בצורה מאד חכמה ביאסר. גם גילה פחות או יותר איך הבריתות שם (בעיקר בזכות הפה הגדול של עליזה, וגם של מיה - שלא חסר לה פה), וגם נתן את החסינות באופן הטוב ביותר - כך שאף אחת לא תוכל לבוא אליו בטענות. ולא רק זה - הוא גם זכה בכבוד ובהערכה מבני שבטו, לופבי, שהבינו שג'וני הוא לא רק פרצוף יפה. עכשיו רק נשאר לו ולבריידי לקוות שבפרק הבא יהיה סוויצ'רו. חוץ מג'וני, עוד בחורה חכמה היא ליסה. כשהיא אמרה שיש לה עוד תוכניות, וחייכה חיוך (של מליון דולר...) ידעתי שעוד נראה מה עומד מאחורי ההצהרה. וכשהראו שעליזה (שכמו תמיד חושבת שהיא זו שמחליטה מי עף ומי נשאר) מצביעה לטווילה ישר חשבתי על ליסה. בחורה חכמה. מיה ממש מעצבנת. הלכה בזמן. הפרצופים שהיא עושה, הריב המטומטם עם טווילה (Bitch) וההערות הקטנוניות שלה ממש עלו לי העצבים. גם ממש לא רציתי שטווילה תלך. אם היא לא היתה כל כך סגורה על טווילה, נראה לי שהיא היתה יכולה להציל את עצמה אם הן היו מצביעות לסקאוט. נראה שלליסה פשוט היה נמאס ממנה. אצל הבנים היה הרבה פחות מעניין. ברגע שסרג' אמר שזה משחק - היה ברור שג'יי פי הולך הביתה. חבל. העיניים של רורי כאלה קריפיות, שרציתי שהוא כבר יעזוב. ולהערות קטנות (בעיקר כי אני שמחה שסוף סוף אני יודעת מי כולם!): קלמנטינות! דווקא הפרי שאני הכי לא סובלת בעולם. הריוורד/אימיוניטי היה ממוחזר ברמות. שוב מפתחות, ושוב סולם, ושוב להרכיב. מזל שעל ה'להדליק את האש' הם וויתרו. עליזה שוב דיברה עצמה לדעת. אפילו אל מול בחור חתיך היא לא יודעת מתי לשתוק. כריס בטוח שהוא המוח מאחורי הברית, והוא זה שקובע את המהלכים. נראה לי שאוטוטו מישהו יבצע שם הפיכה. לליאן יש עיניים יפות, סקאוט מצחיקה (Good luck finding a husband
), איימי סתומה (עם נאום ה'נעשה לך צמות, זה כיף') וליסה תותחית! ידעתי שיש סיבה שהיא פייבוריטית שלי.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

אחלה פרק. למרות שהיה עמוס מדי. הטוויסט של פרס+חסינות אישית היה נחמד. אצל הבנים, ט"ק היה צפוי ביותר. אצל הבנות, ציפיתי מאוד לשיוויון. ליסה עשתה החלטה חכמה, אבל השאלה היא אם הבנות המבוגרות יוכלו לבטוח בה. פרק הבא אני מצפה לסוויץ'. מתחיל לשעמם העסק של בנים-בנות. ג'ון הפתיע אותי לטובה. עשה מה שעשה בצדק ובחוכמה. JP
אגב, אני לא חושב שאיימי סתומה. היא העירה את טווילה מההזיות שלה, ובאמת הצליחה לשנות לה קצת את קו המחשבה.

maya567

New member
כנראה וכתבת ספוילר בכותרת

קח דקה ותקרא את חוקי הפורום, בייחוד בכל מה שקשור לספוילרים. אנחנו מאד מקפידים.

AVIMC

New member
לא היה שום ספויילר בכותרת.

ואם היא באמת נמחקה הייתי מצפה שישלחו הודעה בפרטי על כך כמו בכל פורום אחר.

Boran

New member
תתפלא, היה

מבדיקה ראיתי שכתבת משפט בכותרת. קרא את חוקי הפורום. לא כותבים משפטים בכותרת. אם אתה כותב בפורום זה על אחריותך לקרוא את חוקיו. לא קראת? אל תתפלא אם נמחקות לך הודעות שחוקי הפורום מזהירים שיימחקו.

maya567

New member
המנהלים לא מוחקים כאן סתם,

ואני לא חושבת שהם צריכים להודיע לך אם הם מחקו הודעה או לא. קרא את כללי הכתיבה (לינק ירוק למעלה) - כשכותבים הודעה על פרק שלא שודר בארץ, לא כותבים בכותרת שום דבר מעבר למספר הפרק. יכול להיות שכתבת "איזה פרק חרא" או "וואו אני בהלם" - ואת זה מוחקים. ואם אתה מאמין שהיית ב-100% בסדר, אולי ההודעה פשוט לא עברה? לתפוז יש נטייה לבלוע הודעות.

Boran

New member
הכותרת היתה: ../images/Emo58.gif

"ספוילר: כמה טיפש יכול להיות..." (המשך ההודעה- JP) דבראשון- תמיד עדיף לכתוב בכותרת אייקון של ספוילר ולא את המילה "ספוילר". האייקון הרבה יותר בולט. דבר שני- זה אפילו לא שטח אפור סטייל "פרק יפה", שאז אם היית מתלונן על המחיקה הייתי איכשהו מבין. זה פשוט ספוילר בכותרת ההודעה, פוינט בלאנק.

AVIMC

New member
../images/Emo58.gif תהרוג אותי אני לא מבין

מה ספויילר ב- " כמה טיפש יכול להיות ".... אלא אם כן כולם פה בעלי יכולות על טבעיות ? איך אפשר להבין מי טיפש ובאיזו סידרה ?? תסלח לי, אבל מי שמחק הוא פשוט POWER FREAK רציני.

adi007

New member
מה הבעיה?

זה החוק בפורום - בכותרת כותבים את שם הסדרה, מספר הפרק וסימן ספויילר. אלה החוקים, אז פשוט אל תתווכח כי לא יצא לך מזה כלום

Woogyman

New member
בנוסף, ../images/Emo110.gif

הסימן ספויילר+פרק בא להראות על איזה סדרה אתה מדבר. כי כמו שאמרת, לאף אחד לא היה מושג לאיזו סדרה או לאיזה פרק הספויילר מכוון.

AVIMC

New member
אתם כבר מגזימים

מה אתה מבלבל את המוח. הכותרת של השרשור מעל ההודעה שלי היתה הישרדות 903....אם לא ברור לך אז זו בעיה שלך. ולגבי הכותרת של ההודעה שלי.....תסתכלו בפורום שלכם ותראו כמה הודעות כמו שלי יש.....

amitooshacham

New member
בלי לחץ.

החוק הזה נועד כדי לשפר את הפורום, לא כדי לעצבן אותך. אז תירגע. תסתכל טוב טוב בשרשור הזה ותראה שכל ההודעות שמכילות ספוילר, מכילות כותרת עם סימן הספוילר, ולפעמים גם "הישרדות" או מספר הפרק.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

לגבי איימי - מעבר לההערה הסתומה על נשיות וצמות, אני חושבת שזה לא היה במקום להעיר הערה כזו באמצע טרייבל, כשהבחורה שאת מעירה לה נמצאת איתך בברית, ולא רק זה - אלא היא על הצ'ופינג בלוק. רוצה להגיד לה משהו על נשיות ואיך להתחבר עם הבנות? דברי איתה אחרי טרייבל!

../images/Emo58.gif

להפך... אני חושבת שההערה של איימי הייתה גאונית! בצורה כזו ע"י כמה מילים, היא הצליחה להראות לקבוצה של הבנות הצעירות שהיא לא נגדן, ככה יש מצב שהיא תוכל להכנס לקבוצה עם כל אחת מהן אם יהיה צורך, ובמקביל היא עדיין בסדר עם הקבוצה המבוגרת. מפרק לפרק אני יותר ויותר מעריכה את איימי. ושוב, לדעתי היא תגיע רחוק. (יש לי הרגשה שאני הולכת להגיד את זה כל פרק עד המיליון, או עד שיעיפו אותה |מלח מיים|, |נקישה על עץ| |יריקה הצידה|).

axnholic

New member
903../images/Emo58.gif

היה פרק נחמד מאוד. הריב על מי עובד היה טיפשי. מיה הזאת טיפשה ברמות חדשות. "מי בנה את המחסה???", לפי מה שאני זוכר זאת הייתה טווילה. הקטע של להאשים את טווילה בזה שהיא עושה יותר מדי עבודה היה השיא, ואם הייתי במקום טווילה הייתי צורח עליה עד שההר געש היה מתפרץ. לא הבנתי משהו, רורי אכל את הפירות ולא הביא לשאר? אם הוא הביא, אז למה סארג' התלונן? מצד שני סארג' צודק, ואם רורי לא ידבק ברוח עבודת צוות, הוא יעוף. התחרות הייתי נחמדה למרות שהייתה ממוחזרת, במיוחד התחרות על החסינות האישית. תחרות טובה היא תחרות מותחת. הייתי בטוח שצ'אד יזכה, אבל ג'ון בא שקט, עשה את העבודה מהר וניצח. עוד שאלה העולה במוחי, היא איך ג'ון ידע למי להצביע? בהחלט יש חסרונות כאשר אתה לא נמצא יום שלם עם השבט שלך. אני לא יודע אם להגיד שההחלטה שלו (של ג'ון) הייתה חכמה (לתת לבנות להחליט מי תעזוב). אני בספק אם הבנות יזכרו לו את זה באיחוד, כי למען האמת אין מה לזכור. הוא לא נקט בשום עמדה ולכן גם לבנות אין כרגע דעה מסויימת עליו. כל כך שמחתי לראות את מיה הקרציה עפה, ולא התאכזבתי לראות את ג'ון פ. כי למען האמת הוא לא היה מבריק במשחק (לפי דעתי!). במועדפים שלי: טווילה וג'ון.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

סרג' צבוע וטיפש עד מאוד. אם מה שחשוב זה ה"צוות" וה-"עבודת צוות", אז למה הוא הגה את הרעיון של להעיף את כל החזקים, שהם אלו שהכי תורמים בעצם לצוות? הוא בוחר בערכים שנוחים לו בזמן שנוח לו לבחור בהם, ובערכים הפוכים כשנוח לו לבחור בהם. זה יותר גרוע מליל.

axnholic

New member
../images/Emo58.gif

צודק. אני די בטוח שאם מישהו ישאל אותו את אותה שאלה אז הוא יגיד שזה משחק והוא משחק אותו. אבל באותו הרגע זה נשמע נכון, והגיוני שחברי שבט אחרים ירצו להצביע לו מהסיבה הזאת.

למעלה