הישרדות 903

Woogyman

New member
../images/Emo58.gif

הבנים ה"מבוגרים" עושים את אותה טעות מפגרת שלקס עשה באולסטארס. לא מעיפים חזקים לפני האיחוד! למה הם אף פעם לא מבינים את זה?! לפני איחוד הם צריכים את החזקים שלהם איתם. ברגע שהם מעיפים אותם, הם לוקחים מהקבוצה את כל הכוח ומפסידים סתם חסינויות שאחר כך יגרמו להם לעוף אחד אחרי השני כשיהיה איחוד והם יהיו מיעוט. זה מטומטם. מה גם שבדרך כלל זה מעיף את כל המעניינים ומשאיר מטומטמים.

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif903

אני לא יודע עם לאשמות של מיה היה איזה בסיס. אז נכון שראינו את טווילה בונה את המחסה אבל אולי כולן עזרו ואף אחד לא טרח להראות לנו את זה? דווקא קיוותי שטווילה תעוף, גם בTC היא דברה שטויות וסך הכל איימי צדקה במה שהיא אמרה לה (אולי באמת זה לא היה הזמן הנכון להגיד את זה למישהי שבברית שלך) בקשר לליסה, אני לא יודע עם המהלך שלה היה חכם. שאלייזה עשתה את זה היא הצליחה איכשהו להתחמק מזה כי ה3 בנות היו צריכות אותה, אני לא יודע איך ההצבעה הזו תשפיע על היחסים של הבנות עם ליסה כנראה שרק בפרק הבא אני אוכל לדעת עם זה היה מהלך חכם או טיפשי. ג'ון K יצא חכם. בהתחלה שהוא חילק אותן למי הצביע נגד דולי ומי לא זה היה נראה כאילו הוא חושב "אוקי מי העיף את הכוסית מפה??", אבל סך הכל הוא עשה מעשה חכם, ועוד בשביל אחד שלא ראה פרק אחד בהשרדות. אני תמיד אוהב את הערות העוקצות של ג'ף. הם באמת רוצים להיות שבט חזק אבל מצד שני הם מעיפים גם את כל החזקים. נראה איך זה יעבוד להם בהמשך. ושמתם לב שרק צעירים עפו עד עכשיו?

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif903

וגם עם אלייזה לא הייתה מעיפה את דולי בפרק שעבר לא הייתה לה עכשיו בעיה של להיות במיעוט.. אבל בטח יהיה איזה סוויץ' או משהו שכבר ישנה את כל העניינים.

zulu2000

New member
../images/Emo58.gif903../images/Emo28.gif

סוף סוף השגתי את הפרק יחסית מהר. פרק טוב.. יותר טוב משני הקודמים. הזקנים משטלתים על המשחק. אהבתי את הריב של מיה וטווילה, זה תמיד משעשע לראות ריבים בהישרדות. הטוויסט היה נחמד.. אבל לפי דעתי ההחלטה של ג'יי קיי לתת את החסינות לאיימי לא היתה מוצדקת. דווקא בגלל שהיא לא הייתה בסכנה היה לו הרבה יותר טוב לתת את החסינות למי שכן. חבל שג'יי פי עף, אני לא מבין איך הם משאירים את כריס או טרוויס (?) שם! שהם לא מועילים לכלום.. גם מיה לא הייתה צריכה לעזוב, אני לא מבין למה ליסה נדחפה לברית של הצעירות מלכתכילה, בכלל למה הבריתות נקבעות לפי גיל? לפי דעתי ביאסור צריכים להעיף את סקאוט, היא באמת הכי חלשה וגם לא רואים אותה ממש עושה משהו.

zulu2000

New member
אה וגם../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif

רציתי שיהיה תיקו.. מעניין מה הם היו עושים במקרה כזה.

walking

New member
הישרדות 903 ../images/Emo58.gif

פרק טוב יותר מהאחרים ובאמת הייתי מטוח באיזשהו שלב (עשרים דקות מועצת דין) סיכמו חכמים לפני כבר אז אין לי מה להגיד (בוט אידיוט התחלתי להוריד פתאום הוא יצא יכולתי להקדים אותך מאיה!) ליזה =
היא ובריידי הפייבוריטים שלי עכשיו. אליזה, סקאוט וכריס

Boran

New member
../images/Emo58.gif903

אני דוקא חשבתי שזו היתה אחלה תחרות פרס. נכון, הקטע של להשתחרר מכלוב היה בהישרדות 5, אבל עשו את זה בצורה יפה, עם שלושת השערים. התחרות חסינות אישית היתה לדעתי הרבה פחות מדי מושקעת.
לדעתי ג'ון היה פשוטיפש בקטע של "מי שהצביע לדולי לצד ימין, מי שלא לצד שמאל". מה הוא מנסה, לעשות קונספירציות בשבט? זה היה מהלך ממש מפגר לדעתי. עם זאת, הקטע שהוא נתן את החסינות למי שבטוח לא היתה מקבלת אף קול היה חכם.
שיטטטטטטט למה ג'"פ?
צ'ד בוגד, הוא היה אמור להצביע עם ג"פ. האם אנחנו רואים פה סוג חדש של שורדים- רדנקים אסטרטגים? באבה וכריס נראים כאילו הם שולטים בעניינים. למרות שזה די ברור שבאבה הרבה יותר מדי חזק (אסטרטגית) וצריך להעיף אותו. למה רורי לא עף? לג"פ היה הרבה יותר פוטנציאל להיות שחקן ממש מעניין מרורי. זה גם ממש מעצבן אותי שדוקא השחקנים המשעממים שהייתי בכיף שולח חזרה הביתה בפרקים הראשונים התאגדו יחד ומריצים את העניינים, סרג', באבה וכריס.
טוב שמיה עפה ולא טווילה. טווילה כלה, מיה מעצבנת ברמות.
שרשרת חסינות מכוערת. אני תמיד אוהב יותר שרשרות חסינות שאשכרה נראות כמו שרשראות, ולא כמו איזה חישוק שתלוי על הצואר.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

לא מסכימה איתך על ג'וני. בהתחלה גם אני לא הבנתי מה הוא חושב שהוא עושה עם החלוקה הזו, אבל החלוקה הזו הוכיחה את עצמה כאחד הצעדים החכמים ביותר שהוא היה יכול לעשות. מעין גרסת הישרדות ל- divide and conquer. אחרי שהוא ישב עם כל צד (ואחרי שעליזה נדחפה פעמיים - לדעתי היא פשוט נדלקה עליו) הוא ידע כל מה שהולך בשבט - מי נגד מי, מי שונאת את מי, מי לא עושה כלום, ומי מדברת כל היום. מהלך החסינות/טוויסט הזה עשה לג'וני רק טוב. גם כבוד בשבט שלו, גם לא עיצבן את הבנות בשבט השני, וגם יודע כל מה שהולך שם - כך שכשיגיע מיזוג הוא ידע עם איזה בנות לכרות ברית.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

מסתבר שלא רק אני לא זוכרת איך קוראים למשתתפים בהישרדות, גם באתר של CBS התבלבלו ובסרטון פלאש שיש בהתחלה (שמתאר בכמה תמונות מה קרה בפרק), כתבו Farewell Ami במקום Mia. פאדיחות.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

ועוד משהו מבית היוצר של CBS, להלן תמלולון של מה שליסה אמרה כשהיא הצביע למיה.
I realy don't want to vote for you, but one of the reasons I am is because I don't think you're getting voted off, and so I, I just don't want my vote to go to anyone else. Umm. In fact, I hope you're still in the game, and that you're not mad that I put your name down. See ya.​
לא מובן משהו
מעבר לכך, איימי אומרת שהיא מצביעה למיה, כי באותו בוקר מיה אמרה שלא אכפת לה לעוף, ושהיא רוצה הביתה. והערה חביבה - המכנסיים של עליזה עושות המון רעש כשהיא הולכת

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif903

או מגניב נכנסתי לאתר של השרדות 9 ופתאם יש את התכנית בשידור חי עם ג'ון ומיה וצוחקים שם חופשי על אלייזה P:

../images/Emo58.gif903

בסך הכל פרק לא משהו אבל כזה שאתה יודע שאחריו יבואו ריבים, או שלפחות אנשים יצטרכו להתעורר ולעשות דברים קיצוניים בשביל לשרוד- וזה כל הקטע, לא? התחרויות תמיד ממוחזרות ואני לא מבין למה אתם נהנים להתלונן על זה 9 עונות ברציפות. מצידי שיעשו הגרלות וזהו. אני לא חושב שג'קסון היה מתוחכם במיוחד בהתנהלות שלו בשבט של הבנות אבל היה יפה לראות אותו בדיסטנס. בתכלס מה שהכי בולט זאת באמת ההישתלטות של הזקנים בשני הצדדים וזה מפתיע מאוד. כריס הזבלול החליט בחכמה לא להעיף את רורי עדיין אלא להשתמש בו כמה שאפשר. סרג' בסוף יחטוף מאיזשהו כיוון. אי אפשר להיות כ"כ בולט בלי שמישהו יחליט לכבות לך את האור.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif השרדות 903

חדש כאן, בכל מקרה, הפרק לדעתי היה לא רע בכלל ועמוס מאוד. ג'ון קיי עשה צעד דיי חכם אבל אני בספק אם זה יעזור לו בגלל,שאלא אם כן יהיה איזשהי החלפת שבטים מחדש בקרוב, הוא ובריידי כבר מחוסלים. ליסה מצדה עשתה צעד חכם לבגוד ב"צעירות" כי היא כבר ראתה אצל מי נמצא הכוח,בניגוד לאליזייה שלא ברור מה גרם לה להצביע נגד טווילה... למרות שזה כבר דיי ברור לאיזה כיוון העונה הזאת הולכת, השורדים האחרוניפ,קרוב לוודאי, עומדים להיות החבורה הלא אטרקטיבית במיוחד של סרג',קריס,צ'ד,טרוויס,טווילה,סקווט,אמי,ליאן ואולי אליזייה או ליסה תלוי איך עניינים הסתדרו בפרק הבא. בקיצור, משעמם להחריד,מקווה שההפקה תתערב ב"קטל הצעירים" שהולך שם...

Boran

New member
../images/Emo58.gif

אף אחד לא אמר שהכוסיות צריכות להיות בפיינל 4. זה שמעיפים שורדים צעירים שנראים טוב על ההתחלה לא אומר שיהיה משעמם בסוף. להיפך- אני אהיה מאוד מאוד שמח לראות את צ'אד מול טווילה בפיינל 2.

Gal isr

New member
Survivor S9E03 ../images/Emo58.gif

אחלה פרק- אחלה טוויסט. מיה עפה- ומגיע לה.אני פירשתי את מה שטווילה אמרה שטרייבל קאונסיל כמו שצריך- ולא כמוה. היא הבינה את זה בצורה לא כל כך טובה.. מה שג'ון P אמר- באמת קטל אותו- ובצדק. מזה לקחת רק את החזקים? ואם תהיה תחרות של כשל? השבט הרוס? מעכשיו ככה זה יהיה כל פעם? או שחוזרים לתחרויות כמו שהיה עד עכשיו? סך הכל פרק יפה- והמועדף עליי מהעונה עד עכשיו (כאילו כמה היה..lol).

Gal isr

New member
ותוספת ../images/Emo58.gif

אלייזה בגדה בפרק הקודם בדולי ובשאר הצעירות- אני אולי הייתי סולח..אבל לא שוכח את זה כשיגיעו למיזוג או לכריתת בריתות מחדש.

למעלה