הישרדות 903

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 903

אכתוב בקצרה :
ההחלטה של הבנות - טובה מאוד. כמה שאהבתי את מיה עד לפרק הזה היא ירדה קצת מהפסים וטווילה היא אישיות יותר מעניינת ואני בהחלט ארצה לראות אותה מגיעה רחוק בעונה הזו.
כריס מצטייר כמנהיג האמיתי של ברית ה"בלתי מסוקסים". הוא אולי יותר חכם ממה שהוא נראה.
ג'ון קיני עשה החלטה טובה מאוד. אני חושב שלו יהיה הכי קל ליצור בריתות חדשות במידה ויתערבבו.
עליזה וג'ולי פשוט לא מבינות איפה הן נמצאות. לקרוא למישהי ביטצ' בגלל שהיא החליפה צדדים - זה כל כך פאתטי.
אהבתי את הטוויסט וגם את תחרות החסינות/פרס. לא הרגשתי מחזור למרות מוטיב הכלובים.
ההחלטה של ה"בלתי מסוקסים" לא נראית כל כך מוטעית למרות חביתי היתרה לג'ון פיילוק. הם נצחו בתחרויות שהם נצחו בגלל עבודה קבוצתית ולא התבלטות של אחד הצעירים באופן יוצא דופן ומשכנע. בתחרויות פיזיות הם ימשיכו לשלוט (כל עוד אין מוטיב של קורה ושיווי-משקל) ועל-פני הדבריפ לא נראה שפיילוק נניח היה מצליח בתחרות מנטלית של איזה פאזל יותר מהאחרים. רורי אמנם החוליה החלשה בכל מה שקשור לעבודת צוות , אבל כמו שכריס אמר - יש זמן ומקום לטפל גם בו.

אריה31

Member
מנהל
הסיכום שלי

* מעניין למה זה קורה, אבל נדמה לי שבשתי העונות בהן חולקו שבטים לפי מין, נוצרו קבוצות פנימיות לפי גיל, יותר משאר העונות בהן החלוקה לשבטים היתה הומוגנית. * רק שבניגוד לעונה השישית, הפעם המבוגרים הם השולטים. לצערי אגב, בכל מועצות השבט שהתקיימו עד כה, יצאתי מאוכזב. ובכל זאת, עד כה זו עונה נפלאה. * אני לא אוהב בוגדים ולכן מקווה שליסה תעוף בקרוב. ליסה בניגוד לאליזה בפרק הקודם לא בגדה כדי לשרוד את המועצה הקרובה, אלא כאסטרטגיה לטווח ארוך. לדעתי זו אסטרטגיה שיכולה להצליח רק כשאתה נמצא בעמדת כוח כמו רוב בעונה השישית. בהדחה של מיה, עברה בעצם ליסה לקבוצה השנייה ואני לא יודע מה יש לה לחפש שם. קודם כל הן לא צריכות אותה כי כבר יש להן רוב בלעדיה. וגם אם הן ידיחו עכשיו את אליזה וג'ולי, וגם אם עד שיגיעו אליה, יהפכו או ימזגו את השבטים, היא תגיע עם שלט על הראש - עליי אי אפשר לסמוך. ודווקא במשחק ההפכפך הזה, אנשים מחפשים על מי כן אפשר לסמוך. ליסה, היא כבר ממש לא המועמדת שלי לזכייה. * ג'ון ק היטעה גם את הבנות וגם אותנו הצופים, לפחות את רובנו. לדעתי בחלוקה של בעד או נגד דולי, הוא רצה ללמוד את יחסי הכוחות בשבט יאסור, אבל שלא על מנת להכריע, אלא כדי לתכנן אסטרטגיות לעתיד. לפי ההתלהבות של בני השבט שלו, הוא עשוי לחלוק את המידע על מנת לבנות ברית שתשאיר אותו במשחק. לגבי ההחלטה שלא להשפיע על הליך ההדחה, קראתי מה כתבו אחרים, אני חושב שזו טקטיקה נבונה, כי זה היה עלול לפגוע בו בעתיד. מעבר לכך, הוא הצביע לבחורה שכרגע מועמדת להגיע רחוק. * חיבבתי את ג'ון פ, והתאכזבתי שהוא עף, אבל זו היתה החלטה אסטרטגית נבונה של השבט כדי לא להסתכן באובדן הרוב גם במחיר של סיכון התאגדות השבט ביום יום ובתחרויות. הלכים שהוא עשה היו חכמים בדיוק להפליא. החלוקה לבעד דולי-נגד דולי, עזרה לו להבין מי נגד מי.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif מעל 903- אריה

תקפיד לסמן ספוילר בכותרת אחרת ההודעות שלך ימחקו. תודה.

למעלה